15/10/13

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός απαντά στις προκλήσεις Δένδια μέσα από τον Κορυδαλλό


Για έλα δημοκράτη Δένδια. Δείξε μας που μένεις εσύ και που εγώ. Δείξε μας τι καταθέσεις έχεις στις τράπεζες εσύ και τι εγώ.

Βγήκε, λοιπόν, ο μασόνος Δένδιας και αποφάσισε ότι δεν θα απαντάει στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν θα απαντάει σε 460.000 Έλληνες. Γιατί; Γιατί έτσι «γουστάρει» δημοκρατικά και πολιτισμένα. Και ποιος του έδωσε το δικαίωμα αυτό; Κανείς. Το αποφάσισε μόνος του, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς έτσι κι αλλιώς το είχε πράξει ατύπως εδώ και πολλούς μήνες. Στα δεκάδες ερωτήματά μας δεν είχε απαντήσει παρά σε ελάχιστα. Και καλά έκανε, γιατί με τις κωμικές του απαντήσεις είχε δημιουργήσει στιγμές απείρου κάλλους στη Βουλή. Είχαμε δακρύσει από τα γέλια ακούγοντας τον Δένδια να μην μπορεί να δώσει μια ουσιαστική και τεκμηριωμένη απάντηση. «Αυτός» ο «σοβαρός» και «έγκυρος» πολιτικός είχε εξευτελιστεί όσες φορές τόλμησε να προσπαθήσει να απαντήσει στα ερωτήματα της Χρυσής Αυγής. Και τώρα προκαταλαμβάνοντας την απόφαση της δικαιοσύνης, μας λέει ότι δεν απαντάει.

Αυτός ο δημοκράτης. Αυτός που κατηγορεί εμάς για φασίστες, για εγκληματίες, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Για έλα δημοκράτη Δένδια. Δείξε μας που μένεις εσύ και που εγώ. Δείξε μας τι καταθέσεις έχεις στις τράπεζες εσύ και τι εγώ. Πες μας με πόσους αστυνομικούς συνοδεία κινείσαι εσύ και με πόσους εγώ. Έλα δημοκράτη Δένδια, περιμένω. Έλα. Κάντο να γελάσει ο κόσμος. Έλα να αποδειχτεί για μια ακόμη φορά ποιος είναι ο δημοκράτης και ποιος ο φασίστας. Σε περιμένω Δένδια. Είσαι τόσο καθαρός, άλλωστε, τόσο δημοκράτης.

Α! και κάτι άλλο. Τα πιστά σκυλιά σου που έστειλες και μου ρήμαξαν το σπίτι, τι έγινε; Δεν βρήκαν τελικά ούτε ναρκωτικά, ούτε όπλα, ούτε εκδιδόμενες γυναίκες, ούτε «ξεπλυμένα χρήματα»; Τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ που με παρακολουθούσαν τι βρήκαν; Τίποτα; Και πως εσύ με βαφτίζεις ένοχο όπως και τους Συναγωνιστές μου; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα; Μήπως οι φίλοι σου στις μασονικές στοές; Πάντως ο κόσμος ξέρει την αλήθεια. Εσύ με τα μασονάκια και τις δημοσιογραφάρες είστε εναντίον μας. Ο απλός λαός που τραβάει την ταλαιπωρία είναι μαζί μας. Είναι με την Χρυσή Αυγή. Το 7,5% και το 8% των δημοσκοπήσεων δεν είναι τίποτα. Και γι' αυτό τρέμετε. Ξέρετε την αλήθεια. Άντε τώρα, βρείτε κανέναν ακόμα από τους αξιόπιστους μάρτυρες που έχετε βρει. Εξάλλου που ξέρεις μπορεί εκτός από το ότι σφάζαμε αρνιά στις στάνες, να αρμέγαμε κιόλας. Θα είναι κι αυτό μια συνταρακτική εξέλιξη στην υπόθεση. Γρήγορα τον επόμενο μάρτυρα.

Υ.Γ. Περιμένω την αντιπαράθεση που ανέφερα πιο πάνω. Του δημοκράτη Δένδια και του φασίστα Λαγού. Θα έχει πλάκα.

Συναγωνιστές το παραμύθι τους καταρρέει καθημερινά. Η πίστη μας και η ιδεολογία μας θα κερδίσουν κι αυτή τη μάχη. Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες αφοσιωμένοι στον αγώνα μας. Με τιμή και απόλυτη αφοσίωση.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΚΑΙ επειδή τον πειράζει πολύ...
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!