19/5/14

Νικητής σε μία άνιση μάχη ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Νικητής σε μία άνιση μάχη ο Συναγωνιστής Παναγιώτης ΗλιόπουλοςΟ Συναγωνιστής, πολιτικός κρατούμενος και Βουλευτής Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στις 11 Ιανουαρίου κρίθηκε αδίκως προφυλακιστέος από τις κόκκινες ανακρίτριες.

Παρότι το όνομα του δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο της δικογραφίας - τέρατος που έχουν συντάξει και παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δεν ερωτήθηκε για κανένα «έγκλημα», κρίθηκε ότι θα πρέπει να στερηθεί από την οικογένεια του και την νεογέννητη κόρη του.


Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές έδωσε έναν άνισο αγώνα εναντίον πολυπροβεβλημένων κομματικών αντιπάλων, οι οποίοι έλαβαν την μερίδα του λέοντος της διαφήμισης, από τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πέραν των προφανών παραπάνω ο Συναγωνιστής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, είχε και άλλη μία ανυπέρβλητη πραγματικά δυσκολία, ότι δεν μπορούσε να βρεθεί στο πλευρό του Ελληνικού Λαού παρά μόνο εν πνεύματι.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλίαδιεξήγαγε μέσα από τα κελιά της Τιμής έναν καθ΄ όλα άνισο προεκλογικό Αγώνα με μοναδικά όπλα την ψυχή του, χαρτί, μολύβι και ένα κοινόχρηστο καρτοτηλέφωνο!

Παρά τις δυσκολίες που για οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο θα ήταν απαγορευτικές ο Συναγωνιστής κατάφερε όχι μόνο να καταγράψει σημαντικά ποσοστά, αλλά και να αυξήσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέραν των προαναφερθέντων δυσκολιών που είχε ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος κατά τη διάρκεια της προεκλογική του εκστρατείας, υπήρχαν και οι εγγενείς δυσκολίες μίας χρυσαυγίτικης υποψηφιότητας, δηλαδή η τρομοκρατία των ψηφοφόρων μέσω των δελτίων ειδήσεων και των κρατικών μηχανισμών, αλλά και η νοθεία μέχρι τελευταία στιγμή.

Η Νίκη του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου υπήρξε πραγματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ των δυσκολιών και των αποκομμάτων του μνημονίου και της εθνοπροδοσίας.

Υπήρξε ένα πραγματικό μήνυμα με πολλούς παραλήπτες ότι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!