6/12/12

Απάντηση στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων


Είναι πράγματι διασκεδαστικό να παρακολουθούμε τις σπασμωδικές κινήσεις του ό,τι απέμεινε πλέον από το θνήσκον Κ.Κ.Ε. Ένα ακόμη θέατρο του παραλόγου εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ. Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της προσωρινώς υφισταμένης παράταξης που φέρει τον πρωτότυπο για το Κ.Κ.Ε. τίτλο «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Αστέριος Μολόχας, παρέδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ένα ψήφισμα λίβελο κατά της Χρυσής Αυγής, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη.

Δε θα ασχοληθούμε ούτε με τους λιγοστούς πλέον οπαδούς του Στάλιν και του Τσαουσέσκου, αλλά ούτε και με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του χρεοκοπημένου και βουτηγμένου σε σκάνδαλα καθεστώτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. Τα χέρια μας είναι αρκετά καθαρά για να τα λερώσουμε γράφοντας για εκείνους που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια.


Αναφορικά όμως με τον κ. Μολόχα, του επιστρέφουμε όλους τους χαρακτηρισμούς. Κύριε Μολόχα οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τους πολιτικούς σας προγόνους. Γνωρίζει πολύ καλά τα εγκλήματα των κατσαπλιάδων και των κατήδων του βουνού. Γνωρίζει το ποιοι ήταν οι κομμουνιστές οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς.

Γνωρίζει τη δράση του σημερινού Κ.Κ.Ε. η οποία ευθύνεται για το λουκέτο τόσων και τόσων εργοστασίων καθώς και τις εφόδους κάποιων αριστερών εργατοπατέρων σε επιχειρήσεις. Να θυμίσουμε μήπως στον ελληνικό λαό κ. Μολόχα ότι το κομματίδιο σας είναι το μοναδικό το οποίο αρνείται πεισματικά τον έλεγχο στα οικονομικά του, ενώ υπάρχουν οι υπόνοιες ότι είναι το πλουσιότερο της Ευρώπης;

Σε καμία περίπτωση ως Λαϊκός Σύνδεσμος- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να απολογηθούμε στους αιμοσταγείς σταλινιστές για τη δράση μας. Αντιθέτως καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να απομονώσουν όλους εκείνους που με τις θέσεις τους εντός της βουλής και την εγκληματική αδιαφορία τους οδήγησαν την Πατρίδα μας στην καταστροφή.

Κλείνοντας, κ. Μολόχα θα σας επιστήσουμε την προσοχή, γιατί από την πολλή «συσπείρωση» μπορεί να πάθετε κάτι, αν και εμείς πιστεύουμε ότι σε λίγο δε θα γεμίζετε ούτε ταξί.

Τ.Ο Λάρισας