30/5/14

ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΙ “ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

images-4Η μετεκλογική παράκρουση στην οποία έχουν περιέλθει τα παπαγαλάκια της καθεστηκυίας τάξης, επιχειρώντας να αναδείξουν το “μείζον πρόβλημα” του εκλογικού αποτελέσματος, τα ποσοστά του Κινήματός μας, έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο της ανθρώπινης λογικής.

Όλα τα ετερόκλητα επικοινωνιακά φερέφωνα του σάπιου κατεστημένου της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για τη διεκδίκηση του άτυπου “τίτλου” του μεγαλύτερου πολέμιου του Κινήματος μας, της μόνης αληθινής και πατριωτικής φωνής που κατέδειξε τους  κλέφτες, τους προδότες και τους χρηματιζόμενους πολιτικούς – υπηρέτες της πιό στυγνής δικτατορίας που γνώρισε αυτός ο τόπος.

Ο εσμός των δημοσίως ξεβρακωμένων ηθοποιών, δημοσιογράφων, ποδοσφαιριστών, τραγουδιστών, όλων αυτών οι οποίοι εξευτελίζουν και ξεπουλούν δημοσίως την προσωπική τους ζωή, ευελπιστώντας να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης από τους βαρώνους των ΜΜΕ, “έχουν άποψη” για τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας μας, κατασυκοφαντώντας το Κίνημα που ψήφισε το 10% των Ελλήνων (συν τη νοθεία).

Δεν θα γίνω βέβαια εγκάθετος αποτολμώντας να ζητήσω την άποψη της Τσαπανίδου, της Λέχου, του Ζαγοράκη, της Βανδή και του κάθε τηλεμαϊντανού και υποτακτικού των μεγαλοεργολάβων των ΜΜΕ, περί υφαλοκρηπίδας, αιγιαλίτιδας ζώνης, Εθνικού εναερίου χώρου, μειονοτικών θεμάτων και άλλων σοβαρών εθνικών ζητημάτων.

Γνωρίζοντας εκ των προτέρων το μακροσκελές κοτσανολόγιο του οποίου θα γίνουμε μάρτυρες, εφόσον οι ανωτέρω τηλεπαραθυράνθρωποι καταθέσουν μία ακόμη “άποψη” επί των ανωτέρω θεμάτων, απλά θα τους συστήσω να είναι περισσότερο φειδωλοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Επίσης θα τους συμβουλεύσω να μην εκθέτουν περεταίρω τα γεμάτα bottox και πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις σαρκία τους, θίγοντας ζητήματα τα οποία είναι διαμετρικώς παράταιρα από τις πορνοεκπομπές και τα ριάλιτι στα οποία εμφανίζονται, προκειμένου να μας υπενθυμίσουν τον απόλυτο ανθρώπινο ξεπεσμό τον οποίο υφίστανται οι ίδιοι και οι τηλεαποχαυνωμένοι θεατές τους.

Ιδιαίτερα στην “μητέρα 3 παιδιών” Ποπάρα Τσαπανίδου, συνιστώ να σταματήσει να μας επιδεικνύει δημοσίως τα μπούτια της, διότι αφενός τα 3 παιδιά της δεν θα είναι καθόλου υπερήφανα γι’ αυτό το γεγονός, αφετέρου δε η τηλεοπτική κοτσάνα της περί “ποντιακής μειονότητας” την έχει ήδη εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Η γνωστική και μορφωτική ανεπάρκεια όμως των ανωτέρω “δημοσίων προσώπων” έρχεται να καταδείξει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, το ποιόν των τηλεσαλτιμπάγκων που έχει επιστρατεύσει το σύστημα για την ποδηγέτηση του ελληνικού λαού, καθώς και το μέγεθος του αποπροσανατολισμού και της προπαγάνδας που υφίσταται.

Η ενημέρωση του ελληνικού λαού επί των κρίσιμων Εθνικών θεμάτων έχει κυριολεκτικά εκμηδενισθεί.

Τα φλέγοντα ζητήματα που άπτονται του μέλλοντος της Πατρίδας, έχουν σκοπίμως παραγκωνισθεί κι έχουν δώσει τη θέση τους σε δημόσιες τοποθετήσεις πάσης προελεύσεως φερέφωνων του συστήματος.

Υπάρχει όμως ακόμη μία ελεύθερη και γνήσια φωνή, αυτή του Κινήματός μας, η οποία δεν θα πάψει να αφυπνίζει τον ελληνικό λαό, δεν θα πάψει να του δείχνει την αλήθεια, αντιτιθέμενη στην προπαγάνδα των ξενόδουλων και προδοτικών ΜΜΕ.
Αυτή η φωνή θα εξακολουθεί να αποτελέι τον εφιάλτη και τη μόνιμη απειλή προς το νεοταξικό εξωνημένο καθεστώς.

Τιμή μας η Πίστη!
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας