30/12/12

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ευχές για ένα Νέο Χρόνο χωρίς δυστυχία, γεμάτο δημιουργία και εθνική υπερηφάνεια!


 Εύχομαι σε όλους και σε όλες ευτυχισμένο το νέον έτος, υγεία, δημιουργία και προπαντός υψηλό φρόνημα! Ας μη μας λυγίσουν οι δύσκολοι καιροί. Ας αντισταθούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας στο πνεύμα της κακομοιριάς και της απελπισίας! Σίγουρα ο χρόνος που πέρασε δεν ήταν ο καλύτερος. Ήταν ένας ακόμη χρόνος της πολιτικής του περίφημου Μνημονίου, με δυσκολίες οικονομικές, με μία κοινωνία να βρίσκεται σε συνεχή κρίση και στον ορίζοντα να μη αχνοφέγγει καμμία ελπίδα. Επιτέλους ο χρόνος που έρχεται ας καταλάβουν αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον αυτού του τόπου ότι πρέπει να είναι διαφορετικός! Ας αντιληφθούν ότι όλα αυτά τα σχέδια επί χάρτου, που κάνουν, είτε τα ονομάζουν «προϋπολογισμούς», είτε οτιδήποτε άλλο, οδηγούν σε αδιέξοδο. Χρειάζεται μία άλλη πολιτική.


Αυτοί που σήμερα μας κυβερνούν λένε ότι έρχεται η ανάπτυξη, ότι θα μειωθεί η ανεργία, η εγκληματικότητα, ότι... ότι... ότι... Πιστεύουμε πως κάνουν λάθος, πως ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να "σώσουν" την Πατρίδα δεν είναι ο σωστός! Όμως, από τα βάθη της ψυχής μας ευχόμαστε να έχουμε κάνει εμείς λάθος και να υπάρξει η ανάπτυξη και όλα αυτά τα οποία υπόσχονται. Αυτό δεν θα μας δυσαρεστήσει καθόλου, γιατί πάνω από την οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα, πρέπει να βρίσκεται η ευτυχία και η ευημερία της Πατρίδας μας! Μακάρι, λοιπόν, να διαψευστούμε.

Πέρα από τα ζητήματα, πάντως, της οικονομίας μη λησμονούν ότι υπάρχουν και τα θέματα τα εθνικά. Πρέπει σαν Έθνος να υπερασπισθούμε τα δίκαιά μας ενάντια σε κάθε πρόκληση, είτε αυτή είναι των Τούρκων, που θέλουν το Αιγαίο μας και κάνουν προπαγάνδα ανθελληνική στην Θράκη μας, είτε των Σκοπιανών που κλέβουν το όνομά μας, την ψυχή μας, την Ιστορία μας, είτε τώρα τελευταία των… Αλβανών, που θέλουν δικές τους την Πρέβεζα και τα Γιάννενα! Καμμία υποχώρηση στα Εθνικά θέματα και ας μη νομίσουν κάποιοι ότι η οικονομική κρίση θα κάνει τους Έλληνες λιγότερο Πατριώτες!

Ό,τι και να γίνει όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες πρέπει να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον και προπαντός θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι και άλλες φορές η Πατρίδα μας πέρασε δύσκολους καιρούς και δύστυχες ημέρες, αλλά κατόρθωσε τελικά και κέρδισε την μάχη της επιβίωσης, της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας! Κάθε φορά που διαβάζω σε μία εφημερίδα ότι ένας Έλληνας αυτοκτόνησε, πέφτοντας θύμα της πολιτικής του Μνημονίου, θλίβομαι διπλά. Θλίβομαι πρώτα απ' όλα για τον άνθρωπο, αλλά θλίβομαι πιο πολύ για την έρημο των Ιδανικών, που έχει πλακώσει σαν ταφόπλακα την Ελλάδα μας, μια έρημος ιδανικών, που οδηγεί έναν άνθρωπο στον θάνατο επειδή… δεν έχει λεφτά! Αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα.

Ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους και για όλες και προπαντός Εθνική υπερηφάνεια και ακόμη και αν ο χρόνος που έρχεται είναι και αυτός γεμάτος φτώχεια, ας μη λυγίσει τις ψυχές μας!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ