12/12/12

Το δειλό παρακράτος χτύπησε τα άδεια γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Βόλο‏

Αρχικά το παρακράτος των αναρχικών επιχείρησε να χτυπήσει τα γραφεία μας στον Βόλο εν ώρα λειτουργίας. Γι' αυτό και σε αρκετές περιπτώσεις οργανώθηκαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις, που με συνοδεία ΜΑΤ, προσέγγισαν την Τοπική μας Οργάνωση. Η παρουσία των μελών του Κινήματος όμως αποσόβησε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι αποφάσισαν να χτυπήσουν εν τη απουσία μας, όπως και τους βόλευε καλύτερα. Χαράματα Τρίτης, με "θάρρος" και "τόλμη" επιτέθηκαν στα κατάμεστα από... σκοτάδι προσωρινά μας γραφεία στην πόλη του Βόλου. Αφού έκαμψαν την σθεναρή αντίσταση δύο κάδρων και μίας πολυθρόνας ξέσπασαν την "λαϊκή τους οργή" στα 3,5 ντουβάρια που κοιτούσαν αποσβολωμένα την λυσσαλέα τους μάχη με το "σύστημα". Τόση "αντίσταση" και "μαχητικότητα" καιρό είχαμε να δούμε!




Όταν πριν από ένα μήνα η ομάδα περιφρούρησης, τους περίμενε στην είσοδο των γραφείων μας και η Αστυνομία τους είχε φέρει σε απόσταση 15 μέτρων χωρίς ενδιάμεση φύλαξη, γιατί άραγε δεν έδειξαν το ίδιο σθένος; Να ξέρουν όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι, αλλά και οι κρατικές υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε τους βήμα, ότι όσο σκληρότερα μας χτυπούν τόσο πιο δυνατούς μας κάνουν στην πορεία μέχρι να ανατείλει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Στην βία τους απαντάμε με μαζική διανομή τροφίμων και ρούχων το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 12 το πρωί στην θέση "Αργώ" στο λιμάνι του Βόλου. Καλούνται όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να λάβουν ενίσχυση από την κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στο σημείο στο χώρο μισή ώρα νωρίτερα.

“Προφητική” ομιλία του συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατα την οποία δηλώνει πως οι επιθέσεις δεν μας λυγίζουν, αλλά ατσαλώνουν την Πίστη μας για Αγώνα