13/5/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δολοφονία αλλοδαπού στα Πατήσια και την ταυτόχρονη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα «προοδευτικά» ΜΜΕ και τους επαγγελματίες αντιρατσιστές μία ημέρα μετά την στυγερή δολοφονία του συμπατριώτη μας στην πλατεία Βικτωρίας.

Την ίδια ώρα που ο Ελληνικός Λαός είναι οργισμένος από την δολοφονία ενός Έλληνα από αλλοδαπούς κακοποιούς, που τον έσφαξαν σαν αρνί έξω από το σπίτι του, κάποιοι επιχειρούν συμψηφισμούς, προκειμένου να ανατρέψουν το κλίμα οργής του Ελληνικού Λαού. Εκμεταλλευόμενοι την δολοφονία ενός αλλοδαπού σε μία άλλη περιοχή των Αθηνών ούτε λίγο, ούτε πολύ, Ελευθεροτυπία, Έθνος και αρκετά κανάλια προσπαθούν να πουν ότι πρόκειται για… ρατσιστικό έγκλημα κι ότι η αστυνομία εξετάζει και αυτό το ενδεχόμενο. Φυσικά ουδείς γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, αλλά οι αλληλοσκοτωμοί αλλοδαπών στην χώρα μας και όχι μόνον στην Αθήνα, αποτελούν ως γνωστόν, συνηθισμένο φαινόμενο. Πριν έναν μόλις μήνα, βρέθηκαν 5 πτώματα αλλοδαπών στη χωματερή! Και αυτά ρατσιστικό έγκλημα ήταν; Όλοι γνωρίζουμε για τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών προς συμπατριώτες τους. Όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν οι «προοδευτικοί», που αβασάνιστα και χωρίς στοιχεία μιλούν για… «ρατσιστικό» έγκλημα;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ασφαλώς και δεν γνωρίζει ποιοι και γιατί δολοφόνησαν τον αλλοδαπό. Βλέπει όμως πίσω από όλα αυτά μία αισχρή προσπάθεια ποδηγετήσεως της κοινής γνώμης και συμψηφισμού εγκλημάτων… Κάτι ασφαλώς το οποίο δεν ενοχλεί καθόλου και την πολιτική εξουσία που είναι άμεσα υπεύθυνη για την σημερινή κοινωνική ζούγκλα και για τα εγκλήματα που γίνονται καθημερινά στην Πατρίδα μας. Η μόνη λύση είναι ο έλεγχος της εγκληματικότητος και η αποκατάσταση της δημόσιας τάξεως και αυτό επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος σήμερα δοκιμάζεται σκληρά και δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι του. Αυτό θέλουν και απαιτούν από την πολιτική εξουσία οι Έλληνες, η οποία πολιτική εξουσία όμως εν ονόματι ενός δήθεν αντιρατσισμού και της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας, αδιαφορεί και άφησε να οδηγηθούν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ