23/12/12

Αναρχοσυριζαίοι επιτέθηκαν στο... φορτηγό με τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής στον Βόλο!

Αναρχοσυριζαίοι επιτέθηκαν στο... φορτηγό με τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής στον Βόλο!
Όσα δεν έδειξαν τα ΜΜΕ της διαφθοράς
Στις 12 Δεκεμβρίου κάποια ορφανά του Στάλιν ξέσπασαν την “λαϊκή τους οργή” στα ΑΔΕΙΑ γραφεία μας στον Βόλο. Καταγγείλαμε τη βία της άκρας αριστερά, επιλέξαμε όμως να μη δώσουμε περαιτέρω διαστάσεις στο θέμα, με ανοικτές συγκεντρώσεις ενάντια στην τρομοκρατία της άκρας αριστεράς. Η επόμενη ανοικτή εκδήλωση της Τ.Ο. Βόλου δεν είχε χαρακτήρα πολιτικό, αλλά κοινωνικό και επρόκειτο για μία μαζική διανομή τροφίμων το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.
Λίγες ώρες μετά την αναγγελία της εκδήλωσης, κάποιες νεοσύστατες ομάδες που αποτελούνται από συνιστώσες του Σύριζα ΜΑΖΙ με “αντιεξουσιαστές” της πόλης (υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν το θλιβερό παρεάκι...) ανακοίνωσαν ότι θα προσπαθήσουν με “αντιφασιστικό” συλλαλητήριο να αποτρέψουν την διανομή των “φασιστικών” κρεμμυδιών και των “ναζιστικών” καρότων στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την μνημονιακή πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων.
Μάλιστα, ο βουλευτής Μαγνησίας του Σύριζα (αυτός που πριν λίγες μέρες κλαιγόταν στις εφημερίδες ότι τον έδειραν τα ΜΑΤ στο γήπεδο…) κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στο εν λόγω συλλαλητήριο. Έτσι και έγινε! Το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν φτάσει στον χώρο η ομάδα της Τοπικής μας που θα προετοίμαζε την διανομή των τροφίμων, 50 «αναρχικοί» (πάνοπλοι με δολοφονικά σύνεργα, κράνη, στειλιάρια κλπ) υπακούοντας στις προσταγές του πολιτικού τους “προστάτη” προσπάθησαν να καταλάβουν τον χώρο της διανομής με αποτέλεσμα να προσαχθούν ΟΛΟΙ όπως ήταν και το λογικό. Προηγουμένως είχαν επιτεθεί και στον οδηγό του φορτηγού που μετέφερε τα τρόφιμα για το κοινωνικό μας έργο!
Η αντεθνική και αντιλαϊκή γκρούπα που ακούει στο όνομα Σύριζα δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει σχετική ανακοίνωση στήριξης των ροπαλοφόρων προσαχθέντων άμεσα. Καθημερινά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει με τις πράξεις και τις δηλώσεις του ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται, το μόνο μέλημα του “ακρο-αριστερού μορφώματος” είναι η προστασία των αλλοδαπών σε βάρος των Ελλήνων. Το μόρφωμα αυτό δεν έχει διαθέσει ούτε μισό ευρώ για κοινωνικό έργο και μας δημιουργεί τεράστια απορία το γεγονός ότι κρατάει μεγάλο μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών του ενώ παράλληλα χρωστάει σε τράπεζες. Πού πάνε όλα αυτά τα εκατομμύρια “σύντροφοι”;
Προτείνουμε οι συριζαίοι να σταματήσουν να αναλώνονται σε ενέργειες που ξεκινούν με το πρόθεμα “ΑΝΤΙ” και να επιδοθούν σε πράξεις που θα στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Τέλος, τους καλούμε να μας εξηγήσουν ένα και μόνο πράγμα : ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ; ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ.