14/5/11

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία των εθνικιστών κατά της λαθρομετανάστευσης



«ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 300 εθνικιστές ξεκίνησαν αυθόρμητη πορεία από τα γραφεία της Τ.Ο. με προορισμό το κέντρο της πόλης. Η πορεία κινήθηκε επί των οδών Πολυτεχνείου, Λεωφόρου Νίκης, Αριστοτέλους, Μητροπόλεως και Ελευθερίου Βενιζέλου. Εν ώρα αιχμής η πορεία των Χρυσαυγιτών περνούσε από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης και χιλιάδες συμπατριώτες μας άκουσαν τη φωνή μας και δέχτηκαν με ενθουσιασμό το έντυπο υλικό μας.»

Βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Μαΐου και ήδη η Χρυσή Αυγή έχει διοργανώσει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, με αποκορύφωμα τις αλλεπάλληλες πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην εγκληματικότητα των ξένων. Αυτή η άνευ προηγουμένου δυναμική της Χρυσής Αυγής έχει ενοχλήσει πολλούς, ιδιαίτερα όταν διαφαίνεται ξεκάθαρα μέσα από αυτές τις κινητοποιήσεις ότι το Κίνημα μας δεν εκφράζει το πολιτικό περιθώριο, αλλά το κοινωνικό πλειοψηφικό ρεύμα έκφρασης του ελληνικού λαού σε όλες του τις εκφάνσεις.

Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίσαμε ως Τ.Ο. Θεσσαλονίκης να διοργανώσουμε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκληματικότητα των ξένων, δεδομένου ότι στην πόλη αυτή εμφανίζονται κρούσματα παραβατικότητας ανησυχητικού μεγέθους με τα στατιστικά δεδομένα να επαληθεύουν ότι σύντομα η κατάσταση θα οδηγηθεί στην μετατροπή των γειτονιών μας σε πολυπολιτισμικές ζούγκλες σαν αυτές στο κέντρο της Αθήνας. Για τον λόγο αυτό κάναμε ανοιχτό κάλεσμα σε εκδήλωση στο κέντρο της πόλης και σε γειτονιές που πλήττονται άμεσα από την εγκληματικότητα των ξένων, μόνο που το κάλεσμα αυτό προξένησε τις αντιδράσεις των παρακμιακών δυνάμεων, οι οποίες σαν πιστό σκυλί προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε αυτούς που ήθελαν πάση θυσία να μην πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση τέτοιου χαρακτήρα και σε άλλη πόλη πέραν της πρωτεύουσας. Τη συγκέντρωσή μας τίμησαν εθνικιστές μη ενταγμένοι στο Κίνημα αλλά αναμφίβολα συναγωνιστές όπως από την “Ελληνική Γροθιά” αλλά και άλλους πατριωτικούς συλλόγους!

Έτσι, από νωρίς το μεσημέρι θλιβερή ομάδα “αντιεξουσιαστών” κατέλαβε τον χώρο όπου είχαμε προαναγγείλει την συγκέντρωση μας με σκοπό να ακυρώσει την προγραμματισμένη εκδήλωση μας. Ο ρόλος της αστυνομίας αποδείχτηκε γι’ ακόμη μία φορά δουλικά εξυπηρετικός απέναντι στον παρακρατικό συρφετό, αφού από την αρχή μέχρι και τη λήξη της κατάληψης της πλατείας διατέθηκαν αρκετές διμοιρίες για την προστασία της αντισυγκέντρωσης, οι οποίες παρατάχθηκαν σε απόσταση αναπνοής από τους “αντιεξουσιαστές”, έχοντας μάλιστα σαφής εντολές να προβούν σε συλλήψεις εφόσον υπήρχε οποιαδήποτε ενόχληση εις βάρος των παράνομων καταληψιών. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση οι “αντιεξουσιαστές” όχι μόνο ξέχασαν το μίσος τους απέναντι στην αστυνομία και τις κρατικές αρχές, αλλά απόλαυσαν χωρίς την παραμικρή ενόχληση την κρατική προστασία για περίπου τέσσερις ώρες, γεγονός που παραδέχονται και οι ίδιοι μέσα από διάφορες ιστοσελίδες που διατηρούν στο διαδίκτυο…

Π.Ο Κ.Μακεδονίας - Τ.Ο Θεσσαλονίκης