19/3/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

Πολεμικό διάγγελμα Ομπάμα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την αμερικανόδουλη πολιτική της δήθεν ελεύθερης Ευρώπης. Καταγγέλλει επίσης “τα παιδιά του Χάρβαρντ”, που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας και σέρνουν την Ελλάδα ενάντια στα συμφέροντά της σε μία πολεμική εμπλοκή. Η κυβέρνηση του Τζωρτζ Παπανδρέου αποφάσισε την αποστολή και άλλης πολεμικής φρεγάτας ανοικτά της Λιβύης, καθώς και την αποστολή 4 Ελληνικών F16!

Απόλυτα σύμφωνη με την απόφασή του δήλωσε η Νέα Δημοκρατία, που κάποιοι πιστεύουν ότι αποτελεί την πατριωτική εναλλακτική λύση στην χώρα. Την ίδια ώρα που οι ένοπλες αναμετρήσεις στην Λιβύη έχουν ουσιαστικά λήξει, η Αμερική αποφάσισε τον βομβαρδισμό της Λιβύης όταν τα στρατεύματα του Καντάφι ευρισκόμενα έξω από την Βεγγάζη ελέγχουν στρατιωτικά την κατάσταση. Αυτό δήθεν για την προστασία των αμάχων, όταν τα αμερικανικά στρατεύματα έχουν σκοτώσει χιλιάδες αμάχους σε Ιράκ και Αφγανιστάν! Η υποκρισία των «πειρατών των θαλασσών» (κατά γεωπολιτική) σε όλο το θλιβερό της μεγαλείο.

Θλιβερός και ο ρόλος της Ευρώπης, που αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός νάνος εντελώς αμερικανόδουλος, αφού ένας ενδεχόμενος βομβαρδισμός της Λιβύης με πολλή πιθανή την καταστροφή των πετρελαϊκών εγκαταστάσεών της και των εγκαταστάσεων του φυσικού αερίου θα της στερήσει την πλέον προσβάσιμη πηγή ενεργείας. Από την πλευρά της η Ρωσσία, λόγω του γεγονότος ότι είναι η χώρα που θα πουλήσει στην Ευρώπη φυσικό αέριο και πετρέλαιο, κρατά μια υποκριτικά ουδέτερη στάση, δείχνοντας ότι δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση υπό τας παρούσας συνθήκας να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της αμερικανοσιωνιστικής υπερδύναμης.

Ας σημειωθεί ότι ο Καντάφι διέταξε ήδη την κατάπαυση του πυρός στην Λιβύη. Όμως αυτό δεν έχει καμμία σημασία για τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης και για το θλιβερό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που εξουσιάζει την Πατρίδα μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την τυχοδιωκτική απόφαση της κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ (με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη της Νέας Δημοκρατίας) για πολεμική εμπλοκή της Ελλάδος στην Λιβύη με αποστολή πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών .