26/3/11

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ υπάρχει σχεδόν από τότε που υπάρχει και το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από τις αρχές τις δεκαετίας του '80 οι Χρυσαυγίτες Βολιώτες Αγωνίζονται για ισχυρό Έθνος και σωστή κοινωνία. Για όσους αγνοούν την Ιδεολογία μας ή ακούν μέσω των νταβαζτήδων της δημοσιας ζωής ότι είμαστε οι ακραίοι και οι κακοί, έχω να πω ότι όποιος νιώθει ελεύθερος ψάχνει, ερευνά, μαθαίνει και δεν καταπίνει τα ψέμματα τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει στον Λαικό Εθνικισμό. Είμαστε Εθνικιστές και Αντικαπιταλιστές. Και όταν λέμε Εθνικισμό εννοούμε την ενεργό δράση για τα Εθνικά Ιδεώδη, εννοούμε την αγάπη και τον αγώνα για το Εθνος μας και την προσπάθεια δημιουργίας μιας σωστής κοινωνίας όπου θα κυβερνά ο άριστος στο πνεύμα, ο ηθικός και όχι αυτός που διαθέτει χρήματα. Θέλουμε κοινωνία ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ. Μια Ελλάδα Ελεύθερη και οχι δέσμια των επιταγών της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών τοκογλύφων.

Η δράση μας στον Βόλο είναι πολύπλευρη και τα νέα μέλη κα οι υποστηρικτές μας αυξάνονται ραγδαίως. Από την δεκαετία του 80 φωνάζουμε και διακηρύττουμε τα ίδια ακριβώς πράγματα σε αντίθεση με καιροσκόπους. Συχνά πραγματοποιούμε ενημερωτική δράση με εφημερίδες μας, έντυπά μας κτλ. Ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο που είναι απηυδησμένος από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Βέβαια οι συκοφάντες μας είναι πολλοί καθώς έχουμε επιλέξει τον αδιαπραγμάτευτο πόλεμο ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Γνωρίζουμε ότι το πολιτικό σύστημα είναι προδοτικό, φωνάζουμε εδώ και 3 δεκαετίες ότι οι πολιτικοί μας είναι πουλημένοι στα διεθνή συμφέροντα και αυτό που κάνουν είναι να υπακούν τους παγκόσμιους εξουσιαστές... Από την άλλη οι αριστεριστές μας λασπολογούν με τέτοιο τρόπο που ο μέσος άνθρωπος διστάζει να αποκρούσει τις συκοφαντίες τους. Βέβαια για εμάς είναι Τιμή να μας υβρίζουν οι πρώην μπολσεβίκοι-εραστές απάνθρωπων αντεθνικών καθεστώτων, διάφοροι ψευτοδεξιοί κτλ. Άλλωστε έχουμε πει πως δεξιοί και αριστεροί είναι το ίδιο στομάχι με 2 στόματα.

Μία ισχυρή δύναμη λοιπόν Υπερήφανων Ελλήνων (ουδέποτε θελήσαμε ψηφοφόρους, αλλά ΈΛΛΗΝΕΣ, ανθρώπους Αγνούς) θα θέσει ένα τέλος στην διαφθορά και στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει μέρος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν. Ο καθένας από εμάς πρέπει να διαδώσει την κάθοδο αυτή σε όσους μπορεί γύρω του. Ο σκοπός μας είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος από τη σαπίλα των πολιτικάντηδων. Να καταργήσουμε τη διαφθορά!
Τι βλέπεις γύρω σου; Μια διαρκή προδοσία..Το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" κυριαρχεί. Η κυβέρνηση Τζέφρευ μας οδήγησε στην Τυρρανία του ΔΝΤ. Το μνημόνιο είναι ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ! Υποδουλώνουν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους χωρίς να ρωτήσουν κανένα... Αφήνουν εκατομύρια λαθρομεταναστών να εισέρχονται στην Πατρίδα μας. Ο Βόλος ειδικά τώρα τελευταία έχει γεμίσει από Αλβανούς και νέγρους. Κάποιοι θα πουν πως δε φταίνε οι ίδιοι αλλα το πολιτικό σύστημα. Σαφώς!!! Συμφωνούμε απολύτως. Οι υπεύθυνοι της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών είναι οι πολιτικοί που τους φροντίζουν καλύτερα και από τους Έλληνες. Γενικώς οι λαθρομετανάστες αποτελούν τα θύματα της παγκοσμιοποίησης που διαμετακομίζει η τελευταία από χώρα σε χώρα με σκοπό την επιβολή μιας πολυφυλετικής τυρρανίας. Έπειτα τους εκμεταλλεύονται οι καπιταλιστές ως φθηνό εργατικό δυναμικό( τι ανθρωπιστές...). Εμείς ως λαικοεθνικιστές καταγγέλουμε αυτην την εκμετάλλευση ανθρώπων στο όνομα του "ανθρωπισμού". Επίσης καταγγέλουμε την εγκληματική δράση των λαθρομεταναστών που με τη σειρά τους έχουν μετατρέψει τις μεγαλουπόλεις σε κοινωνικές ζούγκλες....Ακόμη αδιαφορούν οι πολιτκάντηδες για το γεγονός ότι σε μερικά χρόνια οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφεία μέσα στην ίδια τους τη χώρα!
Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την συνεχή άνοδο μας διότι τρομοκρατούνται στην ιδέα ότι στις επερχόμενες εκλογές υπάρχει περίπτωση στη Βουλή να εισέλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πρόσφατα για πρώτη φορά έδειξαν σε δημοσκόπηση το ποσοστό μας. Φυσικά ήταν ψεύτικο αν λάβουμε υπόψη το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί στη κοινωνία..
Τώρα υπάρχει Υβρις.. Αλαζονεία..Διαφθορά. Θα έρθει όμως η μέρα που θα ξημερώσει μια νέα Αυγή για τον Ελληνισμό.. Η μέρα της Νεμέσεως πλησιάζει... Έλα μαζί μας για να τους καταργήσουμε! Δεν υποσχόμαστε ρουσφέτια, ούτε αγωνιζόμαστε για βουλευτιλίκια. Υποσχόμαστε όμως ένα αγνό και ανυποχώρητο Αγώνα για τα δίκαια του Έθνους μας και της Πατρίδας..

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Μαγνησίας εδρεύει στον Βόλο, χωρίς να λείπει η πολιτική δράση και σε άλλες περιοχές όπως στον Αλμυρό, στο Πήλιο, στο Βελεστίνο κτλ.. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Μαγνησίας συμπεριλαμβάνεται πλεόν στην Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Θαλής από ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ