11/4/14

ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

apergia_mme_721771984Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Έχω αναφερθεί πολλάκις στα βρωμερά και άθλια μέσα παραπληροφόρησης (ΜΜΕ) καθώς και τα σκοτεινά συμφέροντα τα οποία υπηρετούν.

Κρίνω όμως αναγκαίο να επιχειρήσω μία ιστορική αναδρομή σκοπεύοντας στην ανάδειξη τόσο του διαχρονικά βρώμικου ρόλου τους, αλλά και στην “ανάγκη” του εντόπιου και ξένου οικονομικοπολιτικού κατεστημένου για τον αποκλειστικό τους έλεγχο. Άλλωστε είναι γνωστή από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα η ρήση του (προφανώς Χρυσαυγίτη, για να ευθυμήσουμε και λίγο) Ουμπέρτο Έκο: “Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση”…


Αφού λοιπόν η εντόπια πολιτική και οικονομική ελίτ αποφάσισε να ελέγξει απόλυτα την κοινή γνώμη, εν έτει 1988 ξέσπασε μία μεγάλη “πολιτική” διαμάχη ανάμεσα στους τότε (και τώρα) πολιτικούς δυνάστες του τόπου, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με θέμα τη λειτουργία ιδιωτικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Το αποτέλεσμα θα έκρινε πολλά διότι από τη μία το καταρρέων υπό το βάρος μεγάλων σκανδάλων ΠΑΣΟΚ (τι παράξενο) έχανε το προνόμιο της μονομερούς προπαγάνδας μέσω της κρατικής και πασοκοκρατούμενης ΕΡΤ και ΕΡΑ. Από την άλλη η ΝΔ λυσσασμένη για την απωλεσθείσα από ετών “κουτάλα” της εξουσίας, είχε ήδη προπωλήσει τα προνόμια της “ελεύθερης” ραδιοτηλεόρασης σε γνωστά και μη εξαιρετέα “τζάκια” της εντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας, με το αντάλλαγμα της υποστήριξης του κόμματος από τα “υπό κατασκευή” ακόμη τηλεπαράθυρα.

Επειδή όμως στο πολιτικό σκηνικό, της πολυπαθούς από αυτό Πατρίδας μας, κυριαρχούν οι σκοτεινές κι ανίερες δοσοληψίες μεταξύ των Μαυρογιαλούρων κάθε πολιτικής αποχρώσεως, το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο.

Άλλωστε ακόμη και την εποχή που οι απανταχού βοθροφυλλάδες των κομματόσκυλων και των “αντικειμενικών” μονοπωλούσαν την μη κρατική “ενημέρωση” του λαού, οι παλλινωδίες και οι ανακυβιστήσεις τους ήταν τόσο παροιμιώδεις και ξεκάθαρα συμπορευόμενες με ιδιοτελή και σκοτεινά συμφέροντα, ώστε κάποιος άνετα μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αλλάξει “εν μία νυκτί” ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας.

Ο όρος “ιδιοκτησία”, όσο ασυμβίβαστος κι αν είναι με το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ της ενημέρωσης των πολιτών, έλαβε σάρκα και οστά, στην κυριολεξία, όταν πλέον η τηλεοπτική εικόνα και ο λόγος ήταν στο έλεος του κάθε ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ του Βαρδινογιάννη, του Κυριακού, του Κοντομηνά, του Αλαφούζου και του Μπόμπολα.

Φυσικά οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ αυτοί, ως γνήσιοι ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΔΕΣ, προσπαθώντας να επιτύχουν την ανέλιξη της καριέρας τους, γινόμενοι αρεστοί και υπάκουοι στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, μεταχειρίστηκαν αδίστακτα και κυνικά κάθε μέσο και κάθε τρόπο, διαστρεβλώνοντας καθημερινά την αλήθεια και παίζοντας το παιχνίδι των συμφερόντων των αφεντικών.

Αυτό είναι και το πραγματικό “επαγγελματικό” παρελθόν των αρχιερέων της τηλεπαραπληροφόρησης, του Χατζηνικολάου, του Ευαγγελάτου, του Πρετεντέρη, του Σρόϊτερ, της Τρέμη και τόσων άλλων, που καθημερινά ποδηγετούσαν την κοινή γνώμη με ψέματα και τερατολογίες που θα ζήλευε και ο μυθικός Βαρώνος Μυνχάουζεν.

Η ξεφτίλα και το κατάντημα όμως των τηλεπροπαγανδιστών “δημοσιογράφων”, είναι ότι ενδιάμεσα ή κι εμβόλιμα από τις “σπουδαίες” και “σοβαρές” ειδήσεις και “τηλεοπτικές αναλύσεις” τους, έπαιζαν τουρκοσήριαλ, ριάλιτι με ξεκατινιάσματα ανεγκέφαλων, ρεπορτάζ για τα ξέκωλα της Μυκόνου, διαφημίσεις για σερβιέτες και άλλα τόσα συναφή.

Το αδυσώπητο κυνήγι του κέρδους των αφεντικών, διέλυσε και τα τελευταία ίχνη σοβαρότητας που θα μπορούσαν να διατηρήσουν οι υπάλληλοί τους “δημοσιογράφοι” με τα ασύστολα ψεύδη τους και την τέχνη της προπαγάνδας.

Ο ελληνικός λαός, αν και για πολλά έτη καθηλωμένος από τη λάμψη της τηλεοπτικής εμποροπανήγυρης και επηρεασμένος από την προπαγάνδα των καθεστωτικών Χατζηαβάτηδων-Δημοσιογράφων, σταδιακά άρχισε να βλέπει με καχυποψία τις προβαλλόμενες από τα κανάλια “ειδήσεις” και “αναλύσεις”.

Η χλιδάτη ζωή και τα σκανδαλώδη προνόμια (έως και ασυλία έναντι του νόμου) των μεγαλοδημοσιογράφων καθώς και η ελεύθερη ενημέρωση, μέσω του διαδικτύου, για τα αφεντικά και τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται μέσω του καθημερινού τηλεοπτικού οχετού, αφύπνισε τον μέσο έλληνα και περιόρισε δραστικά το βαθμό επιρροής της τηλεπροπαγάνδας στη διαμόρφωση της άποψής του.

Ελάχιστα (κι ελάχιστους) συγκινούν πλέον τα τηλεσκουπίδια και η παραπληροφόρηση που μας “προσφέρει” καθημερινά και απλόχερα (ευχαριστούμε εθνικέ μας εργολάβε) ο Μπόμπολας και τα υπαλληλάκια του, ελάχιστες συνειδήσεις μπορεί πλέον να εξουσιάζει η κλίκα της οικονομικής ολιγαρχίας αυτού του τόπου.

Ελάχιστα μπορεί να περιμένει και η ΧΟΥΝΤΑ του “συνταγματικού (βλ. κλεπτοκρατικού) τόξου” από τα λαμόγια της τηλεπροπαγάνδας, ώστε να παραμείνει στην εξουσία και να συνεχίσει το ανθελληνικό και προδοτικό της “έργο”.

Η λύσσα των ΜΜΕ βέβαια, εναντίον του Κινήματός μας, ακόμη και μετά το ξεβράκωμα Μπαλτάκου, είναι σταθερή και συνεχής. Εξάλλου το διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας έχει δεμένα και αλληλεξαρτώμενα τα συμφέροντα “αφεντικών” και πολιτικάντηδων σε τέτοιο βαθμό ώστε η (προδιαγεγραμμένη) κατάρρευση του σάπιου πολιτικού συστήματος θα συμπαρασύρει με βεβαιότητα και την ΜΑΦΙΑ των καναλαρχών.

Ο πόλεμος των καναλιών της τηλεπορνείας, των τουρκοσήριαλ, των κίναιδων, των σαχλοριάλιτι, της αποβλάκωσης και της κατευθυνόμενης προπαγάνδας, προς το Κίνημά μας, περιποιεί τιμή για εμάς και τις ιδέες μας.

Αυτό που τρέμουν οι τηλενταβατζήδες και οι υποτακτικοί τους πολιτικάντηδες και μεγαλοδημοσιογράφοι, είναι το βέβαιο ξεσκέπασμα των βρώμικων σκανδάλων τους, της προδοτικής κι ανθελληνικής τους δράσης και η διαπλοκή τους με ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, από την επερχόμενη διακυβέρνηση της χώρας από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Τη μόνη δύναμη σε αυτή τη χώρα που ύψωσε το ανάστημα απέναντι σε αυτά τα υποκείμενα και τους αποκάλεσε όλους αυτούς με το πραγματικό τους όνομα: ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Νταβατζήδες των ΜΜΕ και πιστά τους σκυλάκια, σε λίγο καιρό (με αρχή τις εκλογές του Μαΐου) θα ψάχνετε μέρος να κρυφτείτε, διότι έρχεται η Θεία Δίκη που πέσει επί των κεφαλών σας, έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

Ορθά τα λάβαρα  συναγωνιστές.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ