3/10/13

Προφυλακίστηκε και ο Χρήστος Παππάς χωρίς κανένα απολύτως εις βάρος του στοιχείο

Προφυλακίστηκε και ο Χρήστος Παππάς χωρίς κανένα απολύτως εις βάρος του στοιχείοΗ οργανωμένη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής προχώρησε και απόψε με την κατάφωρα άδικη προφυλάκιση του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου Χρήστου Παππά. Χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο, χωρίς καμία υπόνοια για την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε ποινική υπόθεση, ο συναγωνιστής Παππάς χαρακτηρίστηκε "διευθυντικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης". Του αποδόθηκε μάλιστα και ο χαρακτηρισμός του υπαρχηγού.


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, στις οποίες ήδη κρατούνται ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Ιωάννης Λαγός. Οι προφυλακισμένοι Συναγωνιστές μας πληρώνουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Δέχονται πρώτοι την πολεμική ολόκληρου του ξενόδουλου συστήματος εξουσίας, γιατί είχαν την τόλμη να σταθούν στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για μία ελεύθερη Πατρίδα.

Το ηθικό και το φρόνημά τους παραμένουν στα ύψη. Και ο τελευταίος Έλληνας πλέον κατάλαβε πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί το φόβητρο όλων αυτών που έχουν υποδουλώσει τη χώρα και καταστρέφουν το μέλλον του ελληνικού λαού. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται.