23/12/12

Μαζική διανομή τροφίμων στο Βόλο


Η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε για πρώτη φορά στο Βόλο ανοικτή εκδήλωση κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν και στέκονται πάντα δίπλα στο πλευρό των Ελλήνων.

Με μαζική - δυστυχώς- συμμετοχή, ενδεικτική της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες συμπολίτες μας, έγινε διανομή τροφίμων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ στην παραλία του Βόλου μπροστά στην Αργώ, παρουσία των συναγωνιστών Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Νίκου Μίχου. Πάνω απο 1.000 συμπολίτες μας προσήλθαν για να προμηθευτούν τρόφιμα όπως μακαρόνια, πατάτες, καρότα, κρεμμύδια και γάλατα. Με απόλυτη τάξη και πειθαρχία διανεμήθηκαν πάνω από 12 τόνοι βασικών ειδών ανάγκης. Η διανομή διήρκεσε πάνω από δύο ώρες και θα πραγματοποιηθεί πάλι στους προσεχείς μήνες.

Τραγική παραφωνία η κουστωδία μιας χούφτας αριστεριστών υπό την καθοδήγηση του βουλευτή του Σύριζα Μεϊκόπουλου, οι οποίοι θέλησαν να προσεγγίσουν το χώρο και να παρεμποδίσουν την διανομή "φασιστικών" τροφίμων στους δοκιμαζόμενους Έλληνες συμπολίτες μας. Η Αστυνομία προχώρησε σε προληπτικές προσαγωγές ατόμων που επιχείρησαν να καταλάβουν το χώρο της διανομής από τις 8.30 το πρωί, για να μην διανεμηθούν οι “φασιστικές” πατάτες και τα “ναζιστικά” γάλατα.

Επίσης, θα θέλαμε να αναφέρουμε για κάποιους προβοκάτορες δημοσιοκάφρους πως διανομή η οποία έγινε, είχε αναγελθεί από τις 12/12, σαν απάντηση στο σπάσιμο των άδειων γραφείων μας, και δεν είχε τον χαρακτήρα αντισυγκέντρωσης. Αντιθέτως οι δυο προγραμματισμένες πορείες για σήμερα αποτελούσαν αντισυγκεντρώσεις. Δεν το γνωρίζατε αυτό κύριοι χαρτζιλικάκηδες δημοσιοκάφροι;