18/12/12

Οι πρωταθλητές Ευρώπης στην... διαφθορά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Και μια "επανάσταση" που δεν έγινε ποτέ
Μέσα στην θλίψη των ημερών από την βαθιά κρίση, η οποία μαστίζει την κοινωνία των Ελλήνων, φάνηκε επί τέλους και κάτι ελπιδοφόρο… Ναι! Είμαστε πρωταθλητές! Επί τέλους σε κάτι είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη. Σε τι; Στην διαφθορά! Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από την έρευνα της διεθνούς διαφάνειας για το 2012, η οποία έρευνα διαπιστώνει όχι μόνον ότι είμαστε πρώτοι στην διαφθορά, αλλά και ότι μέσα στο 2012 (κυβέρνηση Παπαδήμου και συγκυβέρνηση Μνημονίου με πρωθυπουργό Σαμαρά), μέσα στον τελευταίο χρόνο δηλαδή, διαπιστώθηκε δραματική αύξηση της διαφθοράς!

Αυτό σαν απάντηση σε αυτούς που μας εξουσιάζουν και οι οποίοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι περιόρισαν την διαφθορά, προσπαθώντας έτσι να δικαιολογήσουν την εξοντωτική φορολόγηση και την περικοπή μισθών και συντάξεων του Λαού! 
Η αναφορά της οργάνωσης Διεθνής Διαφάνεια δόθηκε στην δημοσιότητα στις 5 Δεκεμβρίου και φυσικά θάφτηκε με επιμέλεια από τα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα η Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται στην 94η θέση από πλευράς διαφάνειας δίπλα σε χώρες όπως η… Κολομβία και το Τζιμπουτί! Ακόμη και η Ιταλία της Κόζα Νόστρα από πλευράς διαφθοράς είναι σε καλύτερη θέση από την Ελλάδα! Σημειώνεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα (ή μάλλον στο ψευτορωμαίικο) του Μνημονίου σε μία περίοδο, κατά την οποία ο λαός μας υποβάλλεται σε σκληρές περικοπές εν ονόματι της οικονομικής ανακάμψεως. Λεπτομέρεια όμως αυτό για το κατεστημένο και τους συνεταίρους του άρχοντες των ΜΜΕ. Μα για την διαφθορά θα μιλήσουν τώρα; Προέχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
"ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ"
Ναι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους φταίει για όλα, με αυτήν ασχολούνται και μια και μιλούν για μίσος, αυτό το μίσος το βλέπουμε κίτρινο, χολερικό να ξεχειλίζει από τις σελίδες των φυλλάδων τους και από τα κανάλια της διαπλοκής. Μίσος ενάντια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μίσος και ψέματα. Ψέματα χωρίς τέλος.
Όχι τυχαία σε κάποιες εκλογές στο παρελθόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε συμμετάσχει με κεντρικό της σύνθημα την φράση: "ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ". Μίσος, ψέματα και αποκλεισμός. Αυτός είναι ο βρώμικος τρόπος με τον οποίο επιχειρούν να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κοντά στο μίσος και το θράσος! Το θράσος ενός κόμματος, που πολιτικά τελειώνει, του κόμματος της λεγόμενης δημοκρατικής αριστεράς, η οποία ούτε δημοκρατική είναι, ούτε αριστερά! Η οποία ΔΗΜΑΡ επίσημα διαμαρτυρήθηκε με ανακοίνωσή της γιατί εμφανίστηκε μία και μοναδική φορά σε μία πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ο εκπρόσωπος τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Έτσι εννοούν την δημοκρατία οι "σύντροφοι",  οι οποίοι κάποτε υπηρετούσαν το άρμα της μαμάς Μόσχας και μαζί με αυτούς και κάποιοι νέοι "διαφωτιστές" όπως η κ. Ρεπούση του «συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης», η οποία επίσης ανήκει στην ΔΗΜΑΡ και επίσης στηρίζει με την ψήφο της την κυβέρνηση των "εθνικοφρόνων" της Ν.Δ.
Λεπτομέρεια η διαφθορά, λεπτομέρεια το γεγονός ότι αφήνονται ελεύθεροι στυγεροί δολοφόνοι Ελλήνων μέσα από διαδικασίες, που οπωσδήποτε περιέχουν ευθύνες πολιτικές. Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες το μεγάλο πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μέσα σε αυτό το αρρωστημένο κλίμα κάποιοι προσπαθούν να θολώσουν την εικόνα της πραγματικότητας παριστάνοντας άλλος τον επαναστάτη και άλλος τον στιβαρό εθνικό κυβερνήτη... Για γέλια και για κλάματα τα όσα συνέβησαν στην χώρα την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 όταν όλοι περίμεναν την έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα της Ν.Δ. των «μπολσεβίκων» του ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. με την σειρά της μιλούσε για κουκουλοφόρους και παρίστανε τον σθεναρό προστάτη της νομιμότητας! 
6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012: ΜΙΑ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ», ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
Ανησυχία επικρατούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία και στον κρατικό μηχανισμό το βράδυ της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου. Ούτε λίγο, ούτε πολύ περίμεναν την επόμενη ημέρα... επανάσταση! Αυτό προέκυπτε από την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφερότανε:
«…Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή. Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο. Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν!»
Τελικά, ούτε επανάσταση έγινε, ούτε τους έκαναν παρελθόν! Και όσο για την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 δεν ήταν τίποτε άλλο από μία «πορτοκαλί επανάσταση», η οποία οδήγησε την Πατρίδα μας στα νύχια του ΔΝΤ. Όπως ακριβώς το Πολυτεχνείο το 1973 οδήγησε στον Αττίλα το 1974! Να μη μιλήσουμε για το τι συνέβη εκείνον τον Δεκέμβρη, για τους πράκτορες, τους λαθρομετανάστες, τις λεηλασίες και το ανύπαρκτο κράτος... Όμως, αξίζει τον κόπο να δούμε πως απάντησε το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά στην ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:
ΝΔ:«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν περιουσίες πολιτών… Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».
Η απέραντη υποκρισία σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο! Έχουν το θράσος και μιλούν για το τι συνέβη τον Δεκέμβρη του 2008 οι άνθρωποι της Ν.Δ.! Ξεχνώντας και ελπίζοντας να ξεχάσει και ο λαός ποιος ήταν κυβέρνηση τον Δεκέμβριο του 2008, ποιος έδωσε τις εντολές στις αστυνομικές δυνάμεις να αφήσουν τον όχλο να κάψει την Αθήνα. Δεν ήταν η Ν.Δ. κυβέρνηση όταν καιγόντουσαν ζωντανοί οι άνθρωποι στη Μαρφίν και έδιναν εντολή να μη επέμβουν να τα ΜΑΤ για να μη προκαλέσουν;
ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. : ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Παρ' όλα αυτά έχουν οι «ινστρούχτορες» της Ν.Δ. το θράσος και μιλάνε για εκείνον τον Δεκέμβρη του 2008 και βρίσκουν μάλιστα και την ευκαιρία να μιλήσουν και πάλι για τα "άκρα", τοποθετώντας στην ίδια θέση με τους κουκουλοφόρους και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατά την προσφιλή τους τακτική. Έτσι, λοιπόν, πέρασε η 6η Δεκεμβρίου του 2012 χωρίς… επανάσταση, με μία μόνο ανακοίνωση «επαναστατική» για να ικανοποιηθούν και οι κόκκινες συνιστώσες του Αλέξη, και με μία «σκληρή» απάντηση της Ν.Δ. για να ικανοποιηθούν όσοι έχουν απομείνει τέλος πάντων, οπαδοί της! Κατά τα άλλα και οι κουκουλοφόροι συνεχίζουν να υπάρχουν, οργανώνοντας παράνομες αντισυγκεντρώσεις, και η Ν.Δ. συνεχίζει, όπως τότε τον Δεκέμβριο του 2008, να παρακολουθεί με αταραξία βουδιστή μοναχού τα όσα εγκληματικά γίνονται.
Στην πραγματικότητα, τόσο η Ν.Δ., όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχούν το ίδιο από την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συνεργάζονται άψογα στην πολεμική τους κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά το γεγονός ότι η δήθεν ευαίσθητη περί την νομιμότητα κυβέρνηση, η οποία έλεγε ότι θα έβγαζε τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους, επιτρέπει να γίνονται αντισυγκεντρώσεις σε απόσταση αναπνοής από τις νόμιμες πολιτικές συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αντισυγκεντρώσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν στελέχη και φίλιες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι και να κάνουν όμως δεν θα τους περάσει. Τραγικά απέτυχαν οι αντισυγκεντρώσεις τους στην Θράκη τις προηγούμενες ημέρες. Σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη βροντερή ακούστηκε η φωνή των Εθνικιστών σε πείσμα των νεομπολσεβίκων και των δήθεν αντιπάλων τους της Ν.Δ.! Και όσο για την διαφθορά στην οποία είμαστε «πρωταθλητές» αποτελεί γι’ αυτούς… λεπτομέρεια! Κατάντησαν την Ελλάδα μας Κολομβία, αλλά παρ' όλα αυτά το μεγάλο τους πρόβλημα είναι η… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ