6/1/15

ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ «ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΕΣ» ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ

XRYSH-AYGHΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Έχει πλέον καταντήσει γραφικό, γελοίο και ταυτόχρονα εξοργιστικό, το φαινόμενο της προεκλογικής «μετάλλαξης» του συρφετού των μεταπολιτευτικών μαφιόζων που έχουν ανάγει σε επάγγελμα την «ενασχόλησή» τους με τα κοινά της Πατρίδας.

Αυτό η θλιβερή εμποροπανήγυρη που στήνεται σε κάθε προεκλογική περίοδο θυμίζει την πινακίδα «ξεπουλάμε», την οποία αναρτούν τα χρεωκοπημένα καταστήματα προκειμένου να «σπρώξουν» ότι μπορούν στους πελάτες τους σε εξευτελιστικές τιμές και συνήθως τα χειρίστου είδους προϊόντα.


Έτσι λοιπόν και οι πολιτικάντηδες διαλαλούν την «πραμάτεια» τους στους έλληνες ψηφοφόρους, άλλοι (ΝΔ) την «ανάπτυξη» και την «υπευθυνότητα» και άλλοι (ΣΥΡΙΖΑ) το «σκίσιμο των μνημονίων», ότι δηλαδή έλεγαν και οι «άλλοι» προ 3 ετών.

Επειδή όμως το πολιτικό σκηνικό έχει αρχίσει, αργά αλλά σταθερά, να αποδομείται και να χάνει τα ερείσματά του στην ελληνική κοινωνία, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι με διάφορες κυβιστήσεις και επικοινωνιακά τεχνάσματα, πηδούν από τα βυθιζόμενα σαπιοκάραβα των κλεπτοκρατικών κομμάτων, επιχειρώντας έτσι την πολιτική τους «κάθαρση», αλλάζοντας απλά κομματική στέγη.

Είναι βέβαια όλα τα ανωτέρω τόσο προφανή και αδιαμφισβήτητα, ώστε ακόμη και τα προπαγανδιστικά φτιασιδώματα που επιχειρούν συστηματικά τα εμπορευόμενα κι εκπορνευόμενα ΜΜΕ, να μην αρκούν ώστε να αναμορφώσουν «επαρκώς» την εικόνα των απατεώνων της πολιτικής στα μάτια της κοινής γνώμης.

Έτσι λοιπόν επιστρατεύεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα η τακτική του φόβου και της επίκλησης στην «φερεγγυότητα» είτε στην «αναγνωρισιμότητα» των γνωστών απατεώνων πολιτικάντηδων, στοχεύοντας τόσο στην απελπισία και την ανέχεια του ελληνικού λαού, όσο και στην αγνωμοσύνη και την έλλειψη αντικειμενικής ενημέρωσης των ελλήνων, σχετικά με το ποιόν και τα «έργα» αυτών που τον κυβερνούν.

Είναι τραγικό και συνάμα εξοργιστικό το γεγονός ότι ως αυτόκλητοι «σωτήρες» των εξαθλιωμένων και προδομένων ελλήνων, παρουσιάζονται αυτοί οι οποίοι ψήφισαν τα μνημόνια της υποδούλωσης και της υποτέλειας, «εξαγνισμένοι» στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, των καναλιών του Μπόμπολα, του Κυριακού, του Βαρδινογιάννη, του Κοντομηνά και όλων των πλουτοκρατών που απομυζούν το μόχθο του ελληνικού λαού.

Είναι ένα μέρος του παιχνιδιού που παίζουν τα κοθώνια της πολιτικής σκηνής, μεταλλασσόμενοι συνεχώς σε κάτι διαφορετικό από αυτό που πρεσβεύουν πραγματικά, την ιδιοτέλεια, την εξουσιολαγνεία και την απληστία.

Αυτοί που πριν 2 χρόνια προπηλακιζόταν και υβριζόταν δημοσίως από αγανακτισμένους πολίτες, αυτοί που βρίσκονταν σε «περίοπτες θέσεις» στην περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ, έχουν το θράσος (και την υποστήριξη των ΜΜΕ των πλουτοκρατών) ώστε να ζητούν από τους έλληνες να τους (ξανα)ψηφίσουν.

Έκλεψαν, διέφθειραν, εξαπάτησαν και αποδόμησαν την ελληνική κοινωνία και τώρα μασκαρεμένοι και εναλλασσόμενοι ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ και κάθε κακό συναπάντημα, έχουν την αναίδεια να ζητούν την ψήφο της.

Όταν δε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεσκέπασε μέσα στο άντρο της ανομίας, της συγκάλυψης και της διαφθοράς, τη Βουλή, τις βρωμερές και υπόγειες συναλλαγές τους με εντόπια και ξένα κέντρα εξουσίας, όταν κατέδειξε τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ που τα μαφιόζικα κόμματα έχουν στις τάξεις τους ως ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, η αντίδραση των απατεώνων πολιτικάντηδων ήταν άμεση και «ομόφωνη»… φυλακή στους Έλληνες Εθνικιστές.

Τα ντοκουμέντα Μπαλτάκου και «παναθηναϊκάκια» θα ήταν αρκετά να προκαλέσουν πολιτικούς τριγμούς, ανακατατάξεις, διαχωρισμό θέσεων, καθώς και ραγδαίες εξελίξεις σε ένα πραγματικά δημοκρατικό πολίτευμα, όταν όμως η διαπλοκή, η συγκάλυψη και η ανομία αποτελούν κανόνα σε ένα σύστημα, τίποτε από τα αυτονόητα δεν υφίσταται και η υποτιθέμενη «δημοκρατία» είναι απλά ένα μύθευμα.

Αποτελεί λοιπόν καθήκον για κάθε έλληνα η αποστροφή και η απόρριψη προς όλα αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας, τους ελεεινούς και κατάπτυστους αριβίστες της πολιτικής, τους μασκαρεμένους και φτιασιδωμένους από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ πολιτικάντηδες.

Η μόνη εγγύηση για το μέλλον της Πατρίδας είναι η ΤΙΜΗ και η ΠΙΣΤΗ των συναγωνιστών μας, αυτών που δε λύγισαν απέναντι σε σκευωρίες, απειλές, συκοφαντίες του συστήματος, ούτε εξαγοράσθηκαν, όπως κάποιοι λιγόψυχοι και παραδόπιστοι, με αντίτιμο την αποφυλάκισή τους από τα ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ.

Αυτή την πίστη των συναγωνιστών μας έχουμε καθήκον να την προβάλλουμε σε όλους τους έλληνες και να την αντιπαραβάλλουμε με τις ψευτιές, τις προδοσίες, τις κλεψιές και τις ανομίες του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος, η σύγκριση βέβαια είναι άνιση, απλά είναι ο καλύτερος τρόπος αφύπνισης και συνέγερσης των ποδηγετημένων συμπατριωτών μας.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ