17/1/15

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Θα είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα παρά τις διώξεις και τον αποκλεισμό

Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε στο Θεσσαλία TV από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει εδώ και 13 μήνες πολιτικός κρατούμενος δίχως ούτε ένα εις βάρος του στοιχείο με εντολή Σαμαρά.


Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος επισήμανε αρχικά ότι η Χρυσή Αυγή διεξάγει κανονικά τον προεκλογικό της Αγώνα, ο οποίος θα είναι νικηφόρος το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου ακόμα κι αν στο σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχουν επιβληθεί παράνομες προφυλακίσεις, κατ΄οίκον περιορισμοί και απαράδεκτοι περιοριστικοί όροι από την παραδικαστική συμμορία της Χούντας Σαμαρά.


Τόνισε για μια ακόμη φορά πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη του Τόπου και θα αναλάβει τον ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης για το καλό της Πατρίδας.

Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ των νταβατζήδων φιμώνουν και αποκλείουν την Χρυσή Αυγή, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει τους Έλληνες Εθνικιστές να πετύχουν ακόμα και μέσα από τα κελιά της Τιμής μια περήφανη νίκη.

Τέλος, κάλεσε όλους να δώσουν τον Αγώνα τον καλό μέχρι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου και διαβεβαίωσε τους πάντες πως η χρυσή Αυγή δεν θα τους προδώσει και θα παραμείνει πιστή στις Ιδέες της με κάθε τίμημα, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.