15/5/14

ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

1231353_218106801688110_497469567_nΛίγες ημέρες πριν τις αποφασιστικές και κρίσιμες, για το μέλλον της Πατρίδας, διπλές εκλογές παρατηρείται ένας επικοινωνιακός οργασμός από πλευράς των κομμάτων της καθεστηκυίας τάξης.

Σύσσωμος ο εσμός των παλαιοπολιτικών και διεφθαρμένων, έως τον μυελό των οστών, κομματικών μηχανισμών έχει επιδοθεί σε έναν άνευ προηγουμένου επικοινωνιακό αγώνα παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού του σκληρά δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, με αποκλειστικό αντικειμενικά σκοπό την (για άλλη μία φορά) υφαρπαγή της ψήφου του και την συνεπαγόμενη διατήρηση της υφιστάμενης ολιγαρχίας.


Μίας ολιγαρχίας τόσο απάνθρωπης και ανθελληνικής, απόλυτα εναρμονισμένης με τις επιταγές και τα συμφέροντα των ξένων κέντρων εξουσίας, τα οποία κατ’ αποκλειστικότητα αυτή υπηρετεί.

Δεν κρίνω σκόπιμο βέβαια να αναφέρω τον πλήρη και προαποφασισμένο αποκλεισμό του Κινήματός μας από αυτή την τηλεκοκορομαχία των κατ’ επάγγελμα (αλλά και των μαθητευόμενων) Μαυρογιαλούρων, άλλωστε είναι άκρως τραγικές αυτές οι θεατρικές παραστάσεις για το επίπεδο και τις αρχές που μας διέπουν.

Έτσι λοιπόν με τις ακατάσχετες και προεπεξεργασμένες ψευδολογίες τους, τις χιλιοειπωμένες τους υποσχέσεις και τις σκηνοθετημένες τους αντεγκλήσεις, απλά επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι μπορούν να διακρίνουν και να προδιαγράψουν.

Είναι απλά όλοι ΙΔΙΟΙ και μπροστά στη διαφαινόμενη και νομοτελειακή κατάρρευση του σάπιου και διεφθαρμένου οικοδομήματος, το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν προς το δικό τους συμφέρον, δεν θα διστάσουν να επιχειρήσουν πάσης φύσεως ανακυβιστήσεις και συμμαχίες προκειμένου να παραμείνουν γατζωμένοι στα σκανδαλώδη, ειδεχθή και έκνομα προνόμιά τους.

Η παροιμιώδης όμως αναλγησία και αναίδειά τους να ομιλούν εξ ονόματος, και προφασιζόμενοι τα συμφέροντα, του ελληνικού λαού, μεσούσης μίας συστηματικής και απάνθρωπης οικονομικής και κοινωνικής αποδόμησης, προκαλεί πραγματικά οργή.

Αυτοί που ποτέ τους δεν εργάστηκαν, ποτέ δε βίωσαν τις αγωνίες και τα προβλήματα των απλών ελλήνων πολιτών, ποτέ δεν αντιμετωπίστηκαν ως ίσοι ενώπιον του νόμου και ποτέ δεν κλήθηκαν να λογοδοτήσουν για τις παράνομες και καταχρηστικές τους ενέργειες ως κυβερνώντες, ομιλούν τώρα για “επανεκκινήσεις”, “καθάρσεις”, “εθνική αξιοπρέπεια”, λέξεις άγνωστες όσο και διαμετρικά αντίθετες με τις πραγματικές τους ιδέες, αλλά και την εν γένει δράση και παρουσία τους.
Ο χαρακτηρισμός που πραγματικά αρμόζει στο συρφετό των πολιτικάντηδων της μεταπολιτευτικής λαίλαπας είναι ένας και μοναδικός… ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

Ο επιστημονικός όρος της λέξης (σσ.  οργανισμός που ζει και αναπτύσσεται μαζί και σε βάρος άλλου οργανισμού) αποτυπώνει ρεαλιστικά και με κάθε λεπτομέρεια το ποιόν αυτών των άθλιων, ματαιόδοξων, αλαζόνων και παραδόπιστων ανθρωποειδών, τα οποία απομυζούν με βουλημία τον πλούτο της γης των προγόνων μας με σκοπό τη διατήρηση της μιαρής τους ύπαρξης στις καρέκλες της εξουσίας.

Άλλωστε τα εν λόγω παράσιτα, ουδέποτε “θυσίασαν” έστω κι ένα ευρώ για την ανακούφιση του ελληνικού λαού από τα δεινά στα οποία οι ίδιοι τον καταδίκασαν, αρκούμενοι απλά στην καταλήστευση του δημοσίου χρήματος (με “νομότυπες” πάντα διαδικασίες).

Η πρόσφατη καταδίκη της “αιρετικής” προσπάθειας του Κινήματος της Χρυσής Αυγής να επιστρέψει τα κλεμμένα των παρασίτων στον ελληνικό λαό, μέσω διανομών τροφίμων και άλλων κοινωνικών δράσεων, χαρακτηρίζοντάς την ως “ρατσιστική” και αναστέλλοντας την οικονομική επιχορήγησή της, αποδεικνύει περίτρανα τις βουλημικές και αδηφάγες προθέσεις τους καθώς και την απάνθρωπη και ιδιοτελή τους φύση.

Όπως είναι γνωστό όμως συναγωνιστές, τα παράσιτα ζουν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από κάθε υγιή οργανισμό και κατά τεκμήριο πεθαίνουν έιτε όταν απομυζήσουν μέχρι θανάτου τον οργανισμό επί του οποίου παρασιτοζωούν, είτε όταν ο οργανισμός αυτός τα καταπολεμήσει και τα εξοντώσει.

Στο χέρι μας είναι λοιπόν τις 2 ερχόμενες Κυριακές να αποφασίσουμε εάν θα επιτρέψουμε σε μερικά παράσιτα να προδιαγράψουν το θάνατο της Πατρίδας των προγόνων και των παιδιών μας, ή θα τους εξαφανίσουμε ολοκληρωτικά, εξυγιαίνοντας επιτέλους το Έθνος των Ελλήνων από τις μιαρές αυτές υπάρξεις.

Το φάρμακο γι’ αυτό είναι η ψήφος στο Κίνημά μας, αυτό που τα παράσιτα διώκουν, κατηγορούν, φιμώνουν, λοιδορούν και συνάμα τρέμουν, ας το διαδώσουμε αυτό σε κάθε συμπατριώτη μας κι ας γίνουμε κι εμείς άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας παραδίδοντας στα παιδιά μας μία Πατρίδα αμόλυντη και καθαρή από κάθε είδους παράσιτο.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας