12/3/11

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ως Χρυσαυγίτες και ως Ιδεολογικοί στρατιώτες έχουμε το καθήκον να αφυπνίζουμε τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται υπό την τυρρανία της πολιτικάντικης διαφθοράς. Ως στόχο έχουμε την Εθνική Αφύπνιση που θα συντελεσθεί με την αδιάκοπη και ασυμβίβαστη δράση μας. Η Πατρίδα μας κινδυνεύει.

Μία ισχυρή δύναμη Υπερήφανων Ελλήνων( ουδέποτε θελήσαμε ψηφοφόρους, αλλά ΈΛΛΗΝΕΣ, ανθρώπους Αγνούς) θα θέσει ένα τέλος στην διαφθορά και στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει μέρος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν. Ο καθένας από εμάς πρέπει να διαδώσει την κάθοδο αυτή σε όσους μπορεί γύρω του. Ο σκοπός μας είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος από τη σαπίλα των πολιτικάντηδων. Να καταργήσουμε τη διαφθορά!

Τι βλέπεις γύρω σου; Μια διαρκή προδοσία..Το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" κυριαρχεί. Η κυβέρνηση Τζέφρευ μας οδήγησε στην Τυρρανία του ΔΝΤ. Το μνημόνιο είναι ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ! Υποδουλώνουν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους χωρίς να ρωτήσουν κανένα... Αφήνουν εκατομύρια λαθρομεταναστών να εισέρχονται στην Πατρίδα μας, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι σε μερικά χρόνια οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφεία μέσα στην ίδια τους τη χώρα!

Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την συνεχή άνοδο μας διότι τρομοκρατούνται στην ιδέα ότι στις επερχόμενες εκλογές υπάρχει περίπτωση στη Βουλή να εισέλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πρόσφατα για πρώτη φορά έδειξαν σε δημοσκόπηση το ποσοστό μας. Φυσικά ήταν ψεύτικο αν λάβουμε υπόψη το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί στη κοινωνία..

Τώρα υπάρχει Υβρις.. Αλαζονεία..Διαφθορά. Θα έρθει όμως η μέρα που θα ξημερώσει μια νέα Αυγή για τον Ελληνισμό.. Η μέρα της Νεμέσεως πλησιάζει... Έλα μαζί μας για να τους καταργήσουμε! Δεν υποσχόμαστε ρουσφέτια, ούτε αγωνιζόμαστε για βουλευτιλίκια. Υποσχόμαστε όμως ένα αγνό και ανυποχώρητο Αγώνα για τα δίκαια του Έθνους μας και της Πατρίδας...

ΘΑΛΗΣ, από τον πυρήνα Μαγνησίας