1/5/14

Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας: Βέτο του αγροτέμπορα Μπούτα για να μην ακουστεί ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος!

Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός TRT Θεσσαλίας αποφάσισε να διοργανώσει μια κοινή συνέντευξη, με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες της περιοχής. Παρόντες στον σταθμό ήταν όλοι οι υποψήφιοι.

Φυσικά λόγω των πολιτικών διώξεων που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, ο υποψήφιος του Κινήματος μας και επικεφαλής του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία" Παναγιώτης Ηλιόπουλος δεν μπορούσε να είναι παρόν, αφού παραμένει πολιτικός όμηρος του σάπιου καθεστώτος χωρίς καμία κατηγορία. Ο μοναδικός λόγος που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού είναι ότι κόβει ψήφους από το καταρρέον καθεστώς.

Η δημοσιογραφική ομάδα του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισε, έστω και με τηλεφωνική παρέμβαση από τις φυλακές, να ρωτήσει τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο για τις θέσεις του συνδυασμού. Στο άκουσμα την αναγγελίας της παρέμβασης του συναγωνιστή, ο υποψήφιος του ΚΚΕ, γνωστός επαγγελματίας συνδικαλιστής που εκμεταλλεύεται τους αγρότες 30 χρόνια τώρα, βασικός υπεύθυνος για το κατάντημα του συνεταιριστικού κινήματος και της εξασθένησης των αγροτικών κινητοποιήσεων, που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μπούτας, έβγαλε το μικρόφωνο και απείλησε με αποχώρηση, ειρωνευόμενος μάλιστα και τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής λέγοντάς του "Άντε και με τον Μιχαλολιάκο"!

Παράλληλα, έβαλε βέτο με τον γνωστό θρασύ τρόπο των κομμουνιστών: "Ή αυτός ή εγώ". Από κοντά και οι υποψήφιοι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι θιασώτες του Μάο και του Χότζα, έδιναν τα πολιτικά τους διαπιστευτήρια του αυταρχισμού και της πολιτικής τους νοοτροπίας. Φυσικά, το υπόλοιπο "συνταγματικό τόξο" που αποτελούνταν από τον νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, με την σιωπή και την γενικότερη στάση τους, ταυτίστηκαν πλήρως με την απαράδεκτη στάση των εκπροσώπων της κομμουνιστικής αριστεράς.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος "κόπηκε" από την εκπομπή, αφού το "συνταγματικό τόξο εξετέλεσε στο ακέραιο το "καθήκον του". Βέβαια μπορεί να φοβούνται ακόμη και τα τηλέφωνα όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" της πλάκας, αλλά καλό θα είναι να φοβούνται πιο πολύ τον λαό της Θεσσαλίας μας που στις 18 Μαΐου θα δώσει την δική του ηχηρή απάντηση στον Μπούτα και στα λοιπά λαμόγια του καταρρέοντος καθεστώτος.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ