19/1/15

Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους!  Άρθρο του Ν.Γ. ΜιχαλολιάκουΧρυσή Αυγή! Για μια Ελλάδα Νέα Εθνικιστική!

Πριν αναφερθώ εις τα της προεκλογικής περιόδου, θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι. Γεγονότα αιματηρά, τα οποία αναδεικνύουν ότι οι περίφημες πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι κοινωνίες οι οποίες γεννούν τέρατα. Σε μήνυμά μου προ ημερών τόνισα ότι οι Έλληνες πρέπει να αγωνιστούν να μη γίνει η Αθήνα, να μη γίνει η Ελλάδα, Παρίσι. 


Να μη μετατραπεί το Εθνικό κράτος των Ελλήνων σε μία κοινωνία χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς ομοιογένεια, χωρίς αρχή και τέλος. Όσα συνέβησαν στο Παρίσι μπορούν κάλλιστα να γίνουν και στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα την οποία μετέτρεψαν με την άθλια πολιτική τους τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ σε μία ανοχύρωτη πολιτεία μέσα στην οποία ζουν ανεξέλεγκτα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, ανάμεσα στους οποίους ασφαλώς υπάρχουν εγκληματίες και βεβαίως σκληροί ισλαμιστές, οι οποίοι θεωρούν ευλογία θεού το να σκορπίσουν τον θάνατο! Τα γεγονότα στο Παρίσι απέδειξαν με θανάσιμο τρόπο ότι το τέρας της πολυφυλετικής κοινωνίας είναι μία κατάσταση εντελώς αντίθετη προς τα ιδεώδη του Ελληνικού-Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ας έλθουμε τώρα στα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Οι μισοί μιλούν για σωτηρία και οι άλλοι μισοί ομιλούν για καταστροφή. Όσα χρόνια θυμάμαι να έχω ζήσει προεκλογικές περιόδους και δεν είναι λίγα, πάντοτε κυριαρχούσε το ίδιο μοτίβο. Από τη μία πλευρά της σωτηρολογίας και από την άλλη της καταστροφολογίας. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να έλθει καμία καταστροφή ή σωτηρία ως ένας από μηχανής Θεός. 

Απλά αυτοί οι οποίοι προσπαθούν είτε με υποσχέσεις, είτε σπέρνοντας τον φόβο και τον τρόμο να υφαρπάξουν τον ψήφο του Ελληνικού Λαού, απευθύνονται με τον τρόπο αυτό στα πλέον χαμηλά ένστικτα του λαού, του πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου. Απέναντι σε όλους αυτούς η Χρυσή Αυγή δίδει έναν αγώνα ιδεολογικό και πολιτικό και πάνω απ’ όλα αγώνα εθνικό, αποτελώντας την δύναμη εκείνη την μοναδική, η οποία μάχεται εναντίον του κόμματος των πολιτικών κομμάτων.

Δεύτερη επισήμανση σχετικά με την προεκλογική περίοδο την οποία ζούμε, οι λόγοι ανά την επικράτεια του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος Αντώνης Σαμαράς, αγνοώντας φαίνεται ότι είναι πρωθυπουργός της χώρας εδώ και τρία σχεδόν χρόνια, μοιράζει υποσχέσεις. 

Όπως επί παραδείγματι ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, τον οποίο όμως αυτός επέβαλε! Όπως ότι δεν θα μειώσει τις συντάξεις και τους μισθούς, τους οποίους αυτός μείωσε! Είναι φανερό ότι αφ’ ενός μεν ο άνθρωπος αυτός ζει σε άλλον κόσμο, αφ’ έτερου δε οι μοιραίοι σύμβουλοί του βασίζουν την όλη προεκλογική τακτική της Ν.Δ. στην πράγματι μεγάλη βλακεία, η οποία επικρατεί σε μέρος της αγέλης των κατοίκων-ψηφοφόρων αυτής της χώρας.

Από την άλλη πλευρά δεν λείπουν και οι αιώνιοι “εθνικόφρονες” της πεντάρας, οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν με την ψήφο στη Ν.Δ. να σώσουν την Πατρίδα από τον… κομμουνιστικό κίνδυνο! Το τι λέγεται από αυτούς τους επαγγελματίες απατεώνες πατριδοκάπηλους δεν έχει αρχή ούτε τέλος! Διαλαλούν την πραμάτεια του φόβου ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους πάρει τα σπίτια και τα καταστήματα, τα οποία όμως έχει ήδη βουλιάξει στο χρέος ο “μεσσίας” Σαμαράς! Κάποιοι απ’ αυτούς έχουν το θράσος να παριστάνουν και τους πρώην Χρυσαυγίτες, οι οποίοι τώρα λόγω του μεγάλου εθνικού κινδύνου πρέπει να ψηφίσουν Σαμαρά για να σωθεί η χώρα. Στην πραγματικότητα ήταν πάντα το ίδιο απατεώνες και αύριο ίσως οι ίδιοι αυτοί που μιλάνε για Νέα Δημοκρατία ίσως μιλούν και υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πατριδοκάπηλοι κατ’ επάγγελμα και φυσικά δεν αλλάζουν.

Προεκλογική περίοδος λοιπόν και δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι ευρίσκομαι στη φυλακή μαζί με τους Συναγωνιστές μου βουλευτές, το γεγονός ότι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι εκτός φυλακής μεν, αλλά άλλοι είναι φυλακισμένοι στις κατοικίες τους και άλλοι δεν έχουν δικαίωμα λόγου! Όταν συμβαίνουν αυτά τα σημεία και τέρατα σε αυτή την ιδιότυπη τυραννία του Σαμαρά, τι περισσότερο φυσικό από το γεγονός να έχουν αποκλείσει από μεγάλες εφημερίδες, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς την Χρυσή Αυγή; Να την έχουν αποκλείσει παραβιάζοντας κάθε αρχή του εκλογικού νόμου, κάθε αρχή της δημοκρατίας στην οποία υποτίθεται ότι πιστεύουν. Εμάς λένε “φασίστες”, αλλά με την έννοια που έχει ο όρος φασισμός στο λεξιλόγιο της επικρατούσας πολιτικής ορολογίας, αυτοί είναι οι φασίστες.

Έχουν αποκλείσει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές του Μαΐου, αλλά και σύμφωνα με την πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων. Την ίδια στιγμή βλέπουμε την προεκλογική κίνηση των κομμάτων στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβάλλεται το κόμμα του Τζωρτζ Παπανδρέου, το οποίο ιδρύθηκε προ ημερών, να προβάλλεται το “Ποτάμι” του Θεοδωράκη, το οποίο δεν έχει λάβει μέρος άλλη φορά σε εθνικές εκλογές, να προβάλλεται ακόμη και το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου “Τελεία”, αλλά για την Χρυσή Αυγή ούτε λέξη! 

Απόλυτη η συνωμοσία της σιωπής. Έχοντας επίγνωση ποιοι είμαστε, τι αντιπροσωπεύουμε και ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, θεωρώ φυσική από μέρος τους την συμπεριφορά τους, αφού ουδέποτε πίστεψα ότι το κράτος μέσα στο οποίο ζούμε έχει πολίτευμα δημοκρατικό, αλλά αντίθετα πρόκειται για μία στυγνή τυραννία των εκλεκτών της ξενοκρατίας, του βρώμικου χρήματος, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Εναντίον όλων αυτών πολεμάμε και θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Σκεφτείτε όμως με τέτοιο αποκλεισμό από τα ΜΜΕ και με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στην φυλακή, μέσα σε καθεστώς πολιτικής τρομοκρατίας, με επιθέσεις κατά των γραφείων σε προεκλογική περίοδο και είμαστε τρίτο κόμμα! Σκεφτείτε ποια θα ήταν η θέση της Χρυσής Αυγής εάν ελεύθερη μπορούσε να διεξαγάγει τον πολιτικό της αγώνα…

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, γυρίστε την πλάτη στους προδότες και τους προσκυνημένους, φτύστε στα μούτρα τους προβοκάτορες της κινδυνολογίας, περιφρονήστε τους υποκριτές, οι οποίοι για να αντιμετωπίσουν δήθεν την κομμουνιστική απειλή, η οποία στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, θέλουν να σας σύρουν πίσω από το άρμα της ψευτοδεξιάς της Νέας Δημοκρατίας.

Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μία ψήφος ξεκάθαρη. Είναι μια ψήφος υπερήφανη, ψήφος για την Πατρίδα, που δεν δίνεται ούτε στους τοκογλύφους του μνημονίου της Ν.Δ., ούτε στους μπολσεβίκους του εθνομηδενισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι στην πραγματικότητα μια ψήφος για μια Νέα Ελλάδα Εθνικιστική, για να ανεμίσουν και πάλι ψηλά στους ουρανούς οι γαλανόλευκες και τα εθνικιστικά λάβαρα, για να ανοίξουν τα κελιά της Τιμής!

Ψηφίστε Χρυσή Αυγή για να μη προδοθείτε και πάλι από τους ψεύτες και τους επαγγελματίες απατεώνες της πολιτικής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού