6/10/13

Ηλ. Παναγιώταρος: Οι Έλληνες Εθνικιστές περπατούν με το κεφάλι ψηλά!

Ηλ. Παναγιώταρος: Οι Έλληνες Εθνικιστές περπατούν με το κεφάλι ψηλά!Ένα σαπισμένο κράτος Ηθικά, Εθνικά, Οικονομικά και Κοινωνικά προσπαθεί να εξοντώσει την μοναδική ελπίδα αυτού του Τόπου, τον τελευταίο φάρο αντίστασης για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί για την καταστροφή της Πατρίδος μας, σιωνιστές (εγχώριοι και εξαγόμενοι), μεγαλοεργολάβοι - μεγαλοκαναλάρχες, καθώς και οι κατευθυνόμενοι από αυτούς πολιτικοί του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» έχουν βάλει στο στόχαστρο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στοχοποιούν τουλάχιστον το 1/5 του Ελληνικού Λαού (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ακόμη και μετά το τραγικό συμβάν του Κερατσινίου).

Αυτοί που έφεραν 3.000.000 λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας, 3 μνημόνια, 4.000+ αυτόχειρες, 2.000.000 άνεργους, φτώχεια, μιζέρια. Αυτοί που όταν καίγονταν από γνωστούς με ονοματεπώνυμο αναρχοαριστερούς οι 4 (3+1) της MARFIN έκαναν την πάπια και τους κάλυπταν. Αυτοί που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε μια τέλεια εγκληματική οργάνωση της αριστεράς - αναρχικοί - καταλήψεις - ληστείες μετά φόνου όπως τον αναρχοσυριζαίο…στην Πάρο, εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις σε Εθνικιστές – πολίτες - αστυνομικούς - άσχετους.


Δεκάδες νεκροί από 17Ν, ΕΛΑ, Πυρήνες της Φωτιάς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, με όλους τους νομικούς, βουλευτές, στελέχη της αριστεράς να τους υπερασπίζονται άμεσα και τάχιστα και η ψοφοδεξιά να σωπαίνει διαρκώς. Αυτοί που ως σοσιαλΗστές έκλεβαν οργανωμένα την πατρίδα δεκαετίες τώρα. Τσοβόλας, Τζοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος, Πάχτας, Σταματελάτος και πόσοι άλλοι Πασόκοι που στο όνομα της Δημοκρατίας καταλήστεψαν τον Ελληνικό Λαό. Αυτοί που ως δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ (Παπαδόπουλος - Δήμαρχος Χαλκηδόνας) είχαν στήσει εταιρείες δολοφόνων. Αυτοί που ως συγγενικά πρόσωπα πολιτικών του αντι-συνταγματικού τόξου έπαιρναν όλες της δουλειές του δημοσίου. Αυτοί που εξευτέλισαν την Χώρα, την εθνική της ανεξαρτησία, επιτρέποντας στους Σκοπιανούς να σφετερίζονται τα εθνικά μας σύμβολα και ονόματα και να μας εμπαίζουν πάντα. Αυτοί που αναγνώρισαν (μόλις εχθές) το ψευδοκράτος - επίσημα, απεμπολούν τα 12 μίλια και την ΑΟΖ, βαφτίζουν Έλληνα τον κάθε λαθρομετανάστη, τους παρέχουν δωρεάν παιδεία και υγεία, ενώ οι Έλληνες πληρώνουν για όλα.

Αυτοί διώκουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως εγκληματική οργάνωση, γιατί έκανε πράξη όσα είπε: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Εκατοντάδες μαζικές διανομές τροφίμων και ρούχων σε συμπατριώτες μας από τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης, οι λόγοι που τα επιστρέφαμε στο Λαό αντί να τα κάνουμε βίλες, κότερα, αυτοκίνητα και τραπεζικούς λογαριασμούς. Για την βοήθεια στον ανήμπορο να πάει στην τράπεζα, στη Λαϊκή, οπουδήποτε με ασφάλεια, χωρίς να τον ληστέψουν - σκοτώσουν - βιάσουν όλοι οι «προστατευόμενοι» του συνταγματικού τόξου. Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε: Οι κλέφτες στη φυλακή, τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου να γυρίσουν σε αυτόν και όχι σε Μ.Κ.Ο. και στημένες συμβάσεις «ημετέρων», κόμματα. 140 εκατ. ευρώ χρωστάει το ΠΑΣΟΚ, 120 εκατ. ευρώ η ΝΔ, δεκάδες τα υπόλοιπα κόμματα, πάνω από 200 εκατ. ευρώ το Μέγαρο Μουσικής του Λαμπράκη, εκατοντάδες εκατ. ευρώ τα ΜΜΕ και πάει λέγοντας.

Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε στα ίσα ότι θα καταγγείλει όλα τα μνημόνια, θα κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους, θα ανοίξει τον φάκελο του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου, των τοξικών ομολόγων, της αφαίμαξης των αποθεματικών των ταμείων. Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε ότι θα ενεργοποιήσει το διεθνώς αναφαίρετο δικαίωμα των 12 μιλίων, την θέσπιση της ΑΟΖ, την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου. Γιατί είπαμε πολλές αλήθειες και πραγματοποιήσαμε πολλές άλλες στα μέτρα των δυνατοτήτων μας και θα πραγματοποιήσουμε όλα όσα έχουμε υποσχεθεί, ό,τι κι αν γίνει.

Είμαστε σαν το ατσάλι, όσο το χτυπάς, τόσο δυναμώνει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ! ΓΙΑΤΙ ΈΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΣΤΕΝΑ ΤΟΙΧΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΈΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, Πολιτικό Συμβούλιο, Κεντρική Επιτροπή με μπροστάρη τον Αρχηγό μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκο μαζί και με τους συναγωνιστές Χ. Παππά και Ι. Λαγό θα περπατήσουμε στους δρόμους της Αθήνας με το κεφάλι ψηλά! Οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ είναι φονιάδες, ΔΕΝ είναι υπερασπιστές της ανομίας, ΔΕΝ είναι τίποτα από αυτά που λένε τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς και της διαπλοκής! Ο λαός το ξέρει και το έχει ήδη εκτιμήσει και δείξει και στην πορεία αυτό θα καθαρογραφεί περισσότερο!

Είμαστε έτοιμοι για την ΠΙΣΤΗ στην πατρίδα μας να πάμε και φυλακή και εξορία αν χρειαστεί ακόμα! Δεν μας φοβίζει τίποτα!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Υ.Γ.: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ