19/5/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Από τα σημερινά δελτία ειδήσεων η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε ότι η συμπλοκή της Πεύκης – με τραυματίες δύο τρομοκράτες και δύο αστυνομικούς – σχετίζεται πιθανότατα με… «πολιτικό πρόσωπο», το οποίο διαμένει πολύ κοντά στο σημείο ανταλλαγής των πυροβολισμών. Κανείς τους όμως δεν είπε ποιο είναι το εν λόγω πολιτικό πρόσωπο ή τουλάχιστον σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει. Κανείς τους δεν είπε πως ο μοναδικός… «πολιτικός παράγοντας», ο οποίος διαμένει σε απόσταση αναπνοής από το σημείο της δολοφονικής ενέδρας είναι ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Για την ακρίβεια, μόνο ΤΟ ΒΗΜΑ ανέφερε ότι «πιθανός στόχος ήταν υψηλόβαθμος παράγοντας της Χρυσής Αυγής».

Το συμπέρασμα είναι προφανές. Ακόμα και σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη υπόθεση υπερισχύει η συνωμοσία της σιωπής. Οι χρυσοπληρωμένοι απατεώνες των καναλιών το βουλώνουν, αναλογιζόμενοι προφανώς πως δεν τους συμφέρει να εμπλακεί το όνομα της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της σε μία τόσο σοβαρή ιστορία τρομοκρατίας. Μη ξεχνάτε πως ο συλληφθείς και οι συνεργοί τους σχετίζονται κατά πάσα βεβαιότητα με την Σέχτα Επαναστατών, την εγκληματική οργάνωση που δολοφόνησε τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια και τον αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής Νεκτάριο Σάββα.

Για τα κανάλια της διαπλοκής η Χρυσή Αυγή, που επί μία εβδομάδα ήταν μία «φασιστική, δολοφονική συμμορία», δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να… θυματοποιηθεί. Δεν πρέπει να μάθει ο λαός ότι αποτελούμε διαρκή στόχο του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. Δεν πρέπει να ειπωθεί ούτε λέξη για τις δεκάδες εις βάρος μας τρομοκρατικές ενέργειες, τις βόμβες και τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί, τον διαρκή πόλεμο που μας έχει κηρύξει το Σύστημα. Ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, η υπόθεση της Πεύκης έχει τεράστια βαρύτητα, σκοτεινό παρασκήνιο και πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


διαβάστε επίσης:
Ο γ.γ. της «Χρυσής Αυγής» Ν. Μιχαλολιάκος ο στόχος των ενόπλων της συμπλοκής της Πεύκης;