24/3/11

Δράση στον Αλμυρό- Σχολιασμός άρθρου τοπικής εφημερίδος


Το πρωί της παραμονής της Εθνικής Επετείου μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μαγνησίας πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην πλατεία του Αλμυρού και στα γύρω καταστήματα. Φυσικά οι αντιδράσεις του κόσμου( γνωρίζοντας πως ανέκαθεν ο Αλμυριώτικος λαός τρέφει αγνά πατριωτικά αισθήματα) ήταν απολύτως θετικές.
Τέτοιες ενέργειες θα εντατικοποιηθούν με σκοπό την προσπάθεια ενίσχυσης των Ιδεών μας. Ο Αλμυρός οργανώνεται, ενισχύοντας έτσι τον Πυρήνα Μαγνησίας, καθώς πολλά άτομα έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους στο ένοχο πολιτικό σύστημα και έχουν ενταχθεί στις τάξεις μας.

Αυτό βέβαια που μου έκανε θετκή εντύπωση ήταν ένα άρθρο στην τοπική εφημερίδα του Αλμυρού " ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ" με τίτλο "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ". Το άρθρο αυτό κατήγγειλε με σαφή επιχειρήματα και τεκμήρια την Σήψη και διαφθορά των πολιτικών και τόνιζε την κατάντια του συστήματος... Ειλικρινά ενθουσιάστηκα που υπάρχουν τέτοια ανήσυχα πνεύματα που ξοδεύουν έστω και λίγο χρόνο προκειμένου να αφυπνίσουν τους συμπολίτες τους. Θα ήθελα να σταθώ όμως σε ένα σημείο που λέει: " Μακρυά από κόμματα και ιδεολογίες".. Συμφωνούμε απολύτως με τον πρώτο καθώς τα κόμματα του κατεστημένου αποτελούνται από επικίνδυνα μυαλά που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ δια λόγου και πράξεων την Πατρίδα. Οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ φωνάζουμε το σύνθημα "ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" εδώ και δεκαετίες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Βουλή είναι το μέρος όπου λαμβάνονται οι εθνοκτόνες αποφάσεις των ανδρείκελων που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. Αλλά η απορία μου είναι η εξής και αναφέρεται στον αρθρογράφο (που τυγχάνει και να γνωρίζω) : Πως θα επαναστατήσει ο λαός ενάντια σε αυτούς, χωρίς Ιδεολογία και χωρίς κάποιον να μας καθοδηγεί; Πως θα διοχετεύσει την οργή του ο Λαός χωρίς ένα οδηγό, ένα Κίνημα; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι εκείνο το αγνό , μη διαπλεκόμενο Κίνημα που τίθεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ των πολιτικάντηδων που υποδούλωσαν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους και στα διεθνή συμφέροντα. Είναι το δυναμικότερο τμήμα Εθνικής Αντίστασης. Ξέρετε πολύ καλά πως η μάζα και ο όχλος δεν παράγουν τίποτε δίχως μια σταθερή βάση Αρχών και Αξιών. Δίχως ένα Κίνημα που η Ιδεολογία του είναι ο Αιώνιος Ελληνισμός.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν είναι το Εθνικιστικό Κίνημα που καταγγέλει άμεσα,χωρίς πολλά λόγια, την προδοτική στάση των νταβατζήδων πολιτικών και των φερεφώνων τους, μεγαλοδημοσιογράφων. Στις επερχόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει μέρος όχι φυσικά για βουλευτιλίκια, αλλά για να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ το ένοχο πολιτικό σύστημα που εξεφτελίζει τον Έλληνα. Για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Για να αποκτήσουμε την Ελευθερία μας! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Μαγνησίας καλεί τον Αλμυριώτικο λαό να πυκνώσει τις τάξεις της για ένα λόγο: ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Θαλής από πυρήνα Μαγνησίας