4/12/12

Η Χρυσή Αυγή είναι η βόμβα στο σάπιο πολιτικό σύστημα



Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες επιθέσεις από όλους τους “ιδεολογικούς” χώρους της Πατρίδος μας, με κάθε μέσο. Άλλες περιορίζονται σε φραστικές, άλλες εκδηλώνονται με πράξεις βίας εναντίον μελών μας και άλλες με τη μορφή βομβιστικών επιθέσεων οι οποίες πλέον είναι αρκετές δεκάδες!
Ας γνωρίζουν λοιπόν αυτά τα θρασύδειλα σκουπίδια που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Έλληνα ώστε να μην πυκνώσει τις αγωνιστικές μας γραμμές ότι το φρόνιμα και η Πίστη του Χρυσαυγίτη όχι μόνο δεν κλονίζονται απ’ αυτές τις γελοίες επιθέσεις αλλά αντίθετα ατσαλώνονται.
Η “βόμβα” που ονομάζεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ήδη στην καρδιά του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος και ετοιμάζεται να εκραγεί…



Στα τουρκοκάνναλα της διαφθοράς έχει σημάνει συναγερμός, στο “κόμμα των πολιτικών κομμάτων” τα θεμέλια τρίζουν, οι ξένοι εξουσιαστές της χώρας κοιτούν αμήχανα γιατί πολύ απλά δε μας “κρατούν” από πουθενά, στην κοινωνία όμως μια κρυφή Ελπίδα έχει κυριεύσει κάθε Έλληνα που ακόμα έχει το προνόμιο να σκέφτεται Ελεύθερα!

ΝΑΙ! Υπάρχουν ακόμα αυτά τα “παιδιά της Χρυσής Αυγής” που έχουν τη θέληση, την όρεξη, την δύναμη αλλά και την δυνατότητα πλέον να βγάλουν την Πατρίδα από την κινούμενη άμμο που εσκεμμένα έχουν ρίξει οι παλαιάς κοπής πολιτικάντηδες του τόπου! Να της δώσουν το φιλί της ζωής λίγο πριν εκπνεύσει και στη συνέχεια να την φτάσουν εκεί που ορίζει η Ιστορία της…

Μπορείτε να κάψετε τα ΑΔΕΙΑ γραφεία μας αλλά δε μπορείτε ούτε να αγγίξετε την ΓΕΜΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. Γεμάτη από Ελλάδα, από Ιδανικά αλλά και Πίστη… ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή