8/1/15

Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο “Ράδιο Ακρόαμα”: Οι Έλληνες στην εξουσία, οι κλέφτες στη φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος που διεξάγει προεκλογικό Αγώνα, όντας παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού με εντολή Σαμαρά, μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ακρόαμα" του Βόλου.


Αρχικά, αναφέρθηκε στα πλήρη ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου τα οποία είναι στελεχωμένα από καταξιωμένους συμπολίτες μας από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Εν συνεχεία τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα στις 25 Ιανουαρίου, όπως ομολογούν και όλες οι εταιρείες στοιχημάτων και όχι οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις.


Μετά την δικαίωση και την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, όπου η Χρυσή Αυγή θα μπορεί να έρχεται άμεσα σε επαφή με τον ελληνικό Λαό, οι Έλληνες Εθνικιστές θα πάνε ακόμα ψηλότερα.

Ο σκευωρός Σαμαράς πίστεψε πως με την παράνομη φυλάκιση της ηγεσίας του κόμματος, η Χρυσή Αυγή θα κατέρρεε. Το μόνο που κατάφερε ήταν να αυξήσει τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών, όπως φάνηκε και στις τελευταίες ευρωεκλογές.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος ανέλυσε τις βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για την κοινωνία και την οικονομία, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.