25/10/13

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ

Με έκπληξη διαβάσαμε το ψήφισμα της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα που πιστεύει στις αρχές του λαϊκού και κοινωνικού εθνικισμού και διατηρεί το δικαίωμα να προσδιορίζει η ίδια την ιδεολογική της τοποθέτηση και όχι οι κακόβουλοι αντίπαλοί της. Υπενθυμίζουμε στους υπογράψαντες το ψήφισμα αυτό, πως δεν είναι δικαστές και δεν δικαιούνται να προκαταλαμβάνουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όταν μάλιστα οι όποιες «κατηγορίες» είναι εντελώς αστήρικτες και βασίζονται σε αστείες και φανταστικές καταθέσεις «προστατευομένων» μαρτύρων, κάποιοι εκ των οποίων είναι υπόδικοι για σοβαρότατες κακουργηματικές πράξεις.

Οι διώξεις και προφυλακίσεις των Συναγωνιστών μας έχουν καθαρά πολιτικά κίνητρα και σκοπός είναι η εξόντωση του εθνικιστικού ρεύματος που γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα. Δυστυχώς, για τους διώκτες μας η προσπάθειά τους έχει ήδη αποτύχει παταγωδώς. Με λύπη τους τα καθεστωτικά μέσα διαπιστώνουν καθημερινά πως η λαϊκή βάση της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» αντιστέκεται σθεναρά στον βρώμικο πόλεμο που εξαπολύεται και παραμένει αρραγής και στιβαρή όσο ποτέ.

Θυμίζουμε στον κύριο Σκοτινιώτη πως 8.500 Έλληνες μας τίμησαν στην Μαγνησία με την ψήφο τους. Αυτοί οι άνθρωποι περιφρονούν τα γραφικά αυτά ψηφίσματα και δηλώνουν ξεκάθαρα πως αν υπάρχει κάποιος που είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας, αυτός είναι ο ανίκανος δήμαρχος Βόλου και οι θλιβεροί συνεργάτες του που έφεραν την πόλη μας στο σημερινό της χάλι. Εάν έχει κάποια αμφιβολία, αυτή θα του λυθεί οριστικά και επώδυνα γι’ αυτόν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Όσοι δε έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι τελείωσαν με την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» τους συστήνουμε υπομονή, έχει ο καιρός γυρίσματα.

Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο Εκπρόσωπος: 
Καλούτσας Αρτέμιος