2/5/14

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Το σχοινί κόντυνε, η ώρα των διπλών εκλογών πλησιάζει και η ώρα της ευθύνης για το Έθνος των ελλήνων έφθασε.
Είναι βέβαια πασιφανές το γεγονός της κατάρρευσης της άθλιας σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος του Κινήματος των ελλήνων Εθνικιστών, οι έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος του Αρχηγού και σύσσωμης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας ξεθωριάζουν και ταυτόχρονα γελοιοποιούν τους εμπνευστές τους και τους ηθικούς αυτουργούς αυτού του ειδεχθέστατου εγκλήματος.


Η θλιβερή συμμορία των υπό εξαφάνιση πολιτικάντηδων και των υποτακτικών τους επίορκων δικαστικών, πλέον “κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα” υπό την αναμονή των νέων αποκαλύψεων που θα τους εκθέσουν στον ελληνικό λαό ως την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.


Όσες συνταγματικές εκτροπές κι αν έχουν σκαρφιστεί οι πραξικοπηματίες της συμμορίας Σαμαρά – Βενιζέλου (απαγόρευση συμμετοχής κόμματος σε εκλογές), γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι οι ημέρες τους είναι μετρημένες.

Ταυτόχρονα με την παρακμάζουσα παραφιλολογία του διαπλεκόμενου συστήματος πολιτικάντηδων, καναλαρχών (νταβατζήδων), μεγαλοδημοσιογράφων περί “εγκληματικής οργάνωσης” και το διαφαινόμενο διασυρμό τους το βράδυ των εκλογών, έχουμε και την πρόσφατη “ανησυχία” τους για τις υποψηφιότητες που έκαναν την εμφάνιση στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματός μας.


Διακεκριμένοι επιστήμονες, ανώτατοι ε.α. αξιωματικοί αλλά και απλοί εργαζόμενοι πολίτες, δημιουργούν σοβαρούς τριγμούς στα θεμέλια του σάπιου κατεστημένου με τις υποψηφιότητές τους.


Ο μηχανισμός προπαγάνδας των μεγαλοεργολάβων και των ξενόδουλων πολιτικάντηδων παρουσίαζε το Κίνημά μας ως “συμμορία μπράβων” και είναι κατά συνέπεια πολύ μεγάλο χαστούκι στα παπαγαλάκια του συστήματος η παρουσία επιφανών και κυριότερα ΕΝΤΙΜΩΝ ανθρώπων στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.


Ας αφήσουμε όμως τις μαφιόζικες εταιρίες των ΜΜΕ να παίζουν τα δόλια παιχνίδια τους, προσπαθώντας με “ποτάμια” κι “ελιές” να απενοχοποιήσουν στη συνείδηση του λαού τους ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτικούς, όλα αυτά τα υποκείμενα που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας και παρέδωσαν τον ελληνικό λαό σε ξένα κέντρα εξουσίας.


Άλλωστε όλο αυτό το σαθρό οικοδόμημα της μεταπολιτευτικής ξενόδουλης και οικογενειοκρατικής ολιγαρχίας βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης και η δυσωδία του έχει φθάσει σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.
Το ζήτημα πλέον συναγωνιστές είναι η αφύπνιση και η ενημέρωση των συμπατριωτών μας που παραμένουν αδιάφοροι μπροστά σε αυτό το συνταγματικό πραξικόπημα, δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό και νωθρότητα απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή δικτατορία που βιώνει το Έθνος μας.


Δεν είναι ηθικά αποδεκτό να βλέπουμε συμπατριώτες μας να εκλιπαρούν, στην κυριολεξία, για ένα κομμάτι ψωμί και ταυτόχρονα να υπάρχουν άνθρωποι που δηλώνουν αδιάφοροι ή αμέτοχοι για τα τεκταινόμενα, περιμένοντας ίσως πότε η νεοταξική λαίλαπα να κτυπήσει και τη δική τους πόρτα.


Δεν περιποιεί τιμή για το υπερήφανο Έθνος μας η τηλεαποχαύνωση και ο κοινωνικός στρουθοκαμηλισμός που επιδεικνύει μερίδα των συμπατριωτών μας, φτύνοντας τον κόρφο του μήπως και γλυτώσει από την καταστροφική μανία των πολιτικών ανδρεικέλων που διαλύουν την Πατρίδα μας.


Ως Εθνικιστές έχουμε ιερό καθήκον να συνεγείρουμε τους συμπατριώτες μας και να τους συστρατεύσουμε στις τάξεις του Κινήματος δείχνοντάς τους τη φωνή της αλήθειας και του δικαίου που αυτό αντιπροσωπεύει και πραγματώνοντας έτσι τη θεμελιώδη αξία της ιδεολογίας μας: το συλλογικό υπεράνω του ατομικού.


Ας μη λησμονούμε ότι η ιερή θυσία των 300 στις Θερμοπύλες ήταν αυτή που σφυρηλάτησε και χαλύβδωσε την πίστη των προγόνων μας για τη νίκη απέναντι στις ορδές των βαρβάρων που απειλούσε την ύπαρξη της Φυλής μας.


Και είναι οι παράνομα φυλακισμένοι συναγωνιστές μας οι νέοι εθνομάρτυρες που μας δίδουν το φωτεινό παράδειγμα και το έναυσμα για τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στους νεόκοπους εφιάλτες και τους σιωνιστές αφέντες τους.


Όπως εύστοχα διατύπωσε ο συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος “Από τον καναπέ δεν γράφεται Ιστορία”, και δεν αποτελεί επιλογή μας αλλά ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να γράψουμε επιτέλους Ιστορία ως έλληνες, Ιστορία για την οποία οι επερχόμενες γενεές δεν θα μας λοιδορούν, αλλά θα είναι υπερήφανες.


Αγαπητοί συναγωνιστές, οι τύχες της Πατρίδας αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα χέρια μας, αυτά που θα στηρίξουν με την ψήφο τους την τελευταία ελπίδα του Έθνους, τη Χρυσή Αυγή.


Όλοι λοιπόν στις κάλπες και όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι για να στερήσουμε από το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς το τελευταίο του “χαρτί”, τη νοθεία και την παραχάραξη της ψήφου του ελληνικού λαού.


Ο καιρός γαρ εγγύς συναγωνιστές. Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας