14/5/11

Mείνετε σταθεροί! Θέλουν να μας αμαυρώσουν

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, πράγματι με όσες δυνάμεις διαθέτει και κατά τρόπο νόμιμο και πολιτικό συμπαραστάθηκε και συμπαρίσταται στους κατοίκους τόσο του κέντρου των Αθηνών, όσο και άλλων περιοχών της Αττικής καθώς και της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων.

Το θεωρούμε εθνικό χρέος και καθήκον μας, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος από την λάσπη των καθεστωτικών ΜΜΕ, τα οποία μας χαρακτηρίζουν σαν «εγκληματίες» και «συμμορία». Προκειμένου να σταθούμε στο πλευρό των συμπατριωτών μας δεν υπολογίζουμε την κόκκινη χούντα τηλε-βαρόνων και φυλλάδων.Έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίζουν το σύνθημα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» σαν… ρατσιστικό και φασιστικό! Χαρακτηριστικό της βρώμικης τακτικής τους είναι ότι ενώ τις τελευταίες ημέρες αναφέρονται διαρκώς στην Χρυσή Αυγή, δεν καλούν έναν εκπρόσωπο μας, όπως έχουν την στοιχειώδη από πλευράς δεοντολογίας υποχρέωση(αφού παριστάνουν και τους μεγάλους δημοκράτες…) για να απαντήσει στα όσα συκοφαντικά αναφέρουν εις βάρος μας.

Τα τελευταία γεγονότα με αφορμή τις κινητοποιήσεις των κατοίκων του κέντρου των Αθηνών σε διαμαρτυρία για την βάρβαρη δολοφονία ενός συμπατριώτη μας, έδωσαν και πάλι την ευκαιρία στους πληρωμένους κονδυλοφόρους και στα αντιρατσιστικά παπαγαλάκια της παγκοσμιοποίησης, που αλωνίζουν στα τηλεπαράθυρα, να λασπολογήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η λάσπη τους δεν θα περάσει!

Είναι γεγονός ότι η εξέλιξη των πραγμάτων δικαιώνει (ΔΥΣΤΥΧΩΣ!) την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την θέση της ότι με την ασυδωσία εν ονόματι μιας δήθεν δημοκρατίας και ενός καλοπληρωμένουν αντιρατσισμού μεταβάλλεται η χώρα μας σε κοινωνική ζούγκλα. Μέσα σε αυτή τη ζούγκλα σήμερα ζουν οι Έλληνες.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες συντάσσονται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία εάν όχι πανικό στο κατεστημένο. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι δεν θα διστάσουν να προβούν οι σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί ακόμη και σε προβοκάτσιες εις βάρος του Κινήματός μας, προκειμένου να ανακόψουν την ανοδική του πορεία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί σε εγρήγορση όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες όπως μείνουν απόλυτα σταθεροί στην γραμμή και με πειθαρχεία ακολουθήσουν τις οδηγίες του Κινήματός μας όπως αυτές επίσημα διατυπώνονται. Θέλουν με κάθε τρόπο να αμαυρώσουν την εικόνα μας στον Ελληνικό Λαό και να μας παρουσιάσουν σαν μία εγκληματική συμμορία. Να μη τους αφήσουμε!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ