9/10/13

Μας φοβούνται, γιατί ξέρουν πως η Πίστη είναι πιο δυνατή από την φωτιά - Άρθρο του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου

ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

"Στην ανάγκη να στέκεσαι γενναίος
Στην καθημερινή σου ζωή πρόσχαρος
Όταν σε χειροκροτούν
να στέκεσαι απαθής
και όταν σε αποδοκιμάζουν
ασάλευτος σαν βράχος"
ΣΑΜΟΥΡΑΪ ΚΑΤΣΟΥ ΚΑΪΣΟΥ

Έμελλε μετά από 33 χρόνια να διαβώ και πάλι το κατώφλι των φυλακών και πίσω από τα κάγκελα να χαράζω γραμμές και να γράφω λόγια σε ένα κομμάτι χαρτί. Τότε ήμουν ένας νέος αγωνιστής και σήμερα ο επικεφαλής μιας ομάδος 18 βουλευτών του κοινοβουλίου. Μικρή η διαφορά... Όταν το καθεστώς νοιώσει ότι κινδυνεύει από ΙΔΕΕΣ, τότε όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.


Όπως λεπτομέρεια είναι για την εξουσία, που τελικά είναι μία και μοναδική, ότι η δίωξή μας είναι ξεκάθαρα μία δίωξη ΠΟΛΙΤΙΚΗ και αν υπήρχαν ακόμη αμφιβολίες περί τούτου και μόνο το γεγονός ότι προφυλακίστηκε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ένα μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος, τα λέει όλα. Θέλουν να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτός είναι ο σκοπός τους. Υπό κατηγορίαν ευρίσκονται συνολικά 6 βουλευτές μας και αυτό μέχρι στιγμής... Απέναντι στις δικολαβίστικες και ξεκάθαρα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μεθοδεύσεις είναι γεγονός ότι στάθηκαν αρκετές γενναίες φωνές ακόμη και της αριστεράς, οι οποίες και τις κατέκριναν και τις κατήγγειλαν ως παράνομες. Η επίσημη αριστερά όμως και οι "δημοκράτες" πασών των αποχρώσεων σιώπησαν εκκωφαντικά, δείχνοντας πόσο υποκριτές είναι και πόσο κάλπικος, όταν μιλούν για νόμους, σύνταγμα και δικαιώματα. Δεν τους περιμέναμε διαφορετικούς, αφού γνωρίζαμε ότι δεν είναι τίποτε άλλο από θλιβερά αποπαίδια άλλοι του Στάλιν και άλλοι της Γκιλοτίνας του τουλάχιστον έντιμου Ροβεσπιέρου.

Μας κατηγορούν ως... εγκληματική οργάνωση χωρίς στοιχεία, χωρίς τίποτε. Στην πραγματικότητα το μεγάλο μας ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ότι σε μία διεφθαρμένη χώρα είχαμε το θάρρος να φωνάξουμε και να το φωνάξουμε μέσα στη ίδια τη βουλή, που αποτέλεσε για δεκαετίες την χωματερή σκανδάλων, να φωνάξουμε ότι πρέπει να μπουν οι κλέφτες φυλακή και όσο για την δικαιοσύνη επί τόσα χρόνια τι έκανα για τα τόσα σκάνδαλα; ΤΙΠΟΤΕ! Και εάν δεν μπορούσε να κάνει θα μπορούσε να μη σιωπά και ΣΙΩΠΟΥΣΕ και η σιωπή είναι συνενοχή!

Το μεγάλο μας έγκλημα είναι ότι μιλήσαμε για ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΜΗ στην εποχή του εθνομηδενισμού της παγκοσμιοποίησης, στην εποχή της σαπίλας και της διαφθοράς και το ακόμη μεγαλύτερο έγκλημά μας είναι ότι μας αγκάλιασε και μας αγκαλιάζει ακόμη δυστυχώς γι' αυτούς, ένα σεβαστό τμήμα του Λαού, εκατοντάδες χιλιάδεςΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ευρίσκονται μαζί μας στην ουσία την Ιδεατή της Αληθείας, στα κελιά της Τιμής.

Μας φοβούνται γιατί φοβούνται τις Ιδέες, γιατί οι Ιδέες είναι πιο δυνατές ακόμη και από μεραρχίες τεθωρακισμένες, γιατί γνωρίζουν ότι η ΠΙΣΤΗ είναι πιο δυνατή και από την φωτιά.

Ας το πάρουν απόφαση, δεν θα τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή έχει πλέον ριζώσει σε πόλεις και σε χωριά, σε δρόμους και σε πλατείες, σε εφηβικές καρδιές και σε ασπρομάλληδες έφηβους. Η στόχευση αυτής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ διώξεως προφανής. Γράφει στην Καθημερινή της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2013, ο Γ.Π. Τερζής: "Ανακούφιση στο κυβερνητικό επιτελείο, αλλά και στο ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η είδηση της προφυλάκισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής".

Όμως, παρακάτω, στο ίδιο κείμενο ο αρθρογράφος τονίζει ότι: "Στο κυβερνητικό στρατόπεδο αποτελεί πλέον συνείδηση ότι η αρχική αισιοδοξία περί... αυτόματης διάλυσης της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να σταθεί...".

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΙΣΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ