11/4/14

“Μέρκελ RAUS”: Έξω η γερμανίδα αρχιτοκογλύφος!

“Μέρκελ RAUS”: Έξω η γερμανίδα αρχιτοκογλύφος!
Ανεπιθύμητη η Μέρκελ και οι δυνάστες του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή έστειλε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης εκφράζοντας τη θέληση όλων των Ελλήνων. Η πρώτη εικόνα που είδε η Μέρκελ μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών ήταν ένα μεγάλο "Merkel RAUS" - "Έξω η Μέρκελ"!

Ένα τεράστιο αεροπανό απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων. Ακριβώς δηλαδή εκεί που αρχίζει ο Δήμος Αθηναίων. Η πρώτη κατοικημένη περιοχή μετά το αεροδρόμιο και την Αττική οδό. Αυτή ήταν και η εικόνα που αντίκρισε η ηγέτιδα των διεθνών τοκογλύφων, Μέρκελ, μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών.



Η Μέρκελ έχει έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει επισήμως την στήριξή της στο ανδρείκελο - τοποθετημένο τοποτηρητή των ξένων συμφερόντων εν Ελλάδι, Σαμαρά. Έχει έρθει για να στηρίξει την εγχώρια χούντα, ώστε να συνεχιστεί το ξεπούλημα της Ελλάδας και η φτωχοποίηση των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή έδωσε το μήνυμα προς τους τοκογλύφους ότι είναι ανεπιθύμητοι, τόσο αυτοί, όσο και τα ανδρείκελα τους. Η κίνηση αυτή της Χρυσής Αυγής είχε συμβολικό χαρακτήρα.



Λίγη ώρα πριν περάσει η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ, με εντολή Δένδια, πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ περικύκλωσαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζοντας ότι αποτελούμε τον μοναδικό πραγματικό εχθρό του καθεστώτος.


Σε μία Αθήνα αποκλεισμένη από πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ, χιλιάδες αστυνομικούς, πρωτοφανή μέτρα και εισαγγελικές απαγορεύσεις, το πρώτο πράγμα που είδαν οι γερμανοί τοκογλύφοι ήταν ένα μεγάλο RAUS! Όσο ξεπουλημένη και αν είναι η τωρινή ηγεσία της χώρας, ο Έλληνας αντιστέκεται με ένα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα στην πρωτοπορία του.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Ανεπιθύμητη η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ
Η πρώτη εικόνα που είδε η γερμανίδα αρχιτοκογλύφος ήταν ένα τεράστιο “Μέρκελ Raus” στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ότι και να κάνουν οι ξένοι δυνάστες του ελληνισμού οι υπάλληλοι τους, δηλαδή τα ανδρείκελα Σαμαράς και Βενιζέλος, έχουν τελειώσει οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τις δυνάμεις της εθνικής αντίστασης εναντία στην οικονομική εισβολή της γερμανικής ολιγαρχίας."