27/5/11

Eπιστολή κατοίκων Νέας Ιωνίας σε δήμαρχο και συμβούλους

"Αγαπητοί κύριοι θα πρέπει να κοιτάξετε τον κόσμο που σας στήριξε στην Νέα Ιωνία στα μάτια και να του μιλάτε και όχι να ντρέπεστε και να κρύβεστε πίσω από μικρόφωνα και τηλεοράσεις. Τους δρόμους που περπατήσατε προεκλογικά στην Νέα Ιωνία τους ξεχάσατε πολύ γρήγορα . Επίσης θα θέλαμε να μην μας θεωρείται πρόβατα και ότι καθοδηγούμαστε. Έχουμε και εμείς άποψη όπως άποψη είχαμε και όταν σας εκλέξαμε. Τότε λοιπόν δεν μας θεωρούσατε πρόβατα και μας καλούσατε για την ψήφο μας; Γι αυτό και εμείς θα σας στείλουμε στα σπίτια σας στις επόμενες εκλογές. Γιατί τα πρόβατα τα έφαγε ο λύκος.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όσιο και ιερό δεν έχουν αυτοί:
1) που επεχείρησαν να κατεδαφίσουν παράνομα και χωρίς οικοδομική άδεια κατεδαφίσεως τον προαύλιο χώρο της πλατεία Ευαγγελιστρίας
2) χωρίς έγκριση της ΕΠΑΕ
3) Χωρίς άδεια από το υπουργείο πολιτισμού
4) Με ασυναφει επιχειρήματα ισχυρίζονταν ότι η περιτοίχιση της πλατειάς Ευαγγελιστρίας αποτελείται από τσιμεντόλιθο και όχι από …….που πραγματικά έχει κατασκευαστεί.
5) Υποτιμάνε την προσφυγιά και την ιστορία τους

Κ. Δήμαρχε και κ. Σύμβουλοι είμαστε πάνω από 150 άνθρωποι γραφικοί και παραδοσιακοί στην Νέα Ιωνία και είμαστε σταθεροί στα πιστεύω μας κάτι που δεν χαρακτηρίζει κάποιους από τους συνεργάτες σας που μας θυμίζουν τα νερά της Χαλκίδας που πάνε μια αριστερά και μια δεξιά.

Τώρα λοιπόν ζητάτε μετά από όλα αυτά συνάντηση και τονίζεται ότι τόσο καιρό κρυβόμαστε, απλά να σας υπενθυμίσουμε ότι στις ανοιχτές συγκεντρώσεις που κάναμε δεν παραβρέθηκε κανένας σας γι αυτό λοιπόν περιμένουμε την πρόσκληση σας κ. Μαβίδη, κ. Κοκκινάκη, κ. Καουνά, κ. Λαμπρινίδη και κ. Δήμαρχε Βόλου."

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ