26/1/15

Μετά από το βαθύ σκοτάδι, ανατέλλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!


   Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, μόλις πετύχαμε μια σημαντική νίκη , έναν εκλογικό θρίαμβο! Ο Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ανεδείχθη σε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, εδραιώνοντας την ισχυρή παρουσία του στις ραγδαίες και κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις. Το Κίνημά μας αποτελεί πλέον την Εθνική Αντιπολίτευση ενάντια τόσο στο αντεθνικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην πλουτοκρατική χούντα της ΝΔ. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι έτοιμοι να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο σε όλη αυτή την κακόγουστη φάρσα που έχουν στήσει όλα τα συστημικά κόμματα εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Εδώ και είκοσι μήνες περίπου, και όχι μόνο, ολόκληρο το σύστημα ξερνούσε τόνους λάσπης εναντίον μας χωρίς καν να μας δίνει δικαιώμα λόγου. Εδώ και είκοσι μήνες η Χρυσή Αυγή ήταν δέκτης μιας πρωτοφανούς πολεμικής, που όμοιά της δεν έχει υποστεί κανένας πολιτικός σχηματισμός στο παρελθόν. Εδώ και είκοσι μήνες το σύστημά τους είχε επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών και  ένα επικοινωνιακό πόλεμο προσπαθώντας λυσσαλέως να αμαυρώσουν και να σπιλώσουν την εικόνα μας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τα δελτία ειδήσεων διαστρέβλωναν αισχρώς τα γεγονότα και παραποιούσαν βάναυσα την αλήθεια. Και όμως ο Ελληνικός λαός κατανόησε σε μεγάλο βαθμό γιατί η Χρυσή Αυγή δέχεται έναν ολοκληρωτικό και ανηλεή πολέμο. Κατανόησε πως αποτελούμε την μοναδική Φωνή Αντίστασης ενάντια σε ένα διεφθαρμένο και ξενοκίνητο σύστημα εξουσίας. Κατανόησε ότι αγωνιζόμαστε ενάντια στα αντεθνικά τους «πολιτικά» προγράμματα, τα οποία υπογορεύονται απ’ ευθείας από τα ξένα κέντρα εξουσίας με μοναδικό στόχο την μετατροπή της Πατρίδας μας σε ένα πολυεθνικό σύμφυρμα. Για όλους αυτούς τους λόγους ο λαός ταυτίστηκε με τους Εθνικιστές και συστρατεύθηκε μαζί μας σε αυτόν τον όμορφο αγώνα, τοποθετώντας της Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση.


Η ξενοκίνητη τυραννία του σκευωρού Σαμαρά κατακρημνίστηκε, ενώ ανήλθε στην πρώτη θέση το νεοπασοκικό εθνοδιαλυτικό προδοτικό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιος θα μπορούσε να ισχυρισθεί πως εξαπάτησαν το λαό ακόμη μια φορά, κατακερματίζοντας την υγιή λαική αντίδραση σε πλήθος "επιλογών". Από ποτάμια μέχρι …τελείες κτλ. Όμως λαμβάνοντας υπόψη τον απόλυτο πόλεμο ενός ολόκληρου συστήματος εναντίον μας, η Χρυσή Αυγή κατόρθωσε μια Νίκη, έναν πραγματικό άθλο. Διώξεις νομικώς έωλες, σαθρά κατηγορητήρια δίχως να αντιστοιχούν σε πραγματικά γεγονότα, φυλακίσεις αναίτιες, παραπληροφόρηση, συκοφάντηση, απειλές, στοχοποίηση και στιγματισμός συγκροτούν την γενική επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον μας. 

Και τώρα; Τώρα Αγώνας. Γιατί ο Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία τώρα μόλις αρχίζει! Αγώνας ενάντια σε όλους αυτούς που αποτελούν την ΙΔΙΑ μνημονιακή συμμορία. Αγώνας μέχρι την Τελική επικράτηση της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας.

Γεώργιος Σύρος, νομικός, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ