16/1/15

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση χωρίς αντίπαλο

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση χωρίς αντίπαλοΣτις 11 Ιανουαρίου 2015 μαζί με τον Συναγωνιστή Γερμενή κλείσαμε ένα χρόνο ομηρίας από το καθεστώς Σαμαρά, μακριά από τις οικογένειές μας. Εμείς, βλέπετε, ούτε προσκυνήσαμε, ούτε συμβιβαστήκαμε. Μαζί με τον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους εκλεκτούς Συναγωνιστές μας στα Κελιά της Τιμής, είμαστε πιο Ελεύθεροι και πιο Δυνατοί από ποτέ! Δεν μας πτοεί τίποτα. Με το κεφάλι ψηλά, φτύνουμε το σάπιο σύστημά τους και λέμε σε όλους τους Έλληνες, να μη το βάλει κανείς κάτω. Κάθε ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μια ψήφος Αντίστασης αλλά και Δημιουργίας.


Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε την Ελλάδα των Ονείρων μας, για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Γι’ αυτή την Ελλάδα αξίζουν οι θυσίες και η στέρηση της Ελευθερίας μας. Χωρίς Αγώνες και Θυσίες δεν ελευθερώνεται η Πατρίδα μας. Κανείς δε σου χαρίζει τίποτα. Όπως πολύ εύστοχα λέει και ο Αρχηγός μας: «αυτοί στα κανάλια και τις φυλλάδες και εμείς στους δρόμους και τις φυλακές!».

Ο Σαμαράς και η εγκληματική του οργάνωση, που σύντομα θα βρεθούν στα κελιά της Ντροπής, ήθελε να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή με κάθε δόλιο και παράνομο τρόπο. Τελικά τι πέτυχε; Η Χρυσή Αυγή να αυξήσει τα ποσοστά της στις Ευρωεκλογές και να παγιωθεί στην τρίτη θέση. Κυρίως όμως να ριζώσει βαθειά στις ψυχές των Ελλήνων. Γελάει ο κόσμος με τις στημένες δημοσκοπήσεις, που όλως τυχαίως μας δείχνουν με ελάχιστη διαφορά πίσω από το απόκομμα του Μπόμπολα, για να μπορούν στις 25 Ιανουαρίου να δικαιολογήσουν το δήθεν λάθος τους. Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση, είτε το θέλουν είτε όχι. Ας μην κάνουν όνειρα, λοιπόν, τα ερπετά του συστήματος και ας το πάρουν απόφαση, η τρίτη θέση ανήκει ξεκάθαρα στην Χρυσή Αυγή. Το χαζό υπαλληλάκι του Μπόμπολα και το πολιτικό παχύδερμο του πασοκ μπορούν καλύτερα να σωπάσουν γιατί θα ξεφτιλιστούν σύντομα.

Όλοι μιλούν πλέον ανοιχτά γι’ αυτόν τον «εφιάλτη» στις φυλλάδες και τα κανάλια τους. Τον «εφιάλτη», ο Αρχηγός μας να πάρει την Τρίτη διερευνητική εντολή από τον Παπούλια. Ε λοιπόν, τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τον εφιάλτη τους πραγματικότητα. Τις επόμενες ημέρες που απομένουν μέχρι τις 25 έχουμε έναν ακόμα πολύ σοβαρό λόγο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Για να στείλουμε τον Αρχηγό από τον Κορυδαλλό κατευθείαν στο Προεδρικό Μέγαρο. Φανταστείτε τα μούτρα των Πρετεντέρηδων, που τόσα χρόνια μας καθυβρίζουν και μας συκοφαντούν ανελέητα χωρίς να μας δίνουν καν το δικαίωμα να απαντήσουμε, όταν θα μεταδίδουν στις 25 Ιανουαρίου την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής και στις αρχές Φεβρουαρίου την ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ!

Εμείς δυόμιση χρόνια μέσα στο άντρο της διαφθοράς τους, ούτε κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας ούτε μασήσαμε τα λόγια μας. Είπαμε τους κλέφτες - κλέφτες και τους προδότες - προδότες. 

Είπαμε ότι θα τους κλείσουμε φυλακή, γι’ αυτό πρόλαβαν και μας έκλεισαν αυτοί. Δεν πειράζει όμως… έχει ο καιρός γυρίσματα…

Συναγωνιστές, διαδώστε παντού ότι αυτά που λέει ο Ελληνόφωνος δούλος των τοκογλύφων Σαμαράς περί χρεωκοπίας και εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και από το σύμπαν… είναι ψέματα! Μη φοβάστε! Αυτά τα γελοία επιχειρήματα που χρησιμοποιεί είναι για να προσφέρει τις τελευταίες του υπηρεσίες στα αφεντικά του. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού δε θα αργήσει να ξημερώσει.

Μέχρι τις εκλογές συμμετέχουμε στις ενημερωτικές δράσεις του Κινήματος, διαδίδουμε στόμα με στόμα τις θέσεις μας, μοιράζουμε χέρι με χέρι τα ενημερωτικά μας φυλλάδια και την Κυριακή των εκλογών προσφέρουμε λίγες ακόμα ώρες στον Αγώνα του Κινήματος για να μείνουμε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι σε κάποιο τμήμα. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ.

ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Πολιτικός κρατούμενος