9/4/14

Είναι οι τοκογλύφοι, ηλίθιε!

ιiliopoulos-efeteio
Άρθρο του Παν. Ηλιόπουλου

Μερικές φορές απορώ πραγματικά με τον Ελληνικό λαό. Μια από αυτές τις φορές είναι τώρα. Τώρα που η Ελλάδα “βγαίνει στις αγορές”, οι Έλληνες ασχολούνται με την έλλειψη Δικαιοσύνης στη χώρα. Είναι άξιο τεράστιας απορίας πως ακόμα αυτοί οι Έλληνες δεν έχουν πάρει ανά χείρας τα σημαιάκια τους, με έμβλημα το δολλάριο, να βγουν στην Ομόνοια και να πανηγυρίσουν με αυτή την τεράστια επιτυχία. Δεν είναι μικρό πράγμα να χρωστάς 320 δις και να έχεις την πυγμή να βγαίνεις να δανείζεσαι με 5,5% επιτόκιο (σε λίγο θα δανειζόμαστε με επιτόκιο πιστωτικής κάρτας) από τους τοκογλύφους. Έτσι τους δείχνεις τη δύναμή σου. Τους τσακίζεις την ψυχολογία από τα αποδυτήρια. Αυτός είναι πρωθυπουργός! Τους την έφερε για τα καλά!

Τι κι αν έχουμε 2 εκατομμύρια ανέργους και 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, τι κι αν πεινάνε 700.000 παιδάκια, τι κι αν χρωστάνε ήδη και τα εγγόνια μας το χρέος της Ελλάδας, τι κι αν το alter ego του άχρηστου πρωθυπουργεύοντα ομολογεί ξεκάθαρα ότι ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει το 20% του Ελληνικού λαού σέρνεται στις φυλακές γιατί του έκοβε ψήφους; Η ηρωική έξοδος στις αγορές να’ναι καλά. Η έξοδος του Μεσολογγίου ωχριά μπροστά της. Ετοιμάστε τις βαλίτσες να μεταφέρετε τα λεφτά σας μετά την “έξοδο”. Όλοι οι Έλληνες θα πλουτίσουν. Μπορεί να μην έχεις κάνει ούτε μεροκάματο ένα χρόνο, αλλά μην ανησυχείς πια. Ο Σαμαράς και η εγκληματική συμμορία του θα σε σώσουν. Σε 20 χρόνια οι θέσεις εργασίας θα επανέλθουν σε επίπεδα 2008 αλλά με μισθό 250€ και τιμές 2034! Sorry, αλλά αυτό είναι το success story!

Παραλίγο να το ξεχάσω, σε ένα μήνα να θυμηθείς να τσεκάρεις το λογαριασμό σου. Μπορεί να σε θυμήθηκε και εσένα ο Σαμαράς ώστε να πας να ψηφίσεις λίγο πιο χαρούμενος. Όχι, μην πάει το μυαλό σου ότι είναι προεκλογικό τρικ. Απλά, έτυχε να βρίσκονται 500 εκατομμύρια ευρώ , 9 ημέρες πριν τις εκλογές και είπε να τα μοιράσει. Είπαμε, έχουμε ανάπτυξη! Ξέχνα το Μπαλτάκο και τις ομολογίες του για κατάλυση του πολιτεύματος. Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή. Γι’ αυτό οδηγεί το πολιτικό μας σύστημα στα βράχια…

Υ.Γ: Όταν καταλάβετε τι είναι η Χρυσή Αυγή θα είναι αργά. Τα όνειρά μας θα γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες σας. Καλημέρα Ελλάδα!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Πολιτικός κρατούμενος