11/5/11

Η Δυτική Μαγνησία ξυπνάει- Δράση στη Βρύναινα Αλμυρού, περιπολίες στην Αμαλιάπολη!


Η νοτιοδυτική Μαγνησία ολένα και ξυπνάει και όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας πυκνώνουν τις τάξεις των "τρελών" που αγωνίζονται για Εθνική Ελευθερία, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..
Χθές κλιμάκιο συναγωνιστών του Πυρήνα Μαγνησίας επισκέφθηκε το χωριό Βρύναινα Αλμυρού, μετά από μια εξόρμηση στην μαγική φύση της Όθρυος. Στη Βρύναια μοιράστηκαν δεκάδες εφημερίδες του Κινήματός μας, ενημερωτικά φυλλάδια κτλ. Η αντίδραση των ντόπιων ήταν κάτι παράνω από θετική. Εκτός των συγχαρητηρίων που εισπράξαμε, ένας ενθουσιασμός τους κατέβαλε διαβάζοντας τις θέσεις μας. Έπειτα ακολούθησαν συζητήσεις στο καφενείο του χωριού και σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι τάσσονται, όπως είπαν, στο πλευρό μας. Ασχοληθήκαμε με αρκετά θέματα που βαζανίζουν τον Έλληνα αγρότη όπως θίχτηκε εύλογα και το ζήτημα απασχόλησης ξένου εργατικού δυναμικού στα χωράφια κτλ...Η Βρύναινα είναι, όπως φαίνεται, ένα χωριό Ελεύθερων Ελλήνων, Υπερήφανων που η δική τους αγάπη για την Πατρίδα πηγάζει από την ψυχή τους. Δεν είναι οι "εθνικιστές" των πόλεων και της οθόνης. Δεν εξηπατήθηκαν από "πατριωτικά τηλεκόμματα". Φαίνονται αγνοί έχοντας ζήσει στο πετσί τους το τελευταίο καιρό την εγκατάσταση γύφτων από Βουλγαρία και όλες τις επιπτώσεις. Συγκεκριμένα αξίζει να σημειωθεί μια φράση ενός κατοίκου του χωριού: "Οι γύφτοι έιχαν κατακλύσει τον Αλμυρό, διαπράττωντας καθημερινώς διαρρήξεις. Πλέον έχουν εγκατασταθεί και στα γύρω χωριά"!

Επιπλέον σε τοπική εφημερίδα του Αλμυρού ( η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι αρνείται να φιλοξενήσει επιστολές μας, ενώ βέβαια φιλοξενεί ανακοινώσεις άλλων κομμάτων), διαβάζουμε ότι στην Αμαλιάπολη, οι κάτοικοι οργανώνουν περιπολίες λόγω των συχνών διαρρήξεων! Αυτό δηλαδή που είχε εισηγηθεί ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο πεντάλεπτο που (μετά βίας) πρόβαλε η εκπομπή του Ν. Χαρζηνικολάου τον Νοέμβριο. Όταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος πρότεινε τη δημιουγία ενόπλων δυνάμεων ασφαλείας για την Αθήνα, κάποιοι γελούσαν. Αυτή την "αστεία", τώρα πρόταση αναγκάζεται να εφαρμόζει και η επαρχία( ! ), και μεταξύ αυτών και η Αμαλιάπολη Μαγνησίας. Εδώ μας έφθασε η αθρόα εισβολή ξένων και η αδιαφορία των πολιτικάντηδων. Συγκεκριμένα διαβάζουμε:
"Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγαπητός Χριστέλλος διοργάνωσε, προχθές το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαΐου, λαϊκή συνέλευση και στην οποία αναμενόταν να αποφασιστούν τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, ώστε να σταματήσουν οι διαρρήκτες να μπαίνουν στα σπίτια τους, αρκετές φορές την ώρα που κοιμούνται μέσα οικογένειες και να παίρνουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους. Κάποιες από τις προτάσεις που θα ακουγόταν ήταν η πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι καθώς και η έναρξη περιπολιών σε καθημερινή βάση, από ομάδες ανδρών του χωριού κατά τις βραδινές ώρες."


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:

- Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για την εξάλειψη των συμμοριών των λαθρομεταναστών που δρουν ανεξέλεγκτα στο κέντρο των Αθηνών.

- Ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

ΘΑΛΗΣ