16/3/11

«Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια»‏

Γιώργο παιδί μου, όχι μόνο άφιλος αλλά και μέγας πουληματίας ο «mon ami Dominig» Στρός Κάν (Κοέν το παρόνομα για να μην ξεχνιόμαστε). Πάνω που τέλειωνες τη διατριβή για να σου δώσουν το «Νόμπελ» ξεπουληματικής και το αντίστοιχο βραβείο του ΓΓ του ΟΗΕ, σε άδειασαν κανονικά και χαλαρά. Και μάλιστα δημοσίως μέσα από τα διεθνή ΜΜΕ.

Εκείνο που μου προκαλεί χαρμολύπη, είναι ο χαλαρός τόνος του αδειάσματος σου. Δείχνει ότι ουδέποτε σε έλαβαν στα σοβαρά ως παίκτη. Αυτό για μένα είναι ίσως το σημαντικότερο, ότι είστε όλοι σας - οι πρωθυπουργήσιμοι - προβλέψιμοι και δεδομένοι. Και δεν φτάνει αυτό, είπε κιόλας ότι ο Ελληνικός λαός είναι «βουτηγμένος βαθιά μέσα στα σκατά». Αφού δεν ήξερες, δεν ρώταγες τουλάχιστον να σου πουν για το ποιόν του, που για να λέει τέτοια πράγματα σίγουρα, εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο «mon ami Dominig» Κοέν. Αυτά που μέρες, χρόνια, αιώνες ήθελε να πει αυτός ο «έκτακτος» κύριος και δεν μπορούσε, του έδωσες εσύ την ευκαιρία που τόσο επιζητούσε.

Κατάλαβες τι έκανες; Κατονόμασε όλο τον Ελληνικό λαό ότι ζεί μέσα στα σκατά, ότι είναι φοροκλέφτης και απατεώνας. Και αν αύριο εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, ποια η διπλωματική σχέση της Ελλάδος με τον υβριστή του λαού της; Θα τολμήσει ποτέ ο τότε πρωθυπουργός να τον καλέσει στην πατρίδα μας εάν έχει αξιοπρέπεια; Εκτός εάν καλεστεί από τον ομόλογό του Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν έχει πολιτικό κόστος, αλλά θα πρέπει να νοιαστεί για την υστεροφημία του.

«Σκαντζόχοιρο για μαξιλάρι στο κεφάλι του Έλληνα έβαλες κ.Παπανδρέου Γεώργιε».

Π.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης

Απόστρατος αξιωματικός

Υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας 2009 Χρυσής Αυγής