16/4/14

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…!!!

1907603_10203065407653984_988031229_nΑγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσουμε την πολεμική του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος διαπλοκής εναντίον του Κινήματός μας, οδηγούμαστε σε κάποια πολύ χρήσιμα όσο και αποκαλυπτικά συμπεράσματα για το ποιά θα είναι η έκβαση αυτού του αγώνα που δίνουμε ενάντια σε κάθε τι ανθελληνικό, κάθε τι διεφθαρμένο και καταστροφικό για το μέλλον αυτής της υπερήφανης Φυλής των Ελλήνων.

Ο αγώνας μας δεν είναι καταρχήν καινοφανής, είναι μία συνεχής και κοπιαστική πορεία λίγων ανθρώπων, εν μέσω πρωτοφανών αντιξοοτήτων και δυσκολιών, προς αφύπνιση και συστράτευση του Έθνους, συστράτευση και συσπείρωση με αντικειμενικό σκοπό την αναγέννηση και την ανάταση του περήφανου Έθνους μας και την αποτίναξη κάθε ξένου και εντόπιου ζυγού.


Ο αγώνας μας τα 2 τελευταία έτη έχει ευοδωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και πέρα από κάθε προσδοκία, συγκεντρώνοντας στις τάξεις του Κινήματος μας εκατομμύρια αφυπνισμένων Ελλήνων, ποσοστό το οποίο συνεχώς γιγαντώνεται και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Αυτή η δυναμική μας, που αποτυπώνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και ηλικίες, είναι που έχει θορυβήσει και συνεγείρει την καθεστηκυία τάξη και τους υποτακτικούς υπηρέτες της, οδηγώντας το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας σε σπασμωδικές και απονενοημένες ενέργειες.

Η λάσπη και η συκοφαντία κατ’ αρχήν, έχοντας ως “μεγάλο όπλο” τα άθλια και εμετικά ΜΜΕ των “νταβατζήδων των media”, χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον και ποικιλοτρόπως παρουσιάζοντας το Κίνημά μας ως “εγκληματικό”, “σατανιστικό”, “συστημικό”, “ξενοκινούμενο” και ότι άλλο θα μπορούσε η νοσηρή φαντασία των ΜΜΕ να σκαρφιστεί.

Η τρομοκρατία στη συνέχεια, με τις πρωτοφανείς και ανεπανάληπτες προφυλακίσεις χωρίς κανένα στοιχείο, παρά μόνο ψεύδη και φαντασιοπληξίες ορισμένων στρατευμένων προπαγανδιστών και παραπληροφορητών των ΜΜΕ, και μερικών (επί χρήμασι) ψευδομαρτύρων.

Δυστυχώς για τους εμπνευστές (εντόπια και ξένα κέντρα εξουσίας) και τους εκτελεστές (επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και μεγαλοδημοσιογράφοι), το σχέδιο “ανάσχεσης” του Κινήματός μας όχι απλά απέτυχε παταγωδώς να κάμψει το φρόνημα και τον αγωνιστικό παλμό μας, αλλά και εξέθεσε περεταίρω το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς στα μάτια του ελληνικού λαού.

Έσχατη ρητορική των (έσχατων) υπηρετών αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος, αποτελεί το κλισέ: “ο κόσμος ψηφίζει Χρυσή Αυγή λόγω απελπισίας”.
Φυσικά και είναι δικαιολογημένη μία τέτοια ερμηνεία, διότι όταν κάποιοι άνθρωποι συστηματικά εκμεταλλεύονται επί σειρά ετών τον ελληνικό λαό, τον χρησιμοποιούν, τον εξαθλιώνουν, τον ποδοπατούν και διαβιούν με σκανδαλώδη προνόμια και οικονομικές απολαβές ως παράσιτα σε βάρος του, είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να ερμηνεύσουν τη γνώμη και τη θέληση του απλού λαού.

Όταν η μεταπολιτευτική συμμορία των πολιτικάντηδων συστηματικά και μεθοδικά υλοποιεί σχέδια και απαιτήσεις ξένων κι εντόπιων κέντρων εξουσίας (πολυεθνικές, σιωνιστικά λόμπυ κλπ), είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί στα μάτια του ελληνικού λαού, όσο κι αν η προπαγάνδα του προσπαθεί επιστάμενα να αποκρύψει την αλήθεια.

Η “απελπισία” λοιπόν που προφασίζονται τα φερέφωνα της διεφθαρμένης εξουσίας, δεν είναι παρά η ΑΦΥΠΝΙΣΗ του ελληνικού λαού, ο οποίος διαχρονικά έχει αποδείξει ότι τρέφει μία έμφυτη γενετικά απέχθεια προς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ.

Αυτό που πραγματικά συγκινεί και εφελκύει τον απλό έλληνα στις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι ο απλός και ειλικρινής μας λόγος, η ανιδιοτέλειά μας, η αλληλεγγύη μας προς τον απλό λαό, η ανεξαρτησία μας από διαπλεκόμενα συμφέροντα και πάνω απ’ όλα η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Μετά από μία μακρά περίοδο “δαιμονοποίησης” της έννοιας “Έθνος” και απηνούς διώξεως του εθνικού φρονήματος από τους πολιτικάντηδες και τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, όλοι αυτοί οι άθλιοι διαπλεκόμενοι έκαναν στροφή 180 μοιρών, πουλώντας εκ νέου (ή και πρωτογενώς ορισμένοι) “πατριωτισμό” στους έλληνες.

Τους έλληνες που αυτοί κατέστρεψαν οικονομικά και κοινωνικά και των οποίων το φρόνημα και τις συνειδήσεις εκμεταλλεύθηκαν και ποδοπάτησαν με μανία, προκειμένου να προωθήσουν τα ανθελληνικά και προδοτικά σχέδια των αφεντικών τους.

Ο όψιμος πατριωτισμός όλων αυτών των ελεεινών κατ’ επάγγελμα ψευτών και απατεώνων λοιπόν, δεν είναι τίποτε άλλο από μία απέλπιδα προσπάθειά τους να σφετερισθούν εκ νέου την αγνή ψυχή του έλληνα και να τον “απομακρύνουν” από το Κίνημά μας.

Η φυσική επιλογή των ελλήνων να στηρίξουν τη Χρυσή Αυγή δεν μπορεί επίσης να ανασχεθεί με τις μπουρδολογίες των τσοντοκάναλων περί “ξυρισμένων, ανεγκέφαλων, μπράβων”, διότι υπάρχει ΠΛΗΘΩΡΑ εξειδικευμένων και έμπειρων επιστημόνων στους κόλπους του Κινήματος, όπως επίσης και πλήρες κι αναλυτικό πρόγραμμα για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Αγαπητοί συναγωνιστές, το Κίνημά μας αποτελεί τη μόνη και αυτονόητη επιλογή για κάθε έλληνα, οι
ιδέες μας και η ταπεινη κοινωνική καταγωγή μας την παρακαταθήκη για μία δίκαιη και αξιοκρατική κοινωνία, το σθένος και η αποφασιστικότητα των ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυλακισμένων συναγωνιστών και του Αρχηγού μας την εγγύηση για την αφοσίωσή μας στις αρχές και τις αξίες της Φυλής μας.

Για όλα αυτά και για τη συνέχιση του ένδοξου παρελθόντος του μεγάλου Έθνους των Ελλήνων, η Ιστορία θα στέψει με τις δάφνες της Νίκης τον δίκαιο και ανιδιοτελή αγώνα του Κινήματός μας.

Συναγωνιστές, ορθά τα λάβαρα.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας