27/4/14

Από τον καναπέ δεν γράφεται Ιστορία

apoxaynosh copyΆρθρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου
Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, μας χωρίζουν ελάχιστες ημέρες από τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου. Το Κίνημά μας βρίσκεται εδώ και 7 μήνες σε ασφυκτική πίεση από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα του Αντιδημοκρατικού τόξου. Τόνοι λάσπης και άφθονο δηλητήριο έχουν χυθεί με σκοπό να ανακόψουν τη, βέβαιη πλέον, επικράτηση του γνησιότερου λαϊκού κινήματος της Μεταπολίτευσης, χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα. Απεναντίας, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην καλύτερη, δυναμικότερη και παραγωγικότερη φάση της μέχρι σήμερα Ιστορίας της, έχοντας 2 νεκρούς Ήρωες, τον Αρχηγό της και δεκάδες Συναγωνιστές φυλακισμένους και εκατομμύρια οπαδούς εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτή είναι η “επιτυχία” των παράνομων διώξεων απέναντί μας. 

Στις δύο αναμετρήσεις που έρχονται, η Χούντα Σαμαροβενιζέλου, που νομίζει ότι κάνει ό,τι γουστάρει στην Ελλάδα του 2014, χρησιμοποιώντας επίορκους δικαστικούς και αστυνομικούςθα παίξει τα “ρέστα” της. Τα ανθρωπάκια αυτά, θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την ορμή του Εθνικιστικού ποταμού με κάθε τρόπο. Έχουν γνώση όμως οι φύλακες και τα σχέδιά τους θα γκρεμοτσακιστούν στο κενό, εκεί, δηλαδή, που θα αιωρούνταικαι οι ίδιοι το βράδυ της 25ης Μαΐου, όταν θα έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.
Αυτές τις δύο Κυριακές του Μαΐου, κανείς δεν πρέπει να βρίσκεται σπίτι του. Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τη μεγάλη νίκη του καλού απέναντι στο σκοτάδι τους. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, θα πρέπει να βρίσκεται εκλογικός αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής που θα βάλει τέλος ακόμα και στη σκέψη για οποιαδήποτε παρατυπία θα επιχειρήσουν τα τσιράκια της Χούντας Σαμαροβενιζέλου. Όσοι Συναγωνιστές δεν έχετε δηλώσει ακόμη συμμετοχή για εκλογικοί αντιπρόσωποι, κάνετε το άμεσα στις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος.
Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και η ανταμοιβή από αυτή τη μεγάλη νίκη θα είναι ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.
Στις 18 Μαΐου ΔΕΝ ψηφίζουμε απλά. Γράφουμε Ιστορία. Ας την γράψουμε σωστά. Στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις μας στις 18 την Ελληνική Αυγή και στις 25 τη Χρυσή Αυγή.
Tα δύο αυτά βράδια φανταστείτε μόνο τα σιχαμένα πρόσωπα όλων όσων μας συκοφαντούν τόσα χρόνια. Όλων αυτών που έχουν καταστρέψει την Πατρίδα μας. Σε πολιτικούς και δημοσιογράφους, θα απαντήσουμε στους τόνους δηλητήριο που έχουν χύσει εναντίον μας, με τους τόνους δάκρυ που θα ρίξουν αυτές τις δύο μαγικές βραδιές!
Περαστικά σας λαμόγια!Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει!
Η Ελλάδα θα νικήσει
!
Για τη Θεσσαλία μπορείτε να δηλώνετε εκλογικοί αντιπρόσωποι στα τηλέφωνα των Τοπικών.
ΛΑΡΙΣΑ
: 6976902552                               ΒΟΛΟΣ: 6972802167
ΤΡΙΚΑΛΑ: 6932207727                             
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: 6947905832
ΦΑΡΣΑΛΑ
: 6984102140                           ΣΠΟΡΑΔΕΣ: 6948796564
 ΥΓΕνημερώστε φίλουςγνωστούς και συγγενείς σας ώστε να δηλώσουν και αυτοί συμμετοχήΗ διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν απαιτείται καμμία σχετική γνώσηΣε αυτές τις δύο μάχες δεν περισσεύει κανείς μας!
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός Κρατούμενος