14/12/12

Στην πλάτη του ελληνικού λαού τα δάνεια των κομμάτων - Άρθρο του Συναγωνιστή Παν. Ηλιόπουλου



Καθημερινά εμφανίζονται στη δημοσιότητα στοιχεία για τα χρέη των πολιτικών κομμάτων. Χρέη που έχουν δημιουργηθεί παρά την παχυλή επιχορήγηση που λαμβάνουν τα συγκεκριμένα κόμματα τις τελευταίες δεκαετίες. Σε όλα αυτά τα στοιχεία απουσιάζει ΜΟΝΟ ένα κόμμα. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή! Το κόμμα που συμμετείχε στις δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς να λάβει ούτε ένα ευρώ κρατική επιχορήγηση.

Το …απολειφάδι του ΠΑΣΟΚ χρωστάει 120 εκατ. ευρώ στις τράπεζες, μισθώματα για τα γραφεία του σε ολόκληρη την επικράτεια και μισθούς υπαλλήλων. Στην Νέα Δημοκρατία χρωστούν 132 εκατ. ευρώ σε δάνεια συν μισθώματα γραφείων. Ο “αριστερός”, μόνο στα λόγια, Σύριζα έχει απλήρωτους τους 45 υπαλλήλους του ραδιοφωνικού του σταθμού και χρωστάει 8 εκατ. ευρώ στις τράπεζες. Το από – κόμμα του “λαού” ΚΚΕ έχει δανειστεί 11 εκατ. αλλά παρόλα αυτά απολύει κάθε μήνα υπαλλήλους του και έχει κάνει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 για την Τυποεκδοτική. Αυτά είναι τα κόμματα, στα οποία ο Ελληνικός λαός στήριζε τόσα χρόνια τις ελπίδες του ότι μπορούν να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά της χώρας μας. Όταν η διαφθορά και η κακοδιαχείριση ξεκινάει μέσα από το ίδιο τους το σπίτι τότε είναι βέβαιο ότι δε μπορούν να διοικήσουν οικονομικά όχι μια χώρα αλλά ούτε ένα περίπτερο!


Μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι σε ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, ποσά για ενοίκια κομματικών γραφείων που φαντάζουν μυθικά για την πραγματική αγορά, στελέχη που πληρώνονται με μισθούς πρωθυπουργού χωρίς αντικείμενο εργασίας, διαφημιστικές εκστρατείες με πολλαπλάσιο κόστος από το πραγματικό για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης είναι οι βασικές αιτίες που τα απο-κόμματα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου έφτασαν να χρωστούν σε όποιον μιλά Ελληνικά.
Είναι γεγονός οτι τα χρήματα του Ελληνικού λαού τόσα χρόνια κατασπαταλούνται χωρίς κανέναν έλεγχο και καμία φειδώ.

Η θέση της Χρύσης Αύγης είναι να σταματήσει άμεσα κάθε κρατική επιχορήγηση στα κόμματα και τα ήδη υπάρχοντα χρέη να επιβαρύνουν προσωπικά τους αρχηγούς των κομμάτων και τους οικονομικούς διαχειριστές τους. Μόνο όταν υπάρξει προσωπική ευθύνη στην οικονομική διαχείριση θα μπορέσουν να εξυγιανθούν τα δημοσιονομικά της χώρας.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή