25/5/14

Mάχη της Ελλάδας, Μάιος 2014

   
Η μάχη, ως  έννοια που περιγράφει την σύγκρουση αντιτιθέμενων τάσεων , δεν περιγράφει μόνο την ένοπλη σύγκρουση. Έτσι, σήμερα ο Ελληνισμός, μάχεται, αγωνίζεται να υπερνικήσει όλες τις δυνάμεις εκείνες που το πολεμούν και να επιβιώσει μέσα από την πρωτοφανή καταστροφική λαίλαπα της οικονομικής και επικοιστικής επίθεσης.

   Eλλάδα, 24 Μαίου 2014. Το Εθνικιστικό Κίνημα έδωσε μια νικηφόρα μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Χωρίς προβολή , αποκλεισμένοι και φιμωμένοι από τα κανάλια που κατευθύνουν την σκέψη των πολιτών, πετύχαμε το αδιανόητο. Σπάσαμε τους περιοριστικούς φραγμούς που έθεσαν οι εξουσιαστές με το σπαθί μας. Δεν εμφάνισαν ούτε έναν εκπρόσωπό μας στις εκπομπές προ εκλογών, όταν οι υπόλοιποι  εκπρόσωποι των πολιτικών συμμοριών έκαναν βόλτες από το ένα κανάλι στο άλλο. Έπειτα από επτά ολόκληρους μήνες διώξεων, στυγνής τρομοκρατίας, πιέσεων, απειλών, παραπληροφόρησης, και συκοφαντικής δυσφήμησης το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής εδραιώθηκε και παγιώθηκε. 


Ο Ελληνικός λαός αντιστάθηκε γενναία και απέκρουσε τα γελοία ψεύδη και την πρωτόγνωρη τρομοκρατία του δημοσιογραφικού και πολιτικού καθεστώτος. Οι σφαίρες της λάσπης, της ύβρεως, της απαξίωσης εξοστρακίζονταν. Τέτοιο γεγονός είναι υψίστης σημασίας, διότι ποτέ δεν έχουν πολεμήσει με τέτοια απαράδεκτα μέσα και με τέτοια σφοδρή ένταση έναν πολιτικό σχηματισμό, ένα Κίνημα.

Το παρόν κείμενο συνετάχθη στις 22 Μαίου, λίγες μέρες πριν το πρόκριμα των ευρωεκλογών, το οποίο, συνάμα, είναι και ορόσημο: Η είσοδος, για πρώτη φορά, των Ελλήνων Εθνικιστών στην ευρωβουλή. Η διεκδίκηση των μη ασκηθέντων δικαιωμάτων του Ελλληνικού κράτους, θα τεθεί με άλλους όρους. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι ένα βήμα πριν την μεγάλη αυτή μάχη. Μια μάχη ενάντια στις απροκάλυπτες απειλές και τα ψευτοδιλήμματα της κυβέρνησης-χούντας Σαμαρά. Μια μάχη η οποία δεν διεξάγεται με ίσους όρους, καθώς ο αντίπαλος είναι άτιμος. Μια μάχη κατά την οποία συγκρούεται η Ειλικρίνεια και η Τιμή ενάντια σε ένα πανίσχυρο σύστημα εξουσιαστικού μηχανισμού.

Η Χρυσή Αυγή στην ευρωβουλή θα αποτελεί πρωτίστως την δυναμικότερη έκφραση της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας. Η προάσπιση και η εξασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και κατ' επέκταση των Εθνικών μας Δικαίων θα αποτελούν τον τίτλο της αντζέντας και το κυριότερο μέλημα μας. Θα διεκδικήσουμε όλα εκείνα τα δικαιώματα που μας παρέχει το Διεθνές Δίκαιο, με στόχο την επίτευξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Η Χρυσή Αυγή στη ευρωβουλή θα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την δύναμη ανάσχεσης απέναντι στις ανθελληνικές και αντεθνικές μεθοδεύσεις της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης.

Σχετικώς με την ευρύτερη οικογένεια της Ευρώπης, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεσμεύεται ότι θα εναντιωθεί στην πνευματική παρακμή και στην επικοιστική εισβολή, που αυτή υφίσταται. Ευαγγελιζόμαστε την ανάδειξη και την προβολή των Παραδοσιακών, Ευρωπαικών Αξιών, έτσι όπως αυτές αναπέμπονται από τα χιλιάδες χρόνια ένδοξης Ιστορίας, οι οποίες δυστυχώς απειλούνται.  Θα αγωνιστούμε ενάντια στην αποδόμηση της ευρωπαικής πολιτιστικής ταυτότητας και στην διάρρηξη των Εθνικών, Παραδοσιακών, Οικογενειακών δομών. Δυστυχώς η υπονόμευση των στοιχείων εκείνουν που απαρτίζουν την οικογένεια της Ευρώπης αποτελεί κύριο στοιχείο του σύγχρονου ευρωπαικού γίγνεσθαι καθώς η επερχόμενη βιολογική επιβολή της ασίας, μέσω του ισλαμικού επεκτατισμού, προχωρά με ραγδαίους ρυθμούς. Η Χρυσή Αυγή, ως το κύμα της πνευματικής εγέρσεως, διαβλέπει όλες εκείνες τις εφιαλτικές επιπτώσεις του επικοισμού με την προμετωπίδα της μεταναστεύσεως, και εισέρχεται στην πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην καταστροφή της Εθνικής και κατ' επέκταση ευρωπαικής ταυτότητας.

Ήρθε ο καιρός. Ή αυτοί, ή εμείς.

Γεώργιος Σύρος, νομικός, Τ.Ο Μαγνησίας