1/5/14

Εθνική - Λαϊκή Πρωτομαγιά 2014

Η Πρωτομαγιά του 2014, αναμφίβολα, είναι η πιο «μαύρη» των τελευταίων ετών. Από την εφαρμογή του μνημονίου και μετά κάθε είδους πρόσχημα έχει αφαιρεθεί, καθώς το σύστημα είναι αναγκασμένο να δείχνει το πιο στυγνό αντιλαϊκό πρόσωπό του. Κοινωνικές κατακτήσεις δεκαετιών έχουν πεταχτεί στον σκουπιδοτενεκέ, οι εργασιακές σχέσεις «κινεζοποιούνται» καθημερινά ολοένα και περισσότερο, οι στρατιές των ανέργων μεγαλώνουν με ταχύ ρυθμό, με την κατάσταση όχι μόνο να χειροτερεύει, αλλά να μοιάζει και ως μη αναστρέψιμη. Για μια ακόμη φορά θα ακούσουμε και φέτος τα ίδια τετριμμένα και φτηνά λογύδρια στις στημένες φιέστες των κρατικοδίαιτων συνδικάτων και των βολεμένων εργατοπατέρων.

Για Εμάς, όμως, τους Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, το νόημα της Εργατικής Πρωτομαγιάς δεν μένει στο εθιμοτυπικό της ημέρας, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση αυτομάτως θα υποβιβαζόμασταν στο επίπεδο ενός τυπικού ακολούθου κάποιας θρησκείας, ο οποίος απλώς τηρεί την παράδοση. Ένα επίπεδο εθιμοτυπικού περιεχομένου, στο οποίο συμμετέχουν και οι πάσης φύσεως διεθνιστές μπολσεβίκοι της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ, που έχουν ευνουχίσει νοηματικά (και) την Εργατική Πρωτομαγιά. Η κατάντια τους έχει φτάσει σε τέτοιο αισχρό σημείο ώστε να προκύπτει ξεκάθαρα ότι έχουν εγκαταλείψει πλέον οριστικά κάθε προσπάθεια προσέγγισης των Ελλήνων Εργατών, ασχολούμενοι σε αποκλειστική σχεδόν βάση με άλλα «τάργκετγκρουπς».


 Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η παλαιότερη αφίσα μιας παρακμιακής ανθελληνικής οργάνωσης (ΣΕΚ) της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, η οποία συμμετέχει ως «συνιστώσα» στους εθνομηδενιστές της ΑΝΤΑΡΣΙΑ (ή ΑΝΤΑΡCIA, όπως υποστηρίζουν κάποιοι περισσότερο καχύποπτοι…). Στην αφίσα αυτή απεικονίζονται, κατά σειρά, μια νεαρή αφρικανικής καταγωγής με πλακάτ της οργάνωσης, καθώς και ορισμένοι λαθρομετανάστες. Πουθενά στο περιεχόμενο της αφίσας δεν υπήρχε ως «ντεκόρ» κάποιος Έλληνας, εργαζόμενος ή άνεργος. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι για την διεθνιστική αριστερά οι λαθρομετανάστες δεν έχουν απλώς προνομιακή μεταχείριση, σε σχέση με τους Έλληνες εργαζόμενους και ανέργους, αλλά το αποκλειστικό ενδιαφέρον και την μανιώδη λατρεία και ενασχόληση των αριστεριστών.

Η Ελληνική Εργατική Τάξη είναι από καιρό ανύπαρκτη, εγκαταλελειμμένη και εντελώς ανεπιθύμητη για τους διεθνιστές της αριστεράς. Ενώ αυτοί οι ανεπάγγελτοι, αργόσχολοι και αργόμισθοι τσαρλατάνοι και σαλταδόροι χάνονται στην ανυπαρξία των ποικίλων ανθελληνικών και «αντιρατσιστικών» ονειρώξεών τους, το δράμα των Ελλήνων Εργαζομένων, ολοένα και διογκώνεται.

Η εμπειρία της ζωής έχει δείξει ότι ο Ελληνικός Λαός δεν μπορεί να βασίζεται στις ψευδείς υποσχέσεις από την παρεούλα του «συνταγματικού τόξου», η οποία έχει δημιουργήσει την σημερινή εφιαλτική κατάσταση, ούτε φυσικά από τους επαγγελματίες εργατοπατέρες, οι οποίοι νοιάζονται μόνο για την πλήρη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Αυτό, το οποίο έχει αληθινή ανάγκη είναι μεγάλες και σκληρές Αλήθειες, που δεν θα χαϊδεύουν αυτιά και δεν θα μασάνε τα λόγια τους. Από ζύμωση, η οποία θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει το Ελληνικό Φιλότιμο και να επαναφέρει στο προσκήνιο την Εθνική Εργασιακή Αλληλεγγύη. Μια ζύμωση, η οποία θα δείξει την κατεύθυνση και τον δρόμο για την απόδραση από το αδιέξοδο του ατομικισμού, της αδιαφορίας, της αποπολιτικοποίησης, της «ανάθεσης» στα εξαπτέρυγα των συστημικών φορέων και κατά συνέπεια της ήττας. Μια κατεύθυνση και ένας δρόμος προς μια Σφριγηλή, Εθνική, Λαϊκή Συλλογικότητα, ένα Ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα, εξοπλισμένο με την πείρα του παρελθόντος, να μας καθοδηγεί στο σήμερα και το βλέμμα στραμμένο στο αύριο. 

Αυτές τις δύσκολες στιγμές της ασύδοτης μνημονιακής Χούντας, με μια κυβέρνηση ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων, με τους «εταίρους πλήρους ευθύνης» Σαμαρά και Βενιζέλο και την υπόλοιπη παρέα τους να διαπράττουν συνειδητή προδοσία, έχει ιδιαίτερη Αξία και Σημασία να ενδυναμωθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Η Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά, η ημέρα όπου Έθνος και Λαός για πολλοστή φορά επιβεβαιώνουν τον άρρηκτο δεσμό τους, είναι η καλύτερη στιγμή για να καταγγείλουμε το μεγάλο ψέμα των μπολσεβίκων. Εάν αυτοί μέσα στην παράνοια και την παραίσθηση των παρακμιακών τους Ιδεών λένε ότι οι προλετάριοι (εξαθλιωμένοι) δεν έχουν Πατρίδα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κράτος θα αποδείξει περίτρανα ότι η Πατρίδα δεν μπορεί να έχει προλετάριους.

Ενάντια στην καπιταλιστική ασυδοσία και την κομμουνιστική απάτη, ενάντια στην εντολοδόχο κυβέρνηση των εθνομηδενιστών, η Εργατική Πρωτομαγιά, η ημέρα των Ελλήνων Εργαζομένων, μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας για την συνέχιση του μακροχρόνιου, σκληρού και ασυμβίβαστου αγώνα μας, προκειμένου να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, η οποία θα ανήκει στον ομοιογενή Λαό της και όχι σ’ έναν ετερόκλητο «πληθυσμό». 
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Εννέα χρόνια συμπληρώνονται τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Σύντροφος και Φίλος Μαρίνος. Τιμούμε την Μνήμη του όχι υποκριτικά, αλλά με αληθινή Συντροφική έννοια, συνεχίζοντας να Υπερασπιζόμαστε σθεναρά όλα όσα ο Μαρίνος Υποστήριζε έμπρακτα κατά την διάρκεια της Ζωής του. Ο Μαρίνος δεν «ήταν» απλώς, θεωρητικά και τυπικά κοντά μας, αλλά συνεχίζει να ΕΙΝΑΙ ουσιαστικά και συνειδητά μαζί μας.