7/5/14

Η Ευρώπη των τοκογλύφων κατά της Ευρώπης των Εθνών

Του Απόστολου Τζαρού, Θεολόγου D.E.A. - Δικηγόρου, υποψήφιου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ένα παράδειγμα μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό με ένα βιβλίο. Με ένα τέτοιο παράδειγμα θα αποδείξω ότι η Ευρώπη των τοκογλύφων στρέφεται κατά της Ευρώπης των Εθνών.

Οι προσπάθειες για μία ενιαία Ευρώπη ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μετά την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Στόχος ήταν η ειρήνη και η συνεργασία των ευρωπαϊκών κρατών ώστε να αποφευχθούν νέοι πόλεμοι. Στην συνέχεια προετάχθη η οικονομική ενοποίηση την οποία θεωρούσαν ότι εάν επέρχοταν θα ακολουθούσε η πολιτική ενοποίηση ως αδήριτη νομοτέλεια.


Ωστόσο όλη η προσπάθεια έριξε το βάρος στην οικονομική δήθεν ολοκλήρωση και απαξιώθηκε εντελώς η εθνική, πολιτιστική, θρησκευτική, ιστορική παράδοση της γηραιάς ηπείρου. Το μόνον που ενδιαφέρει την Ευρώπη των Βρυξελλών είναι τα χρήματα. Σίγουρα είναι η προτεραιότητά της. Δεν ενδιαφέρεται για την ιστορία, τα έθνη, τους πολίτες της. Η πολιτική αυτή φτάνει σε σημεία γελοιότητας. Και επειδή μιλάμε πάντα με επιχειρήματα θα σας αναφέρω ένα πραγματικό γεγονός το οποίο στηρίζεται σε ευρωπαϊκούς κανονισμούς, (καν. 1760/200, 1825/00, 1169/2011).

Κάθε τεταρτημόριο ή ημιμόριο βόϊου κρέατος στα κρεοπωλεία φέρει υποχρεωτικά ένα καρτελάκι διαστάσεων 10x10 εκατοστών. Το καρτελάκι αυτό φέρει πληροφορίες για το σφάγιο: ημερομηνία σφαγής, βάρος, χώρα γέννησης, χώρα εκτροφής, χώρα σφαγής κ.α. Τα ελληνικά σφάγια φέρουν καρτελάκι με σκούρο κυανό πλαίσιο. Αυτό το καρτελάκι το φέρουν μόνον τα ελληνικά κρέατα, δηλαδή αυτά τα οποία προέρχονται από ζώα τα οποία γεννήθηκαν και εσφάγησαν στην Ελλάδα. Εάν ένα ζώο γεννηθεί π.χ. στην Γαλλία και εισαχθεί για εκτροφή στην Ελλάδα σε ηλικία λίγων ημερών, το ζώο αυτό δεν αποκτά την ελληνική καρτέλα. Αυτό το ζωό ακόμα και μετά από 15 χρόνια να σφαχθεί στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να λάβει την ταμπέλα με το βαθύ κυανό περίγραμμα. Άπαξ δηλαδή και το ζώο γεννηθεί εκτός Ελλάδος δεν μπορεί να γίνει ελληνικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, πιο εύκολα γίνεται ένας Νιγηριανός Έλληνας παρά μία "ολλανδέζα" αγελάδα "ελληνίδα". Πιο εύκολα αποκτά την γαλλικη ιθαγένεια ένας πακιστανός παρά ένα μοσχάρι που γεννήθηκε στο Βέλγιο. Διότι αυτή είναι η σημερινή Ευρώπη των Βρυξελλών. Είναι η Ευρώπη των διεθνών τοκογλύφων και των οικονομικών συμφερόντων. Είναι η Ευρώπη που ενδιαφέρεται περισσότερο για τα μοσχάρια της και τις αγελάδες της από τους ίδιους τους πολίτες της και τον ίδιο της τον πολιτισμό. Προτεραιότητα είναι το βοειδή και όχι οι πολίτες της.

Τις ευρωπαϊκές προτεραιότητες, μόνον η παρουσία των εθνικιστών στο ευρωκοινοβούλιο θα μπορέσει να τις αλλάξει.