1/10/13

Κανένα στοιχείo από τις έρευνες στα σπίτια των Συναγωνιστών Κασιδιάρη και Λαγού

Κανένα στοιχείo από τις έρευνες στα σπίτια των Συναγωνιστών Κασιδιάρη και Λαγού

Η αναντιστοιχία μεταξύ των πραγματικών γεγονότων και της ακατάσχετης ψευδολογίας των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) είναι προφανής τις τελευταίες ημέρες, με το σύγχρονο «κυνήγι μαγισσών», το οποίο επιχειρείται σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Τα διάφορα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ, αντί να φροντίσουν να κάνουν αντικειμενικό ρεπορτάζ με εξακριβωμένα στοιχεία κάνουν την τρίχα τριχιά, δίνοντας και πάλι ένα άθλιο σόου παραπληροφόρησης. Φροντίζοντας, μάλιστα, να πάρουν και το κατάλληλο ύφος μίλησαν για  «πειστήρια εγκλήματος» που βρέθηκαν στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των Γιάννη Λαγού και Ηλία Κασιδιάρη.

Αυτά τα περιβόητα «πειστήρια εγκλήματος», όπως έλεγαν επανειλημμένως  οι πρόθυμοι ψεύτες των καναλιών, ήταν τελικά δίσκοι usb, κάρτες και ΝΟΜΙΜΑ όπλα μαζί με τις άδειές τους. Τα κανάλια, όμως, της διαπλοκής και των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων και των λοιπών καπιταλιστών,  κατακρεουργώντας κάθε έννοια δεοντολογίας, αντικειμενικής ενημέρωσης και του τεκμηρίου αθωότητας των κατηγορουμένων, δεν είπαν την αλήθεια, ότι δηλαδή οι έρευνες «στους εγκεφάλους της εγκληματικής οργάνωσης» δεν απέδωσαν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος τους. Αντιθέτως, δείχνοντας πόσο «σέβονται» το λειτούργημά τους και πόσο «αξιόπιστοι» είναι, επέμεναν στην έμφαση ότι υπάρχουν όπλα στα σπίτια των δύο Χρυσαυγιτών, προσπαθώντας μ΄αυτόν τον τρόπο να αφήσουν την υπόνοια ότι ανακαλύφθηκε κάτι παράνομο.

Δυστυχώς, για τους διαφόρους πρόθυμους αναμεταδότες της καθεστωτικής προπαγάνδας, δεν  είναι αυτοί που θα δικάσουν τους Συναγωνιστές μας. Όπως, φυσικά, στο δικαστήριο θα πρέπει να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και όχι ο υπερβάλλων δημοσιογραφικός «οίστρος», με τις απίστευτες τερατολογίες, καθώς και οι  πρόθυμοι «νυν» και «πρώην» Χρυσαυγίτες, των οποίων τα λεγόμενα είναι κατευθείαν για τον κάλαθο των αχρήστων.

Παραθέτουμε φωτογραφίες μετά την μανιώδη, λυσσαλέα και εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του Συναγωνιστή Λαγού, όπου δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα!












Βρέθηκε το μυστικό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο: 3 κάλυκες και 5 κιλά καπνός!

Τα όρια της γελοιότητας στο ανελέητο "κυνήγι μαγισσών" του Δένδια κατά των Ελλήνων Εθνικιστών έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Σήμερα ο υπουργός με το κιπά ξεφτίλισε για ακόμη μια φορά κάθε έννοια νομιμότητας αλλά και κοινής λογικής με τις έρευνες που έγιναν σε κατοικίες στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις παράνομες συλλήψεις. Όπως ενημέρωσε η ίδια η Αστυνομία στο σπίτι του ενός βρέθηκε ένα άδειο κουτί χειροπέδες και τρεις κάλυκες τυφεκίου, που είχε ο συναγωνιστής από τον στρατό. Η συνταρακτική όμως ανακάλυψη έγινε στο σπίτι του έτερου συναγωνιστή... 5,155 γραμμάρια καπνού!

Δεν γνωρίζουμε αν ο συναγωνιστής διωχθεί με κάποιον καινούριο νόμο που θα έρθει περί... καπναπαγόρευσης, το θέμα είναι πάντως ότι η πολιτική ηγεσία του Προ - Πο γελοιοποιείται καθημερινά και σύντομα που θα λάμψει η αλήθεια θα αποδειχθεί πως όλα τα ψέματα και οι συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής ήταν καπνός!