16/10/13

“Ένοχος” εσχάτης προδοσίας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

“Ένοχος” εσχάτης προδοσίας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΛΑΣΠΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟΥΣ
«΄Εχετε στην εξουσία σας τους ανθρώπους μέχρι την στιγμή που θα τους πάρετε τα πάντα. 'Ομως από την στιγμή που θα τους αφήσετε χωρίς τίποτε, τότε δεν έχετε τίποτε. Είναι ελεύθεροι».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ

Έναν ολόκληρο μήνα πριν, από την σελίδα αυτή της εφημερίδας, είχα γράψει για τα βρώμικα σχέδια της Ν.Δ κατά της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστικά είχα τονίσει ότι, προκειμένου να πάρει τις ψήφους των Εθνικιστών η νέα Ν.Δ. του Σαμαρά, δεν θα διστάσει να προσπαθήσει να θέσει εκτός νόμου το Κίνημά μας. Επειδή, όμως, οι νόμοι αδυνατούσαν να δώσουν μία λύση στην παρέα της Λεωφόρου Συγγρού, που εξουσιάζει την χώρα, εφηύραν την τερατώδη από πλευράς νομικής κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» και για να είναι μάλιστα περισσότερο πειστικοί δεν δίστασαν χωρίς κανένα στοιχείο να με κατηγορήσουν και να με προφυλακίσουν με αυτήν την κατηγορία.


Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι γεγονός και πίσω από την μάσκα της όποιας δημοκρατικότητας εφάνη πλέον καθαρά η τυραννία, αυτή η τυραννία στην οποία αναφερόμενος ο Πλάτων γράφει στον Κρίτωνα: «ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

Χτίζουν πύργους επάνω στην άμμο
Ο ταπεινός σκοπός τους να εξοντώσουν με τρόπο παράνομο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει διπλή στόχευση. Η πρώτη είναι να εξευμενίσουν τον ξένο αφέντη της Πατρίδας μας, τον οποίον με ταπεινότητα υπηρετούν. Μάταιος κόπος... Όταν θα έρθει η ώρα, θα πετάξουν τον Σαμαρά και την παρέα του σαν στημένη λεμονόκουπα, αφού πάνω απ’ όλα έχουν σαν αρχή τους το ρητό: “LIFE DON'T LIKE THE LOOSERS”. Η δεύτερη στόχευσή τους είναι οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. Πάλι κτίζουν πύργους επάνω στην άμμο... Δεν εδίδαξε τίποτε, φαίνεται, την Ν.Δ. το 1977 και το 1981 όταν η πολεμική τους, τότε, κατά της Εθνικής Παρατάξεως όχι μόνο δεν τους έφερε πίσω τις ψήφους της, αλλά έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα. ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Την ίδια ώρα, που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εργάζεται εντατικά να «λειώσει» την Χρυσή Αυγή, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, κλείνει κατ’ ουσίαν  η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ και μένουν στα ακαταδίωκτο όσοι ενέχοντο σε αυτήν, δίκαιοι και άδικοι. Επίσης την Δευτέρα που πέρασε, για δύο ολόκληρες ώρες και δέκα λεπτά παραβίαζε τα χωρικά μας ύδατα με πλήρη οπλισμό και την ημισέληνο να κυματίζει  η τουρκική κορβέτα “HEYBELLIADA” , η οποία έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα του Έθνους, περιδιαβαίνοντας ανενόχλητη μεταξύ Ευβοίας, Άνδρου, Κέας και Κύθνου. Επίσης, όλα δείχνουν ότι ευρισκόμεθα ενώπιον ενός σχεδίου Ανάν στην Κύπρο, που θα οδηγήσει στο οριστικό ξεπούλημα και την τουρκοποίηση της Ελληνικής μεγαλονήσου.

Η Χρυσή Αυγή και η μαύρη νύχτα της δουλείας
Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ συνεχίζεται και μόνο τους πρόβλημα η Χρυσή Αυγή. Τι και αν πέρασαν δυο αιώνες, ο Ανδρέας Κάλβος παραμένει τραγικά επίκαιρος:

«Γη των θεών φροντίδα
Ελλάς ηρώων μητέρα,
φίλη, γλυκεία πατρίδα μου,
νύκτα δουλείας σ' εσκέπασε,
νύκτα αιώνων».
(Ο ΩΚΕΑΝΟΣ, α΄)

Η νύχτα της δουλείας συνεχίζεται, λοιπόν, με μία ψεύτρα ελευθερία, με ένα ψευτορωμαίικο και για να συνεχίζεται ανενόχλητη έπρεπε να λείψει η Χρυσή Αυγή, έπρεπε να ευρεθώ τόσο εγώ, όσο και άλλοι Συναγωνιστές σας στις φυλακές της ψευτοδημοκρατίας τους.  Οι διαδικασίες, οι οποίες ακολουθήθηκαν και δυστυχώς συνεχίζονται, τερατώδεις. Διαδικασίες που μπορούν να συγκριθούν μόνο με τα έργα και τις ημέρες ενός Στάλιν, ενός Βισίνσκι, ενός Μπέρια. Πού ακούστηκε να φυλακίζεται και να κατηγορείται η ηγεσία ενός κόμματος και το σύνολο σχεδόν των βουλευτών για συμβάντα με συγκεκριμένα πρόσωπα; ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, το οποίο εφαρμόζει την απάνθρωπη αρχή της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Όλα αυτά τα συμπληρώνει και ένας εσμός ανωνύμων «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ» χωρίς στοιχεία, μόνο με λόγια, λόγια του αέρα... Και με «χαρτιά» και «έγγραφα», τα οποία δεν έχουν σχέση με το Κίνημά μας.

Μας κατηγορούν σαν... προδότες
Βλέποντας φαίνεται, όμως, οι Ιαβέρηδες της εποχής μας ότι τα περί «εγκληματικής συμμορίας» δεν επαρκούν, ούτε είναι δυνατόν να αποδειχθούν, ανακάλυψαν νέα κατηγορία. Μας κατηγορούν ότι ετοιμάζαμε... πραξικόπημα, ότι είμαστε ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα κυβερνούν και μας κατηγορούν σαν προδότες; Είναι φυγόστρατοι διακεκριμένοι, υπεύθυνοι για τα σκάνδαλα των δισεκατομμυρίων, που οδήγησαν την χώρα στην απελπισία, είναι αυτοί που το 1974 είπαν ότι η Κύπρος είναι μακριά, αυτοί που υπέστειλαν την Ελληνική Σημαία στα Ίμια, οι ίδιοι που ξεπούλησαν την χώρα με τα Μνημόνια, αυτοί που παραβιάζοντας κάθε έννοια πατριωτικής Τιμής χωρίς ντροπή και με την υπογραφή τους εκχώρησαν την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Αυτοί είναι οι κατήγοροί μας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και αποτελεί ΤΙΜΗ για εμάς να μας κατηγορούν όλοι αυτοί.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ό,τι και να  κάνουν οι ΙΔΕΕΣ δεν φυλακίζονται και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι ένα ολόκληρο μήνα μετά από μια γιγαντιαία επιχείρηση «ΠΛΥΣΗΣ  ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ» από τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» η  Χρυσή Αυγή  αντέχει και ας γνωρίζουν ότι θα αντέχει για πολύ... Μέχρι το τέλος του κόσμου.

ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ! ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ,
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΛΑΣΠΗ,
ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟΥΣ! Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ