11/5/11

Έχουμε πόλεμο: Άλλη μια σφαγή από Βαρβάρους...


Στον κατάλογο των θυμάτων του «πολυπολιτισμού» προστέθηκε χθες τα ξημερώματα ένας ακόμα συμπατριώτης μας που δολοφονήθηκε άγρια στην οδο Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε την επίθεση τριών ΒΑΡΒΑΡΩΝ που τον έσφαξαν για να του αποσπάσουν την κάμερα. Ο 44χρονος ξεψύχησε λίγα μέτρα παρακάτω χωρίς να προλάβει κανείς να τον βοηθήσει. Στα πλάνα που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία από κάμερες της περιοχής φαίνονται οι δράστες να τον χτυπούν με μαχαίρι πρώτα στην πλάτη και μετά στον λαιμό. Αφού τον άφησαν νεκρό στον δρόμο πήραν την κάμερα και διέφυγαν σα να μην τρέχει τίποτα.

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες από την δράση αυτών των συμμοριών. Ηλικιωμένοι δέχονται επιθέσεις για λίγα. κέρματα και συμπατριώτες μας πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στην μέση του δρόμου. Να χαίρονται την «Ελλάδα» τους οι θιασώτες του «πολυπολιτισμού» και του «αντιρατσισμού» που έχουν το θράσος να δηλώνουν και. ανθρωπιστές.

Για δολοφονικά στοιχεία που κυκλοφορούν ασύδοτα έκανε λόγο ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο parapolitika.gr, για το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του άτυχου άνδρα, που συγκλόνισε ολόκληρη την χώρα.

Αναφερόμενος στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν και στο γεγονός ότι κάποιοι ενέπλεξαν σ' αυτά την Χρυσή Αυγή, ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε: "Η απάντησή μου σ' αυτό είναι τα λόγια ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι βλέπετε παντού Χρυσαυγίτες, κι όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη, θα γίνουν, με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε". Ιστοσελιδα " ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ":

"Ο μόνος πολιτικός φορέας που είχε παρουσία στην περιοχή και έδωσε το παρόν με στελέχη του κατά την χθεσινοβραδινή αυθόρμητη εκδήλωση μνήμης ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή»."

Ο σταθμός ΜΕΓΚΑ - το Νο1 δεκανίκι της κυβέρνησης του μνημονίου και της προδοσίας - είχε ζωντανή σύνδεση με την πλατεία Βικτωρίας. Και εκεί που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα εις βάρος ενός συμπατριώτη μας, η ανεκδιήγητη δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: "Αυτή τη στιγμή μέλη ακροδεξιών οργανώσεων επιτίθενται σε αλλοδαπoύς..εκτυλίσσονται σκηνές βίας κ.ο.κ.". Επί πέντε λεπτά, γινόταν αναφορά στη. "ρατσιστική βία" που ασκούν οι Έλληνες κατά των ξένων. Ντροπή και αίσχος! Τα κανάλια των νταβατζήδων, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, ξεπέρασαν κάθε όριο. Έλληνες δολοφονούνται έξω από τα σπίτια τους για πενταροδεκάρες και το πρόβλημά μας είναι οι. Χρυσαυγίτες!