22/1/15

Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Ράδιο Βέρα: Ψηφίζουμε για την Ελλάδα και τα παιδιά μας!

Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος που παραμένει εδώ και ένα χρόνο παράνομα προφυλακισμένος δίχως ούτε ένα στοιχείο εις βάρος του με εντολή Σαμαρά μίλησε από τα κελιά της Τιμής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΕΡΑ.


Αρχικά, αναφέρθηκε στον λόγο που στήθηκε η βρώμικη πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου από την Χούντα Σαμαρά, που δεν ήταν άλλος από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η μάταιη προσπάθεια να της υφαρπάξουν τις ψήφους. Σε μια προσωπική στιγμή τόνισε πως έχει χάσει 13 μήνες από την ζωή του και τις πιο όμορφες στιγμές της μόλις ενός έτους κόρης του για το βίτσιο ενός δικτάτορα!


Το παραδικαστικό κύκλωμα του "Μπαμπή" Αθανασίου κατέλυσε το Σύνταγμα και το Πολίτευμα για ακόμη μια φορά, καθώς στέρησε από τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής να διεξάγουν προεκλογικό Αγώνα επί ίσοις όροις. Μετά όμως τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου που θα αναδείξουν την πανωλεθρία Σαμαρά και την Νίκη της Χρυσής Αυγής, η δικαιοσύνη ελεύθερη θα δικαιώσει τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές του κόμματος.

Το μήνυμα και η δέσμευση της Χρυσής Αυγής είναι οι κλέφτες στην φυλακή και οι Έλληνες στην εξουσία! Τέλος, αναφέρθηκε στις βασικές προτάσεις του Κινήματος για την εθνική οικονομία, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής και η πραγματική εθνική αντιπολίτευση.

Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με τον Λαϊκό Σύνδεσμο έκλεισε με το μήνυμα ότι την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ελλάδα και τα παιδιά μας!