13/5/14

ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ “ΤΟΥ ΚΟΥΒΑ” ΚΑΙ ΟΙ “ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ”

10007022_10203001055645224_469663220_nΠιστός στην πάγια τακτικής της προπαγάνδας, ο πρωτοπόρος οργανισμός παραπληροφόρησης της Πατρίδας μας, ο γνωστός και μη εξαιρετέος ΔΟΛ σε άρθρο του “Βηματοδότη” επιχειρεί “προγνώσεις” επί του αποτελέσματος των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Φυσικά από τις “προγνώσεις” αυτές λάμπει διά της απουσίας του ο Λαϊκός Σύνδεσμος, διότι όπως είναι φυσικό κάθε τι που ενοχλεί και ξεμπροστιάζει τον άθλιο και σιχαμερό μηχανισμό προπαγάνδας των ΜΜΕ των νταβατζήδων, πρέπει να “θάβεται”, να “κόβεται” και να αποσιωπείται ακόμη και η φυσική παρουσία του.


Ο παράνομα φυλακισμένος Αρχηγός μας, σε πρόσφατο μήνυμά του, κατέδειξε και στηλίτευσε χαρακτηριστικά την άθλια μεθόδευση της φίμωσης και του αποκλεισμού του Κινήματός μας από τα μέσα ενημέρωσης, παρά τη ρητή και κατηγορηματική νομοθεσία περί του αντιθέτου.

Δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη η “παράλειψη” του “Βηματοδότη” να αναφερθεί στα “προγνωστικά” του και στη Χρυσή Αυγή, απλά ως ένας υπαλληλάκος του Ψυχάρη και άλλων συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τον προπαγανδιστικό αυτό οργανισμό, φροντίζει να υπακούει τυφλά τις εντολές “άνωθεν”.

Τα προγνωστικά λοιπόν ούτε λίγο ούτε πολύ νεκρανασταίνουν πολιτικά πτώματα όπως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, βγάζουν πρώτη σε σταυρούς τη Μ. Σπυράκη (πιστό σκυλάκι του ΔΟΛ και του Μπόμπολα) και φυσικά δίνουν και 3 (!!!) ευρωβουλευτές στο “ποταμάκι” (εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου…) του…Μπομπολοαναθρεμμένου Στ. Θεοδωράκη.

Φυσικά δε χρειάζονται και μεγαλύτερες προσπάθειες από τον άθλιο κονδυλοφόρο του Ψυχάρη για να μας χαρίσει επιπλέον άφθονο γέλιο (μέχρι δακρύων).

Επειδή όμως ως Εθνικιστές είμαστε μεγαλόψυχοι και συμπονούμε τον καημό και την αγωνία μίας επιχείρησης (ΔΟΛ) που απειλείται με λουκέτο, έχοντας ήδη πετάξει στο δρόμο πολλούς υπαλλήλους του, θα κάνουμε μία έξυπνη κι επικερδή πρόταση στον εν λόγω έμμισθο κονδυλοφόρο.

Αφού είναι τόσο βέβαιος για τα αποτελέσματα που “προβλέπει”, γιατί δεν στοιχηματίζει υπέρ αυτών σε μία από τις τόσες εταιρίες στοιχημάτων της Άπω Ανατολής, να βγάλει και κέρδος;;;

Όσο για το ποιές είναι οι εταιρίες αυτές μπορεί να λάβει πληροφορίες από τα αφεντικά του και τους μετόχους της επιχείρησης που “εργάζεται”, καθώς εκεί ακριβώς αυτοί ξεπλένουν τα χρήματα που καρπώνονται από τις έκνομες “επιχειρηματικές δραστηριότητές” τους, ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε κι όποιος έχει τη μύγα…μυγιάζεται.

Μήπως όμως οι εν λόγω “προβλέψεις” (που του δίνουν τα αφεντικά) είναι “για τον κουβά” όπως συνηθίζεται να λέγεται στη διάλεκτο των τυχερών παιγνίων;;;

Ή μήπως τελικά τον “Βηματοδότη” θα τον χρειαστεί σύσσωμος ο συρφετός των υπαλλήλων της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης, όταν το βράδυ των εκλογών θα βγούνε στα τηλεπαράθυρά τους έχοντας καταπιεί τη γλώσσα τους από την αδιαμφισβήτητη ετυμηγορία του ελληνικού λαού;;;

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας