3/1/15

Παν Ηλιόπουλος: Καλή Χρονιά – Καλούς Αγώνες – Καλές Νίκες

iliopoulos-orkomosia2Το 2014 ήταν μια χρονιά που βρήκε την Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά «υπό διωγμό». Μόνη, απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα! Από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά, ΟΛΟΙ εναντίον μας και εμείς – με όσα μέσα διαθέτουμε – ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Μέσα σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας, το Κίνημά μας ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα που αύξησε τα ποσοστά του στις Αυτοδιοικητικές και τις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Το 2014 τελείωσε βέβαια με το πιο ευχάριστο και ελπιδοφόρο για την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή (για εμένα είναι ταυτόσημες αυτές οι δύο έννοιες πλέον και ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει) γεγονός. Την πτώση της χειρότερης χούντας που γνώρισε η Πατρίδα μας στην νεότερη Ιστορία της. Μια εγκληματική συμμορία, με αρχηγό το πιο ανήθικο και άθλιο υποκείμενο που έχει περάσει από την πολιτική ζωή του τόπου, που λεηλατούσε την χώρα επί δυόμιση χρόνια.

Το 2015 ξεκινάει με την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για το μέλλον της Ελλάδας. Η Χρυσή Αυγή θα δώσει αυτή τη μάχη με πλήρη ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ψηφοδέλτια γεμάτα ανθρώπους που Αγωνίζονται να αλλάξουν την Ελλάδα με Πίστη στα Ιδανικά και τις Αξίες του Ελληνικού Εθνικισμού, που βάζουν ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και την Αξιοπρέπειά τους. Εμείς, οι πρώτοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με την καθοδήγηση του Αρχηγού και της Ηγεσίας του Κινήματος, δείξαμε τον δρόμο για μια ακόμα πιο παραγωγική για τον τόπο συνέχεια. Δώσαμε τα χρήματα μας, το αίμα μας, συμμετείχαμε σε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους Έλληνες συμπολίτες μας, χάσαμε την Ελευθερία μας, στερηθήκαμε τις οικογένειες μας αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ! Μας καταλόγισαν τα ΠΑΝΤΑ αλλά δεν τόλμησαν να μας κατηγορήσουν ότι δε σταθήκαμε, με οποιοδήποτε κόστος, ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ! Έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε και την Νέα Χρονιά απ’ οποιοδήποτε πόστο βρεθεί ο καθένας μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν μια γροθιά μέχρι την Νίκη του Καλού και του Δίκαιου απέναντι στο σκοτάδι των εξουσιαστών της Πατρίδας μας.
Σ’ αυτόν τον Αγώνα δεν περισσεύει κανείς μας. Ο καθένας τις επόμενες μέρες μπορεί να συμβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο στο νικηφόρο αποτέλεσμα: Μιλώντας στο περιβάλλον του στην εργασία, σε καφετέριες, γυμναστήρια, συγγενείς, φίλους, οπουδήποτε για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Διαδίδοντας το site xryshaygh.com.
Συμμετέχοντας στις ενημερωτικές εξορμήσεις του κόμματος και βέβαια στις 25 Ιανουαρίου συμμετέχοντας ως εκλογικοί αντιπρόσωποι σε κάποιο εκλογικό τμήμα. Σκέψου την ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ που θα νιώσεις το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου όταν η Χρυσή Αυγή θα βγαίνει για 5η συνεχή αναμέτρηση ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και εσύ θα έχεις συμβάλλει προσωπικά σ’ αυτή την ΝΙΚΗ!
Δεν έχουμε να σου υποσχεθούμε θέσεις και βόλεμα. Μπορούμε να σου υποσχεθούμε όμως Τίμιο Αγώνα για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Για να μπορείς να πεις «ήμουν και εγώ μέρος αυτής της Ιστορικής Προσπάθειας».
Οι μόνες χαμένες Μάχες είναι αυτές που δε δόθηκαν ποτέ.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή