20/5/14

Αμυράς: Ο δικαστής των Ελλήνων ψηφοφόρων

O Γιώργος Αμυράς, ο τηλεπαρουσιαστής, ποδηλάτης, "εναλλακτικός" τουρίστας, "οικολόγος" και καλεσμένος το βράδυ στο απο-κάναλο του Κυριακού ( το διαβόητο ANTEΝNA), ως δημοσιογραφική γλάστρα είπε και αυτός τη μπούρδα του, ώστε να συνταχθεί με όλη αυτήν την αντεθνική και εμπαθή κουστωδία που συκοφαντούν και παραπληροφορούν εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Είπε λοιπόν ο κ. Αμυράς: "Ανησυχητικό είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών όσοι ψήφισαν Ελληνική Αυγή, μετά απ' αυτά τα τέρατα που έχουν βγει."

Να πούμε στον φαιδρό αυτό νεοδημοκράτη πως η δημοσιογραφική εμπάθεια και η απόρροια αυτής, τα ανυπόστατα ψεύδη και οι τόνοι λάσπης δεν αποτελούν ποινικώς αξιολογήσιμα στοιχεία και δεν αποτελούν  πραγματικά γεγονότα της δικογραφίας.

Η τηλεοπτική επίθεση των μεγαλοκαναλαρχών και η παρουσίαση π.χ υπερόπλων από το google, ως δήθεν όπλα των χρυσαυγιτών, δεν αποτελούν "στοιχεία". Το mega και το antenna δεν είναι συνέδρια δικαστών. Και να πει κάποιος στον τηλεμαιντανό αυτόν, ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι Ελεύθεροι άνθρωποι, όπως επίσης και ότι η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα. Να του θυμίσει κάποιος ότι δεν ανήκαμε στην προδοτική αυτή συμμορία των κομμάτων και δεν συμβάλαμε στον εθνικό κατήφορο.

Αυτό που ευαγγελιζόμαστε όμως είναι πολιτική κάθαρση και απονομή δικαιοσύνης, και αυτό ακριβώς πληρώνουμε. Δεν μπορούν αυτοί όλοι οι συνυπεύθυνοι της κατάντιας μας να διεισδύσουν και να ελέγξουν την σκέψη των Ελλήνων ψηφοφόρων. Δυστυχώς για αυτούς υφίσταται ακόμη η ελεύθερη βούληση. 

Μήπως είναι υπεύθυνοι και εγκληματίες όσοι Έλληνες στήριξαν Χρυσή Αυγή; Μήπως θα πρέπει να επαναφέρουμε την θανατική ποινή της σταύρωσης, μήπως και ικανοποιηθεί η φάτσα του Γιώργου Αμυρά;

Ακόμη να πούμε ότι τα "τέρατα" που έχουν αποκαλυφθεί είναι η συνταγματική εκτροπή που παραδέχεται με πρωτοφανή σκανδαλώδη τρόπο ο κ. Μπαλτάκος, και την οποία παραδοχή την έχουν κάνει γαργάρα. Τέλος, υπάρχει Δημοκρατία, και όχι σοβιετικό καθεστώς, την οποία "σέβονται" κατά τις περιστάσεις και έτσι όπως τους υπαγορεύει το αντεθνικό μικροπολιτικό τους συμφέρον. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού πλησιάζει.

Γεώργιος Σύρος, νομικός. Τ.Ο Βόλου